Düzce///81

nere gitmeyi düşünüyorsun nazlıbahar'çığım ?

duzceye cnm hehhehehe

anladım canım sende canın sıkılınca al oğluşunu atla gel

ole yapıyıorz artık 2.de oldu ya tıkıldık ıyce ewe dermısım araba bakıyoruz ınsakkh alınca daha rahat gelıcez

adres verin nen bende geleyim geldiğimde :roflol:
kendi aranızda buluşma yapmayın ayıp oliyiiiiiiiiii haaaaaaaa:roflol:

sensz olurmu

araba alırsanız çocuklar için daha iyi olur canım hangi markayı düşünüyorsunuz peki?

selam hanımlar ...
nasılsınız bakimm..
ben bugün hazırlık yapıyorum ..yarın sabah Allah nasip ederse erzincana gidiyoruz eşimle..
kayınvalidemi almaya ....

hoşgeldin senaydacım idare ediyorum kendı adıma.allah hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip etsin canım

gel canım herzaman beklerim ben kalıcı konutlardayım.sen nerde oturuyorsun gündüzcüm?
ben istanbulda oturuyorum canım annem babam düzce'deler

duzceye cnm hehhehehe

ole yapıyıorz artık 2.de oldu ya tıkıldık ıyce ewe dermısım araba bakıyoruz ınsakkh alınca daha rahat gelıcez

sensz olurmu
bebek arabasımı bildiğimiz arabamı :smiley-cool:
pusetse almak istediğin rahat edersin canım
ama normel araba ise dahada bi rahat edersin bol bol sende gezmiş olursun ehliyet varmı

selam hanımlar ...
nasılsınız bakimm..
ben bugün hazırlık yapıyorum ..yarın sabah Allah nasip ederse erzincana gidiyoruz eşimle..
kayınvalidemi almaya ....
hayırlısı ile git gel canım k.peder sağmı
kaç gün kalacaksınız
kaçgünlük yol

h.geldin arkadaşım

teşekkür ederim gündüzüm ...
kayınpederim sağ değil canım Allah rahmet eylesin kendisine :Saruboceq:
4 yada 5 gün kalırız en fazla bir aksilik çımassa..
ortalama 12 saatlik yol canım :))

gunduzum bebek arabaasnı bayramda babannesı aldı sağolsun
normal araba ıstıyoruz ehlıyet varda araba yok once ew ew dedık ewı aldık sukur sıra arabaya geldı beklıyoruz bakalım dolar dusunce bıraz kotu oldu bızm iş anladınnnnn ;))))

gunduzum bebek arabaasnı bayramda babannesı aldı sağolsun
normal araba ıstıyoruz ehlıyet varda araba yok once ew ew dedık ewı aldık sukur sıra arabaya geldı beklıyoruz bakalım dolar dusunce bıraz kotu oldu bızm iş anladınnnnn ;))))

anladım canım bizde düşünüyoruzda almayı bakalım ne zaman
inşallah 2010 gibi alırız işlere bağlı tabi
netten araştırabilirsiniz tatlım
gecen biz araştırdık 2.el düzce'den bulduk ama elde hemen para olmayınca kaçırdık çok da güzeldi dışarıdan alaçağımız var bakalım alırsak inşallah
eşim bulmuş bir tane 5 bin tl dedi yaşı 1998 modelmiş biraz masraf istiyor dedi
bende karşı geldim 2.eller 15 bin tl
dedim masrafsız olsun

slm kızlar herkese güzel dilekleri için ayrı ayrı teşekkür ederim,resim yüklemeyi bilmiyorum ama becerebilirsem eklerim tabii..

cnm hayırlısıyla kucana alırsın ınsallah bır neseste kurtulursun acele etme bekl bence 2,5aylık oğlum 4.haftada oldu9ayı 11gun gectı ama saglıklı oldu ıste gecıyor gunler ama acelecı davranma

saol canım ama kızımın gelişimi önden gittiği için doğumumu zorlaştıracak dr.um normal doğum için bi engelim olmadığını normal doğum yapabileceğimi söledi.Ama zaman aleyhime işliyo bebeğim büyüdkçe doğumum zorlaşacağı için dr. umla bu kararı verdik net değil ama önümüzdeki hafta cuma ve pztesi kontrollerden sonra kesin belli olacak...

Back