çok geçmiş olsun cnm rabbim şifasını versin inş ben bilirim ne zor olduğunu benim annem yıllardır astım çok çekti halada biraz üşütsün tetikliyor maalesef bırakmaz o hastalık insanı inş bu dönemi kolay atlatır cnm çok üzüldüm=(
yok hala allaha şükür bi sorun yaşamadık hiç sorunsuz bıraktım sesi çıkmadı alışıo sanırım =)
Rabbim tez zamanda acil şifalar versin canım anneciğine:Saruboceq:
çok sağol burfecim amin canım inşallah evet hep dikkat etmek gereken bir hastalık benim annemde senelerdir çekiyor seninde annenin allah hayırlı şifasını versin canım.vallahi 15 gündür hiç moralim yok geçmiyor bir türlü acillere taşınıyoruz çok üzülüyorumsenağlama
ohh iyi ya çok sevindim canım..demekki olayın ciddiyetini anlamaya başladı :)hafta sonu pek etkilemedi canım benim opuyorumnanaktan
mrb gülüm iyiyiz be cancan nasıl olalım işte çocuklarla uğraşmaktayımmrb senayda ve gündüz.nasılsınız kızlar?
yok tatlım çıkmadım dışarı erdem biraz öksürüyor daslm kızlar nasılsınız? nazlıbaharcım iyi olmana sevindim..gündüzüm sen neler yaptın gezdinmi bugün oğullarınla:)
cakil geçmiş olsun annenin nesi var allahtan acil şifalar dilerim gülümsevindim canım iyi olmana dikkat et kendine bende iyi olmaya çalısıyorum işte annem rahatsız ona canım sıkkın:senağlama:
sevindim canım iyi olmana dikkat et kendine bende iyi olmaya çalısıyorum işte annem rahatsız ona canım sıkkın:senağlama:
nazlıbaharcım geçmiş olsun canım...
cakilciğim seninde anneciğine Allah şifa versin canım ..neyi var annenin?inş önemli bişi değildir..
teşekkür ederim burfecim ve senaydacım annemin astımı var üşüttü bayramdan beri çok tıkanıyor nefes almakta zorlanıyor bende çok üzülüyorum dua edın kızlar biran once iyileşsin annecim
yok hala allaha şükür bi sorun yaşamadık hiç sorunsuz bıraktım sesi çıkmadı alışıo sanırım =)
slm kızlar ben çok fazla nete giremiyorum girdiğimde çok uzun süre kalamıyorum,malum doğum telaşına düştük arada doğum yapan arkadaşlar ne durumdalar diye bakıyorum çıkıyorum..Bende ha geldi ha gelecek diye bekliyorum ama bizimki esiyo gürlüyo arada ama gelmiyo,olmazsa muhtemelen önümüzdeki hafta suni sancıyla doğuma girecem dua edinde kendiliğinden gelsin yoksa halim harap...Hepinizi öpüyorum arada girer yazarım tekrar...
mrb gülüm iyiyiz be cancan nasıl olalım işte çocuklarla uğraşmaktayım
küçüğe ders göstertiyorum kah canı istiyor yapıyor kah istemiyor düzgün yazmıyor
deli dolu yani elişi yapmaktayım 3 tane bebe yeleği ördüm kzılar sonra paylaşçam sizlerle
böyle işte cakıl'cığım ev hanımı olunca ne yapabiliriz kine
yok tatlım çıkmadım dışarı erdem biraz öksürüyor da
b.oğlanın da dersleri vardı evdeydik sen ne yaptın sen çıktınmı dışarı
cakil geçmiş olsun annenin nesi var allahtan acil şifalar dilerim gülüm
günaydın yasemincim
çok tşk ederim nazlıcım inşallah biran önce iyileşir.bu arada seninde oğlun rahatsızmıs sanada çok geçmiş olsun canım çok iyi bak oğluşuna inşallah tez vakitte sağlına kavusur öpüyorum ikinizideopuyorumnanaktan
günaydın çakıl nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?