• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzce///81

iyi yolculuklar yasemincim sanada hayırlı bayramlar diliyorum canım.sen düzcenin neresıne gelıyorsun?

kurbanbayrami.jpg

Herkese huzurlu, mutlu, nice hayırlı bayramlar diliyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Bizde Allah nasip ederse kurbanımızı kestikten sonra yarın akşam Düzce ye gidicez inşaallah :Saruboceq:

günaydin arkadaşlar neler yaptınız bayramda buluştunuzma ben bayram suresınce hastaydım ve hep yattım düzceye geldim ama dişarı çıkamarım umarım sızın bayramınız iyi geçmiştır

hayırlı akşamlr canlar.nasılsınız...kk nın açıldıgını tesadüf ögrendim.tadilat deyüp duruyodu..kaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun yasemincim dikkat et kendine bayramda buluşma yapılmadı sanırım benım bayramımda hasta gecti maalesef görüşürüzopuyorumnanaktan

slm düzcem..cakıl geçmiş olsun..bendeyarın düzcedeyim..halımın torunun düğünü var.. hadi bakalım hayırlısı...

yasemin geçmiş olsun canım.malesef buluşma yapılmadııı..ben zaten evden ayrılamadım.davet eetim evime ama kimsecikler gelemedi bayramda...:sinifsinif:
çakıl bacım sen nasılsın

Back