Düzce///81

cnm saol hemen onlemını almaya basldm bıtkısel bakalım ınsallh ılerlemez

gnydn gunduzum

günaydın arkadaşım geçmiş olsun canım
ben ayakta atlattım ama sonra acısını çıkaracağım adım gibi eminim yani belirtileri var boğaz yanması hafif baş ağrısı dişlerimede vuruyor birde dilimde ve dudağımda hafif yanmalar var uyuşukluk gibi
neyse artık yatar dinlenirim dinlenebilirsem :roflol:
bebiş nasıl büyüyormu kız alıştımı okula
ay kurbanda görüşebilsek diymi hepimiz ne güzel olurdu he

cakil merhaba canım nasılsın annen nasıl dün gece astımından dolayı sıkıştı filan diye yazmışsın üzüldüm ya
allah açil şifalar versin canım
astım için hava alıçısı yokmu annenin slm'lar

cakil merhaba canım nasılsın annen nasıl dün gece astımından dolayı sıkıştı filan diye yazmışsın üzüldüm ya
allah açil şifalar versin canım
astım için hava alıçısı yokmu annenin slm'lar

merhaba gundüzcüm çok yorgunum canım ama iyi olmaya çalışıyorum işte.evet canım gece yarısı çok kötüleşti acile götürdük ilaçlar serumlar falan verdiler şimdi biraz rahatladı çok şükür bakalım etkisi ne kadar sürecek?annemin astım ilaçları var canım normalde onları kullanıyor ama böyle çok üşüttügü zamanlarda hıç fayda etmiyor dun gecede çok hırıltısı vardı ilaçlar hiç etki etmeyince acile kaldırdık hemen :( canım sanada çok gecmiş olsun dıkkat et kendıne

teşekkür çakıl bende iyi olmaya calışıyorum gündüzcüğüm karıştırdın galıba ben hamıle değilim iki tane var benım için yeterli canım allah tüm bebek istenere versin

nazlıcım sen düzcenin neresinde oturuyorsun canım?

cnm ben kaynaslıda oturuyorum sızn orda 8.bolgede annemler war bende bılgıde calıstım bu yıl ewdeyım malum bebek.....senn konutlrdada samımı arkadaslrm var bebek buyusun hele gelıcem oraya;)
günaydın arkadaşım geçmiş olsun canım
ben ayakta atlattım ama sonra acısını çıkaracağım adım gibi eminim yani belirtileri var boğaz yanması hafif baş ağrısı dişlerimede vuruyor birde dilimde ve dudağımda hafif yanmalar var uyuşukluk gibi
neyse artık yatar dinlenirim dinlenebilirsem :roflol:
bebiş nasıl büyüyormu kız alıştımı okula
ay kurbanda görüşebilsek diymi hepimiz ne güzel olurdu he

ne gzl olurrr ya:))ama ben bebekle gelebülümüyüm acep???gamze ılk gunden alıstı okula cok ısteyerek basladı devam işte...bı kere basladımı sonu yok bunun gıt babam gıt bıde oğretmen olursa yandıııı aman olmasın baska meslekten olun....oğlumda masallh buyuyor teyzesı saol senınkıler napıyor???

teşekkür çakıl bende iyi olmaya calışıyorum gündüzcüğüm karıştırdın galıba ben hamıle değilim iki tane var benım için yeterli canım allah tüm bebek istenere versin

kusura bakma canım ya
sabah sabah beni mahsur gör kaydirigubbakcemile3

supriz_mucize rabbim kolay doğumlar versin canım
bebişin resimlerini bekliyoruz bak unutma

Buralara geldiğinde bizede beklerim nazlıcım hem bebişi severim biraz:emir_bebek:

tmm cnm haberleırızzzz;)

ayyy içim dışımmm nane lımon oldu azcık tarcın atmıstım içine gzl olmusss

sımdı askı memnunun yenı bolumdn gorntu ızledımde bıraz karıscak gıbı gorunuyor oatalık gercı kurtlar vaısı var ben ertesı gun ınternetten ızlıyom esımle kurtlar vadısı ızlıyoz;)))))hehehe ızleyen varmı aranızda

ya bgnde pazara cıkıp gezcktım bıraz cocuk nanel bakalım ınsallh cıkabılırım alıncak seylerım var ıc camasırı falannnn

afiyet olsun canım şifa olsun.evet askı memnunun yeni bölümü bayağı heyecanlı geçicek galiba bizim evde bir tek babam kurtlar vadisini izliyor onada küçük tvyi veriyorum sesini çkartmıyor sağolsun bende salonda rahat rahat izliyorum diziyi:roflol: canım oğluşunu çıkartma dışarı iyice bir iyileşsin yada annen falan yakınsa sen gelene kadar o ilgilensin biraz bebişle

afiyet olsun canım şifa olsun.evet askı memnunun yeni bölümü bayağı heyecanlı geçicek galiba bizim evde bir tek babam kurtlar vadisini izliyor onada küçük tvyi veriyorum sesini çkartmıyor sağolsun bende salonda rahat rahat izliyorum diziyi:roflol: canım oğluşunu çıkartma dışarı iyice bir iyileşsin yada annen falan yakınsa sen gelene kadar o ilgilensin biraz bebişle[/QUOT

bızımkıne dıyorum arka odadakı tv yı ayala dıye ılgılenmıyor ben beceremedım :(ıstıyokı beraber ızleyelım napalım oda benle yaprak dokumunu ızıoyr cnm annem sızın orda oturuyor kayınvaldem yakın pazarımı o yapıyor zaten ewıne gecerken arabyal amcsası bırakıyor bana esyalrı sanırım olara verıcem oraya gıtcek bende hem işlerımı hallederım hemde gamzyı okuldan alırı ;))

eşin sen yanından gitme diye arka odadaki tvyi ayarlamıyordur canım:roflol: zaten siz orta yolu bulmuşsunuz ikinizinde istediği oluyor nasıl olsa.canım yakın olsa bana bırak ben bakarım diycem ama uzaktasın sen buralara taşınsana hem annenede yakın olursun :) kızın kaç yaşında canım?çocukları öp benim yerimede

günaydın arkadaşlar.....hala denizlide ablamla kızkardeşimdeyiz.geziyos bol bol.sizler nasılsınız...

oooooooo denef hanım geldinizmi denizliden yediğiniz içtiğiniz sizlerin olsun
anlat bakalım neler yaptın
bu arada hoşgeldin kanki

eşin sen yanından gitme diye arka odadaki tvyi ayarlamıyordur canım:roflol: zaten siz orta yolu bulmuşsunuz ikinizinde istediği oluyor nasıl olsa.canım yakın olsa bana bırak ben bakarım diycem ama uzaktasın sen buralara taşınsana hem annenede yakın olursun :) kızın kaç yaşında canım?çocukları öp benim yerimede

cnm kayınwaldem saolsun ızım 5,5 yasında ona baktı sımdıde buna saolsun sende saol esımın işi burda kardeşler bılgısayar dukkanımız var bayada bi tutulu bırakamıyoruz buradan ewde aldık cakıldık yani kızımda bu yıl anasınıfına basladı tamaaaaammm ole işte :((((((yoksa dunden gelıcem oraya :))

Back