Düzce///81

gnydn kızlar nasılsınız?gıremıyorum kac gundur dahası gırılmıyordu nasılsınız bakalım ben cok yorgun hıssedıyorum kendımı:((((((((((((

günaydın nazlıcım evet sıteye gırılmıyordu kaç gundur bende gıremedım hiç mafoldumbenben ıyıyım canım sagol sen nasılsın?neden yorgun hissediyorsun bakıyım kendini?

hoşgeldın canım midemı üşütmüşüm biraz canım onun dısında ıyıyım sagol sen nasılsın?evet kımseler ugramaz oldu artık buraya

günaydınnnnnn ıyı haftalar sagol gündüzüm bugun daha ıyıyım canım sen nasılsın?

cakıllım gecmıs olsun ben bu hafta bgn annem gıdıyorum duzceye kalıcı konutlara ordan gırmye calısırım ıkı hafta orda alıcm duzcede bı kursa katılmm gerekıyorda

sagol canım üşüttüm galiba ama bugun biraz daha ıyıyım sen nasılsın?demek buraya gelıyorsun musaıt bır zaman bulursak görüşelim düzcede ne kursuna gıdeceksın nazlıcım?

selam arkadaşlar nasılsınız.ya kk da sorunmu var ne.3 gündür ugraşıyom yazmak için...efor verince sinirleniyom kapatıyom.inş bu sefer yazdıklarım gider.hepinize kucak dolusu sevgiler...opuyorumnanaktan

günaydınnnnnn ıyı haftalar sagol gündüzüm bugun daha ıyıyım canım sen nasılsın?
iyilik be cakıl ne olsun işte siteye giremez olunca nette dolaşıp durdum
ve bir yer karşıma çıktı bir site aboooooooooo
bizim kk hakkında ne diyorlar öyle amaninnnnnn
kızdım çok kızdım kötükedihüsoneyse eeeeeeeeeee bayram çat kapı yaklaştı kızceler kimler düzceye gidiyor bakem

Back