Düzce///81

ne diyorlar kız merak ettim şimdikaydirigubbakcemile3ben zaten düzcedeyimde sen hangi şehirdesin ben onu bilmiyorum:uhm:

iyilik be cakıl ne olsun işte siteye giremez olunca nette dolaşıp durdum
ve bir yer karşıma çıktı bir site aboooooooooo
bizim kk hakkında ne diyorlar öyle amaninnnnnn
kızdım çok kızdım kötükedihüsoneyse eeeeeeeeeee bayram çat kapı yaklaştı kızceler kimler düzceye gidiyor bakem

merhaba gündüz artık karşılaşmıyoruz ben bu bayram kesın gideceğim annemlerden ayrı bır bayram gecırmek istemıyorum inşallah buluşuruz sızlerı tanırım herkese iyi akşamlar

slm bayanlar bende net bağlattım sonunda özlemişim sizleri yeni gelen arkadaşlar hoşgelmiş bir slm veriyim dedim unuttunuzmu yoksa beniii

slm bayanlar bende net bağlattım sonunda özlemişim sizleri yeni gelen arkadaşlar hoşgelmiş bir slm veriyim dedim unuttunuzmu yoksa beniii

mrb canım hoşbulduk nasılsın?biz seninle ilk kez konusuyoruz sanırım bundan sonra görüşürüz inşallah opuyorumnanaktan

121948901412ws2.gif

merhaba gündüz artık karşılaşmıyoruz ben bu bayram kesın gideceğim annemlerden ayrı bır bayram gecırmek istemıyorum inşallah buluşuruz sızlerı tanırım herkese iyi akşamlar
yasemin anneler düzcenin neresindeydi tatlım inşallah

h.geldin kediçik nasılsın bakalım görüşmeyeli unutmakmı dostlar ança ölünçe unutulur canısı :1hug:

günaydın arkadaşlar.nasılsınız görüşmeyeli..bugün erken kalktım.işlerimi hallettim.şimdi abimle yürüyüşe gidecez...kib emi...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

herkeze günaydınlarrrr ben ıyıyım ablacım sagol sen nasılsın?iyi yürüyüşler ablacım sende kendine iyi bak öptümopuyorumnanaktan

slm bayanlar iyi akşamlar herkeze cakıl 3 aydır net yoktu tasınmıstım oyuzden anca girebildim ben oyuzden tanısamadık galiba

Back