Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anladım canım sende canın sıkılınca al oğluşunu atla gel
adres verin nen bende geleyim geldiğimde :roflol:
kendi aranızda buluşma yapmayın ayıp oliyiiiiiiiiii haaaaaaaa:roflol:
nere gitmeyi düşünüyorsun nazlıbahar'çığım ?
anladım canım sende canın sıkılınca al oğluşunu atla gel
adres verin nen bende geleyim geldiğimde :roflol:
kendi aranızda buluşma yapmayın ayıp oliyiiiiiiiiii haaaaaaaa:roflol:
ben istanbulda oturuyorum canım annem babam düzce'delergel canım herzaman beklerim ben kalıcı konutlardayım.sen nerde oturuyorsun gündüzcüm?
bebek arabasımı bildiğimiz arabamı :smiley-cool:duzceye cnm hehhehehe
ole yapıyıorz artık 2.de oldu ya tıkıldık ıyce ewe dermısım araba bakıyoruz ınsakkh alınca daha rahat gelıcez
sensz olurmu
hayırlısı ile git gel canım k.peder sağmıselam hanımlar ...
nasılsınız bakimm..
ben bugün hazırlık yapıyorum ..yarın sabah Allah nasip ederse erzincana gidiyoruz eşimle..
kayınvalidemi almaya ....
h.geldin arkadaşım
gunduzum bebek arabaasnı bayramda babannesı aldı sağolsun
normal araba ıstıyoruz ehlıyet varda araba yok once ew ew dedık ewı aldık sukur sıra arabaya geldı beklıyoruz bakalım dolar dusunce bıraz kotu oldu bızm iş anladınnnnn)))
cnm hayırlısıyla kucana alırsın ınsallah bır neseste kurtulursun acele etme bekl bence 2,5aylık oğlum 4.haftada oldu9ayı 11gun gectı ama saglıklı oldu ıste gecıyor gunler ama acelecı davranma
saol canım ama kızımın gelişimi önden gittiği için doğumumu zorlaştıracak dr.um normal doğum için bi engelim olmadığını normal doğum yapabileceğimi söledi.Ama zaman aleyhime işliyo bebeğim büyüdkçe doğumum zorlaşacağı için dr. umla bu kararı verdik net değil ama önümüzdeki hafta cuma ve pztesi kontrollerden sonra kesin belli olacak...