• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzce///81

günaydınlarr bende gelıyımmı denef ablacım ne kadar bayram harclıgı verıceksın bıze:jeyyar:

günaydınnnn.
gündüzüm bu bayram elimi öpmeye bekliyorum gülüm...:roflol::roflol::roflol:

terbüyesüz seni kim kimin elini öpmeye gelür heeeeeeeee:mymeka:
seni seni
kısmet balım ya bu sıralar canım sıkkın belkim gelemeyebiliriz kurbanda kesemeyebiliriz eşimle patronu birbirlerine girmişler kavga etmişler yani ne olacağı belli değil canım
:sinifsinif:

günaydınlarr bende gelıyımmı denef ablacım ne kadar bayram harclıgı verıceksın bıze:jeyyar:

gel bacım.canın sagolsun harçlık ne demek.prensesler gibi karşılarım seni..düzceye gelirsende inş bi gün beklerim..
terbüyesüz seni kim kimin elini öpmeye gelür heeeeeeeee:mymeka:
seni seni
kısmet balım ya bu sıralar canım sıkkın belkim gelemeyebiliriz kurbanda kesemeyebiliriz eşimle patronu birbirlerine girmişler kavga etmişler yani ne olacağı belli değil canım
:sinifsinif:

canım üzüldüm ya.....ama gelirsen bu bayram kesin bekliyorum.evdeyim ..inş herşey yoluna girer.sen moralini bozma...
not:kız bacı.sen benden güçük degelmiydin.ondan şey ettiydim..

kız ben senden 1 yaş büyüğüm akıllım neyse gülüm gelmeye calışırım benim herifü kandırabilirsem
sen her ihtimale karşın evinin yolunu tarif et bana
eşimin patronu dün özür dilemiş eşimden hatalıydım kusura bakma filan demiş
eşim nede olsa biraz kırgınım sana demiş şimdilik birşey olmamış gibi işine devam ediyor bakalım
yol gözüktü gelecez gideriz kurbanımızı keseriz dedi hihoyyyt
[/QUOTE]canım üzüldüm ya.....ama gelirsen bu bayram kesin bekliyorum.evdeyim ..inş herşey yoluna girer.sen moralini bozma...
not:kız bacı.sen benden güçük degelmiydin.ondan şey ettiydim..
[/QUOTE]

herkeze günaydınlarrrr ben hepinizden küçüğüm allah yasadım desenıze pamuk eller cebe:dance: denef ablacım bu arada ben zaten düzcedeyimkaydirigubbakcemile3

gündüzüm burdan açık adres verememki...:1no2:
sen benden büyüktün he.ablamı desem sana nenaniknanik
özelden yazarım sana bi ara..eşinin patronla arasının düzeldigine sevindim..
çakıl bacım gı izmir yazıyo ya ben seni orda oturuyon zannettiydim.kafamçokkarıştı.sen gel bayramda elimi öpmeye.bayram harçlıgın hazır gülümm...

ızmırdeydık ablam ama duzceye gerı donduk simdi duzcedeyım yanı.tamam ablam bayramda gelıyorum sıze baklavada varmıdelikafadulden

Cumatebrigi350.jpg

[CENTER]Gönül denizlerinde
Kalp güllerinde
Aşk hayallerinde
Sevda masallarında
Leyla-Mecnun anılarında
Ferhat-Şirin yanışlarında
Aşıkların ağlayışlarında
Hizmet ehlinin gözyaşlarında
Kur-an okuyanların kalp atışlarında
Salavat getirenlarin güllere bakışlarında
Nur deryasına girenlerin kırmızı kitapları okuyuşlarında
Gece secdeye kapananların mâna aleminde seyahatlarında
Duaya kalkan ellemize konan gülleri koklayışmızda
Peygamber kardeşlerini hatırlamamız dileklerimle
Sizlere ve sizler gibi peygamber sevdalılarına
Hayırlı Cumalar
....
[/CENTER]

h.b cnm saol iyiyimm sen nasılsın bgn dişçiye gelıyorum oğleden sonrac 4te randevum var bakalım bırazda dolasıcam bebeği burda babaanneye bırakcm gamzede okulda ordan babaanneye bırkck servıs bende tek bıraz kafa dagıtcam bayrmlık bakarım mınışlere...ole işte sen neler yapıyon???

gecmıs olsun nazlıcım.hangı dişciye gıdıyorsun?bende ıyıyım vallahı canım ne olsun kosturuyorum işte evde.güle güle giysinler bayramlıklarını öp benım yerımede ıkısınıopuyorumnanaktan sende gez güzelce kafanı dagıt sanada ıyı gezmeler sımdıden senıde öptum canım kendıne ıyı bak görusuruzopuyorumnanaktan

çakıl bacım baklava olmasa olmamı .:çok üzgünüm:her yerde baklava yicen bendede başka tatlı olsun olmamı
gündüzüm benim tel hafıza kartı bloke oldu.sen özelden at bana nonu...:a015:

Back