Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben liseden sonra açıköğretim olduğu içn ünv. de okumak istiyorum.tatlım dediğin gibi zor ve uzun bir süreç ama benim çalıştığım bir işim yok.severek yapacağım bir işm olması benim için çok önemli.çalışan üreten kadınlara çok saygım var.işte böyle canım. gözümü kararttım hayat yoluna çıkıyorum tekrar
aslında bende istiyorum çok ya ama işte üni. girerken öss de takılırsam üzülürüm çok puanı yüksek istiyorlar ya
ya ben biraz cahil kaldım galiba.:uhm:.bana tam olarak bi desen de bende 1,5 yılda bitirsem..nereye başvuru yapmam gerekiyo.yardımcı olursan sevinirim :Saruboceq:
canım sağol yaa mail atmışşsın iyi oldu. güzelim eğer sen istiyorsan başaramıycağın hiçbirşey yok. bak ben 2 sene önce öylesine öss ye girdim .hiç çalışmadım ve hakikaten sadece mantıkla yapıyorsun soruları 300 aldım. üstelik yanlış bilmiyorsam açık öğretim çge öğretmenliği için birinci kitapçığı işaretliyorsun.üstüne ek puan da veriyorlar
Meslek Lisesi Çoçuk Gelişimi bölümüne gitmek isteyen arkadaşlar bir an önce kayıt yaptırmalı.Çünkü dersler 6 ekimde başlıyor.Ders saatleri ve günleri öğretmnelere göre ayarlanıyor.genelde cumartesi günleri sabahtan öğlene kadar oluyor...ama bu okuluna göre değişir.çünkü öğretmenlerin uygun saatleri baz alınıyor..
öğrencilerle aynı birlikte gidilmiyor tabii ki okula.hihoyyyt
lise mezunalrı sadece meslek derslerini görüyor ve onlardan gördüğü derslerden sınava giriyor...matematik türkçe v.s yok..
Meslek Lisesi Çoçuk Gelişimi bölümüne gitmek isteyen arkadaşlar bir an önce kayıt yaptırmalı.Çünkü dersler 6 ekimde başlıyor.Ders saatleri ve günleri öğretmnelere göre ayarlanıyor.genelde cumartesi günleri sabahtan öğlene kadar oluyor...ama bu okuluna göre değişir.çünkü öğretmenlerin uygun saatleri baz alınıyor..
öğrencilerle aynı birlikte gidilmiyor tabii ki okula.hihoyyyt
lise mezunalrı sadece meslek derslerini görüyor ve onlardan gördüğü derslerden sınava giriyor...matematik türkçe v.s yok..