Düzce///81

selam kızlar hihoyyyt
oooooooo bir toprağamız daha katılmış aramıza hoş geldin bels immopuyorumnanaktan
öpüorum hepinizi şekerleropuyorumnanaktan

benim durumun tersi yani izmitliyim düzcede yaşıyorum valla tam bilmiyorum CADIARZUneresi olarak geçiyo kalıcı konutların orda toki evleri esentepe mahallasi

aramıza hoşgeldin arkadaşım
k.konutlarda da annemlerin var ama kirada
yani senin dediğin toki tm karşısında ama bayağı da bir mesafeside var
pek bende bilmem gidip geldiğim kadarıylan
bende düzceliyim doğup büyüme istanbul ve burada evli vede yaşamaktayım
bazen diyorum kalsaydım keşke düzcede

slm kızlar nasılsınız? nazlıbaharcım iyi olmana sevindim..gündüzüm sen neler yaptın gezdinmi bugün oğullarınla:)

sevindim canım iyi olmana dikkat et kendine bende iyi olmaya çalısıyorum işte annem rahatsız ona canım sıkkın:senağlama:

nazlıbaharcım geçmiş olsun canım...
cakilciğim seninde anneciğine Allah şifa versin canım ..neyi var annenin?inş önemli bişi değildir..

teşekkür ederim burfecim ve senaydacım annemin astımı var üşüttü bayramdan beri çok tıkanıyor nefes almakta zorlanıyor bende çok üzülüyorum dua edın kızlar biran once iyileşsin annecim

yok hala allaha şükür bi sorun yaşamadık hiç sorunsuz bıraktım sesi çıkmadı alışıo sanırım =)

teşekkür ederim burfecim ve senaydacım annemin astımı var üşüttü bayramdan beri çok tıkanıyor nefes almakta zorlanıyor bende çok üzülüyorum dua edın kızlar biran once iyileşsin annecim

çok geçmiş olsun cnm rabbim şifasını versin inş ben bilirim ne zor olduğunu benim annem yıllardır astım çok çekti halada biraz üşütsün tetikliyor maalesef bırakmaz o hastalık insanı inş bu dönemi kolay atlatır cnm çok üzüldüm=(

Rabbim tez zamanda acil şifalar versin canım anneciğine:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…