Lise Yorum ve Soruları Düz lise mezunlarının telafi eğitimi alarak meslek lisesi diploması alması

ya vallahi bizim dersler bile başlamadı böyle giderse bizim 4 yıl sürer ay allah korusun off ya neden gül 3 yıl sürecekmiş ya hayret ya aslında bir senede bitmesi gerek

valla bılmıom cıcek bende anlamadım sanırım gec basladgı ıcın daha ogretmen yok ortada sızınde buyuk ıhtımal oyle olur bugun bornavayı arıcam orası 2yılsa oraya yazılcam :delphin:

bugün arayacağım ama biliyormusun çok korkuyorum birşey çıkacak yada ders saatleri bana uymayacak ve bırakmak zorunda kalıcam diye bu haberi almamak için erteliyorum sürekli biraz sonra arayayım biraz sonra arayayım diye off ya

korkma cıcek:teselli:hayırlısı neyse o olsun de nasıl olsa arıcan en azından arada uzerınden yuk kalksın suan haber ızlıyom sınavsız gecısler kalkıyomus bız bu lıseyı bıtırdıkten sonra bızım onumuzede set koyarlarsa cıldırırım ben artık hadı arada banada bıldır bende bornavayı arıcam orasıda 3yıl derse dıye korkuyom ama nasıl olsa arıcam

biz hemen bitirince liseyi össye hazırlanıp açıköğretime başlamalıyız çünkü bakarsın böyle açıköğretim geçişlerini kaldırırlar belli olmaz kimseye, allah açıköğretimde okuduğumuz günleri görsek biran önce

ben ardım cıcek bornavayı 3yıl orasıda offff ya halk egıtımde 2yıl denılıyo okullarda 3oluverıo bu nasıl ıs hayırlısı offffffffffff ya koca7yıl bursaya gıtmedıgıme pısman oldum

eger 2yıl sınavsız gecıs kalktıysa ek puanda bı degısıklık olur mu kı ya artadabılır kalkadabılır

nasıl 3 yıl ya eğer bizimkide 3 yıl olursa ben başlamam o zaman zaten şimdi 26 yaşındayım bir lise için 3 yıl daha zaman harcayamam ki

hala acmıolar mı cıcek sımdı garfıeldn gıttıgı okula tel actım kadın gercı detaylı bılgım yok dedı ama 4yıl suruyo dedı ustune basa basa lıse mezunları ıcın dımı dedım evet dedı napıcaz bız ya cıcek

ay canım yok artık ya 3den kaçarken birde 4 yıl oldu, 4 yılda açıköğretim okuruz 8 yıl sonraya da atanacağız diye bekle oldu ay vallahi büyük konuşmayayımda ben o zaman açıköğretime başlarım işletmeye bari 8 yıla kadar bitirir yüksek lisans bile yapar üniversitede akademik kariyer yapmaya çalışırım olurmu 4 yıl ya daha neler.

tekrar aradım başka numara verdiler ama bende şimdi işyerinde millet girip çıkıyor odaya fırsat olupda yeni verdikleri noyu arayamadım bakalım bide korkuyorum ya artık allahım işimizi rast getir

çiçekçim hastayım 2 haftadır falan gidemedim okula siteyede giremedim modemde sorun vardı p.tesi gidicem belli olmuştur artk inşallah ders programı güzelim ben kaç yıl sürüyo diye sormuştum 2 yıl demişlerdi bana ama p.tesi tekrar sorarım dur bakalım bi soralım şimdiden karamsarlığa kapılma güzelim inş.3 -4yıl falan olmaz uzun süre yaa gerçekten:kızgın:

ay canım hoşgeldin merak ettim bende kokoş yok ne zamandır diye, ya bende dün arayamadım tekrar işyerindeyim fırsat olmadı hep odada birileri oldu birde işyerinden kimse duysun istemiyorum henüz o yüzden arayamadım bakalım pazartesi belli olur ay inşallah akşamaları yada haftasonları olur ya dersler gerçi senin için ve diğer arkadaşlar için nasıl olur bilmem ama ben çalıştığım için gündüzleri gelemem o yüzden böyle istiyorum.

nasıl 3 yıl ya eğer bizimkide 3 yıl olursa ben başlamam o zaman zaten şimdi 26 yaşındayım bir lise için 3 yıl daha zaman harcayamam ki
sakınn ha sakın vazgecmeeee yaşın daha çok küçük 38 yasındakiler okuyor inatla sakın vazgecme çiçek nolur :oklava:

hem deişebilir sınıf sayısı ve öğretmen sayısına göre deişiyorms budurum ayrıca m.e.b ede şikayet edebilirsin ama değmez 3. senende zaten staj görüceksin bu mezunlar çok önemli m.e.b için sakın vazgecme!..

kızlar kusura bakmayın kaç gündür açamadım... bugün çocuk ruh sağlığı dersinden sınav vardı.. ona çalışıyordum.. ilk sınavımızı olduk bile...

ayrıca bugün son derste bir hoca daha geldi... çocuklar dersten çıkınca gitmeyin ... benimle bilgisayar işletmenliği dersiniz var dedi.... bir dersimiz daha oldu..meb in web sitesinde yazıyordu... yüz yüze öğretimde bilg. işlt. dersi var .. ben daha önce hocaya sormuştum görmiyecekmiyiz diye.. henüz sınıf yok demişti... daha yeni açılıyor.... nerdeyse dönem yarısı oldu..

ayrıca diğer meseleye gelince.. 2 yılda bitirme konusu... bizim okulun müdürüyle görüştüm... 8 kişilk grup bulursanız sınıf isteme hakkınız olur dedi.. ama bu dönem artık geç oldu... 2. dönem bakın diyor...

canım sorular nasıldı biz daha sınav olmadık çok erken sınav olmussunuz ya tuhaf geldi bana neler soruldu banada söylermisin

Back