Lise Yorum ve Soruları düz lise mi meslek lisesi mi ?

queenbyz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2011
9
0
36
Artvin
kızlar ben and. tic. meslek lisesindeyim 2 sınıfa gectim değiştirmeyi düşnüyorum puan kırıyorlar üni. kazanmak zoor diye ve kararsız kaldım sizce ne yapmalıyım

derslerin iyiyse universiteyi kazanirim diyorsan duz liseye git...ama derslerin kotuyse meslek lisesini tercih et...

derslerin iyiyse universiteyi kazanirim diyorsan duz liseye git...ama derslerin kotuyse meslek lisesini tercih et...

Hukuk veya Psikoloji Düşünüyorsa; İyidir Diye Düşünüyorum..
Değilse Bile İdealleri İçin Çalışır Tweet'im

Hukuk veya Psikoloji Düşünüyorsa; İyidir Diye Düşünüyorum..
Değilse Bile İdealleri İçin Çalışır Tweet'im

bende ogretmenlik vs.dusunuyordum ne oldu kazanamadim...derslerimde cok iyi degildi zati bos hayldi benimki
dedigin gibi belkide iyidir dersleri...ama iyi degilse en azindan meslek lisesi okurda elinde bi meslegi olur hic yoktan...diye dusunuyorum makaram sari baglarim

Senin Balık Baştan Kokmuş Tweet'im
Kızı Söyletir, Gelini Ağlatırım

Haklısın Dersleri İyi Değilse, Elinde Mesleği Olur..

kızlar ben and. tic. meslek lisesindeyim 2 sınıfa gectim değiştirmeyi düşnüyorum puan kırıyorlar üni. kazanmak zoor diye ve kararsız kaldım sizce ne yapmalıyım
Ben düz lisedeyim , lise 2. snıfım :) liseye başlıcagm zman çok kararsızdım mes. lisesimi düz lis. die mi.. iyiki de düz lise seçmişim.. hle eki hukuk pskoloji istiyorsan kesin düz liseye geç derim.. T.M bölümü tam senlik ders açısından.. ben de T.M bölümndeym ama dha ne olcaüma krar veremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…