Düzce///81

hoşgeldın ablacım yok çalısmıyorum su anda denef ablacım evdeyım yanıkaydirigubbakcemile3

OLSUN BACIM EVDE OLMAKTA GÜZEL.bende evdeyim 3 aydır.işyerim kapanınca krizden dolayı ev hanımlıgına terfi ettim..kaydirigubbakcemile3

olsun ablam yaa saglık olsun inşallah güzel bır iş bulursun yıneopuyorumnanaktanablam sen nerde oturuyordun?

selam bacılarımmmopuyorumnanaktan
oooo bu bayram denefimdemi toplanıyoruz bakem hmmm
nasılda emrivaki yaparım ama kaydirigubbakcemile3
denefimm dolmada olsun heeee cokacimcoook
çakılım en küçük sen olduğuna göre bayram harçılıklarıda sana gidicek desenekaydirigubbakcemile3
gündüzüm en büyük sen olduğuna göre harçlıkları hazırla kuzum :jeyyar:
şaka bir yana bende bayramda düzcemdeyim Allah nasip ederse..burfede olur büyük ihtimal..inş görüşürüz kızlar Şeniz

evet canım bu bayram harçlıkları ben kaptım:dance:denef ablacım bende dolma isterimcokacimcoook

çakıl bacım baklava olmasa olmamı .:çok üzgünüm:her yerde baklava yicen bendede başka tatlı olsun olmamı
gündüzüm benim tel hafıza kartı bloke oldu.sen özelden at bana nonu...:a015:
tm canım ben seni ararım oldu cepten

inşallah canım ,perşembe günü öğleden sonra allah kısmet ederse kazasız belasız yoldayız

buyrun bacım beklerim.kızlarla kararlaştırın gününü.ben evdeyim zaten...anneme bile bayramda gidemicem.kayınvalidem bende olacak..:sinifsinif::sinifsinif:

evet canım bu bayram harçlıkları ben kaptım:dance:denef ablacım bende dolma isterimcokacimcoook
bacım dolma yapacam kesin...ama bu sene baklava yapmıcaz.ben yapmasını bilmiyom.yapan kişilere banada yapın demektense parayla satın alacam.

herkeze günaydınlar ıyı pazarlar kızlar

sanada hayırlı pazarlar gülüm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…