Düzce///81

çok sağol burfecim amin canım inşallah evet hep dikkat etmek gereken bir hastalık benim annemde senelerdir çekiyor seninde annenin allah hayırlı şifasını versin canım.vallahi 15 gündür hiç moralim yok geçmiyor bir türlü acillere taşınıyoruz çok üzülüyorumsenağlama

yok hala allaha şükür bi sorun yaşamadık hiç sorunsuz bıraktım sesi çıkmadı alışıo sanırım =)

ohh iyi ya çok sevindim canım..demekki olayın ciddiyetini anlamaya başladı :)hafta sonu pek etkilemedi canım benim opuyorumnanaktan

üzülme cnm atlatır bilirsin bazı dönemler alevlenir astım illeti ama atlatır merak etme

ohh iyi ya çok sevindim canım..demekki olayın ciddiyetini anlamaya başladı :)hafta sonu pek etkilemedi canım benim opuyorumnanaktan

yok hala haftasonu falan etkilemedi korktuğum gibi olmadı bugünde tatildi biliosun ama sorun yok allahın izniyle gidecek yani başka yolu yok artık anladı=)

inşallah canım gögsünde çok hırıltısı var senin annenden bildiğin birsey varmı canım hırıltının geçmesi için çok öksürüyor

cnm evt annemdede var hastalanınca daha çok oluyor aslında annem çok şey denedi zencefil olsun keçiboynuzu pekmesi yani aklıma gelmeyen bi çok şey ama çok fazla faydası olmadı bnim annem rahatsızlanınca serum ve iğne yedikten sonra düzeliyor genelde başka diğer ilaçlar fayda etmiyordu zaten sürekli kullandığı bi ilaç var biliosundur ağızdan hava veriliyor unu zaten sürekli kullanıyor..serum veya iğne verdimi dr cnm bilemiyorum annem serum yemeden düzelmiyorda benim ondan söylüyorum

mrb senayda ve gündüz.nasılsınız kızlar?
mrb gülüm iyiyiz be cancan nasıl olalım işte çocuklarla uğraşmaktayım
küçüğe ders göstertiyorum kah canı istiyor yapıyor kah istemiyor düzgün yazmıyor
deli dolu yani elişi yapmaktayım 3 tane bebe yeleği ördüm kzılar sonra paylaşçam sizlerle
böyle işte cakıl'cığım ev hanımı olunca ne yapabiliriz kine

slm kızlar nasılsınız? nazlıbaharcım iyi olmana sevindim..gündüzüm sen neler yaptın gezdinmi bugün oğullarınla:)
yok tatlım çıkmadım dışarı erdem biraz öksürüyor da
b.oğlanın da dersleri vardı evdeydik sen ne yaptın sen çıktınmı dışarı
sevindim canım iyi olmana dikkat et kendine bende iyi olmaya çalısıyorum işte annem rahatsız ona canım sıkkın:senağlama:
cakil geçmiş olsun annenin nesi var allahtan acil şifalar dilerim gülüm

slm kızlar ben çok fazla nete giremiyorum girdiğimde çok uzun süre kalamıyorum,malum doğum telaşına düştük arada doğum yapan arkadaşlar ne durumdalar diye bakıyorum çıkıyorum..Bende ha geldi ha gelecek diye bekliyorum ama bizimki esiyo gürlüyo arada ama gelmiyo,olmazsa muhtemelen önümüzdeki hafta suni sancıyla doğuma girecem dua edinde kendiliğinden gelsin yoksa halim harap...Hepinizi öpüyorum arada girer yazarım tekrar...

gündüzüm ben bugün oğlumla ümraniyedeydim oğlumu götürdüğüm bi berber var orda oraya gittik saç traşı oldu falan dolaştık biraz öle yani..süprüz mucize nasılda heyecanlısındır kimbilir he cnm bu arada zaten genelde suni sancı veriyorlar cnm banada vermişlerdi hızlandırmak için sanırım herkese veriyorlar sakın korkma cnm allah bir nefeste kurtulmayı nasip etsin cnm hiç kotkma sakın bir bakmışsın bebişin kucağında hepsi bitip gidecek=)

öncelıkle gunaydnlar herkese ii bır gun olması dıleklerımle....ben yawastan ıyılesıyorum ama bgn mınık oğlusum gece tıkandıınsallh ılerlemeden atlatırız

sevindim canım iyi olmana dikkat et kendine bende iyi olmaya çalısıyorum işte annem rahatsız ona canım sıkkın:senağlama:

saol cnm cnm cok gecmıs olsun uzme kendını rabbım şifasını werır

nazlıbaharcım geçmiş olsun canım...
cakilciğim seninde anneciğine Allah şifa versin canım ..neyi var annenin?inş önemli bişi değildir..

cok saol cnm benım

teşekkür ederim burfecim ve senaydacım annemin astımı var üşüttü bayramdan beri çok tıkanıyor nefes almakta zorlanıyor bende çok üzülüyorum dua edın kızlar biran once iyileşsin annecim

Rabbim acıl ıfaar wersın cnm

yok hala allaha şükür bi sorun yaşamadık hiç sorunsuz bıraktım sesi çıkmadı alışıo sanırım =)

ohhhh masallah alısıcak annesı yawas yawass

cnm hayırlısıyla kucana alırsın ınsallah bır neseste kurtulursun acele etme bekl bence 2,5aylık oğlum 4.haftada oldu9ayı 11gun gectı ama saglıklı oldu ıste gecıyor gunler ama acelecı davranma

herkeslere tekrrdan ii gunler

anladım canım evlenincede ayrı koşuşturmaca başlıyor değilmi?çoçuklarınıda allah bağışlasın kaç yaşındalar?bu arada iyi dileklerin için çok tşk ederim canım annemin astımı var bayramda çok üşüttü çok tıkanıyor dün gece yine acildeydik moralim çok bozuk anlıycağın.seninde oğluna allah hayırlı şifalar versin canım kendinize iyi bakın öpüyorumopuyorumnanaktan

çok tşk ederim nazlıcım inşallah biran önce iyileşir.bu arada seninde oğlun rahatsızmıs sanada çok geçmiş olsun canım çok iyi bak oğluşuna inşallah tez vakitte sağlına kavusur öpüyorum ikinizideopuyorumnanaktan

süpriz_mucize canım inşallah biran önce sağlıklı sihhatli kucağına alırsın bebişini

günaydın arkadaşlar tek tek adınızı sıralayamıycam kusura bamya ekmeyin oldiiiiiiiiikaydirigubbakcemile3
yasemin hadi canım allah kurtarsın sağlıklı doğumlar dilerim
bak bebeğin resmini ekle oldu burdaki teyzeleri görsün bebişini

cnm saol hemen onlemını almaya basldm bıtkısel bakalım ınsallh ılerlemez

gnydn gunduzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…