Düzce///81

Hayırlı sabahlar kızlarra.s.
Huzrlu ,mutlu,bol kazançlı bir hafta diliyorum herkeseopuyorumnanaktan

iyi akşamlar hanımlar nasılsınız?hoşgeldin denefim gezdin geldin ne güzel bazı sıkıntılar olsada iyi hissetmene iyi olmana sevindim..

slm kızlar nasılsınız????ben ıyıyım sukur yawrularımla beraber ewdeyız ıste babamızı beklıyoruz suan

herkeze iyi akşamlar ben ıyıyım burfecım sagol canım sen nasılsın?denef ablacım hoşgeldin

hoşbulduk canım sağolasın iyiyim :) bugün yoğun birgün geçirdim eve kendimi anca attım şimdide dinlenirken kk ya bakınıyordum:)) sen nasılsın ?

bende ıyıyım canım sağol iyi yapmışsın neler yaptın bakalım bugun?merak ettım vallahıkaydirigubbakcemile3

mrb nazlıcım naber?çocuklar ne yapıyor?

selam nazlı, cakill opuyorumnanaktan

saolun kızlar cocuklar uyudu sıdı ıkısıde mınık emmek ıstıyor sanırım mıkırdanıyor raf yaptık esımle kılere ew karman corman yrn bıde onları yerlestırmek ıccın uğrasırım artık ((((((((((((ıns. oğlum huysuzluk yapmaz onada bu arada zıpzıp taktık bakalım ne hunerller sergılıcek bıze))hadı ıyı gecelr opuldunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…