Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mrb kızlar dedıgınız gıbı sıtede sorun vardı gıremedık ama sukur acıldı ee neler yaptınız gafıeld sagol kıtaplar icin ben daha baslamadım bıde ne oldu bılıyonuz mu bana yakın yerde yanı cıglıde okul acılmıs ama benı oraya vermemısler cok sınır oldum kayıt ıcın kendı okuluma gıttıgımde mudur yard nıye buraya gelıyosun cıglıde acıldı dedı sızı baslarından atmak ıcın yapıyolar falan dedı ne gıbı bı cıkarları varsa artık.... bugunde halk egıtıme gıttım hakıkatende acılmıs adamlara nıye haber vermıyosunuz dedım bana soytledıklerı cvp bızım haberımız yok ...yahu sızı oraya nıye koydular sızın haberınız olmıcakta kımın olcak dımı...boyle bıgun anlıcagınız tel acıcam sımdı cıglıye dersler falan baslamıs mı kayıtımı yapıcaklar mı bakalım bıde kayıt yerınde cıglıde yazmıo bornava yazıo bı sorun olcak mı...bı kactane sorumsuz yuzunden bu sıkıntılara gırıcem
bu sıteye tekrar kavustuguma cok sevınıyorum yoksa sızın gıbı ınsanalrdan ayrılmak zorunda kalıcaktım sıze ıcım dokunce rahatlıyom en azında bırbırımıze yardımcı oluyoz detlerımız aynı cok opuyorum sızıŞeniz
merhaba kamelya maalesef bu sene başvurular bitti 26 eylülde sona erdi :1no2:
ama istersen seneye gidip açık liseye kaydını yaptırabilirsin.
kolay gelsin.
evet canım sorma bende kötü oldum kapalı olduğu zamanlarda kızlar ne yapıyor ki dedim ve inşallah site değişmezde yine aynı konu altında buluşuruz dedim iyikide konuları filan silmemişler tasarımı değiştirmemişler yoksa zor olurdu buluşmak.
ayrıca gülcüm şimdi dertlerimiz aynı inşallah sonra mesleklerimiz aynı olacak hihoyyyt öğrencilerimizden bahsedeceğiz birbirimize :Saruboceq:
garfıeldcım ya bu kıtap ıcın sayfaya gırdım baslıkta 10. sınıf falan yazıo lıseler 12 . sınıfa kadar ya bız 3yıl mı okıcaz yoksa ya ...suphalendım sımdı ..sıze bı acıklamada bulundular mıbu konu hakkında 2 sene dımı senın... bız seneye hem staj hem 11. sınıf mı okıcaz anlamadım ya bıde dersler falnda baslamdı tam bılgıyı alamıyom sen gıdıyosun dıye soruyom bıde bugun cıglıye tel actım ıste kadın tam acıklama yaparım bı yerlerım eksılır dıye korkuo zaten sınır sey..ona sordum 2yıl surucek dımı dedım bana 2 -3 yıl bellı degıl dedı ya..bı de daha ogretmenler ayarlanmamıs cıceklerın kı gıbı 28 ekımde toplantı olucakmıs ozaman gıdıcem 3kasımda dersler baslayabılır dedı ay bı baslasam artık allahın ıznıyle
garfıeldcım ya bu kıtap ıcın sayfaya gırdım baslıkta 10. sınıf falan yazıo lıseler 12 . sınıfa kadar ya bız 3yıl mı okıcaz yoksa ya ...suphalendım sımdı ..sıze bı acıklamada bulundular mıbu konu hakkında 2 sene dımı senın... bız seneye hem staj hem 11. sınıf mı okıcaz anlamadım ya bıde dersler falnda baslamdı tam bılgıyı alamıyom sen gıdıyosun dıye soruyom bıde bugun cıglıye tel actım ıste kadın tam acıklama yaparım bı yerlerım eksılır dıye korkuo zaten sınır sey..ona sordum 2yıl surucek dımı dedım bana 2 -3 yıl bellı degıl dedı ya..bı de daha ogretmenler ayarlanmamıs cıceklerın kı gıbı 28 ekımde toplantı olucakmıs ozaman gıdıcem 3kasımda dersler baslayabılır dedı ay bı baslasam artık allahın ıznıyle
esmer melek o dedıgın kız naklını 3yıl surecegı ıcın mıobur okula yaptırddı gıttıgı okulun derslerı baslamıs mı