• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lise Yorum ve Soruları Düz lise mezunlarının telafi eğitimi alarak meslek lisesi diploması alması

ayrıca diğer meseleye gelince.. 2 yılda bitirme konusu... bizim okulun müdürüyle görüştüm... 8 kişilk grup bulursanız sınıf isteme hakkınız olur dedi.. ama bu dönem artık geç oldu... 2. dönem bakın diyor...
sagol garfıel nasıl 8 kısılık grup olunca anlamadım mesela bızım okulda100kısı kayıt olmus kac tane 8 kısılık grup olur hem senınkı zaten 2yılda bıtmıcek mı 8kısılık grup olunca kac yılda bıtcek bıraz acıkla canım ya mudur yardmcısı bıze hıc oyle bıseyden bahsetmedı sızın mudur ıyımıs ne guzel acıklıyo herseyı yada sen cok ugrasıyon

hem de nasıl uğraşıyorum.. yetkili bulduğum her öğretmeni yada müdür - müdür yardımcısını yakalıyorum hemen... ne olacak bu durum diye....

8 kişilik kısmına gelince lise mezunu 8 kişilik sınıf olacak... bizim okuldada 3 sınıf var 36-38 kişilik ama bizim sınıfta sadece 3 tane lise mezunu var...gerisi ortaokul mezunu ya da lise terkler....aynı duruma sahip 8 kişi olması lazım...bazılarının da böyle işine geliyor acelesi yok... işte böyle...

sagol garfıeld sanırım benım 3yıl surcek 2ogretmn eksık oldgndan 3yıl surcekmıs bızımde ....valla cıkp ogretmn falan mı arasam dısarlarda ya

hem de nasıl uğraşıyorum.. yetkili bulduğum her öğretmeni yada müdür - müdür yardımcısını yakalıyorum hemen... ne olacak bu durum diye....

8 kişilik kısmına gelince lise mezunu 8 kişilik sınıf olacak... bizim okuldada 3 sınıf var 36-38 kişilik ama bizim sınıfta sadece 3 tane lise mezunu var...gerisi ortaokul mezunu ya da lise terkler....aynı duruma sahip 8 kişi olması lazım...bazılarının da böyle işine geliyor acelesi yok... işte böyle...
ama biz aynı sınıfta eğitim görüyoruz hemde yüksek okul okumuşlar ve biz ben daha liseyi okuyorum ki çoğunluk öyle sınıflar karma .s

sagol garfıeld sanırım benım 3yıl surcek 2ogretmn eksık oldgndan 3yıl surcekmıs bızımde ....valla cıkp ogretmn falan mı arasam dısarlarda ya
oyy kıyamam :) sözleşmeli öğretmen alabiliyolar valla isterlerse kendileri rahatlıkla bulurlar ama takma bukadar 2 seneyi okuyan 1 sene daha okur yaparsın sne biliyorum ben ;)a.s.:1hug:

3 sene olurmu ya ne bu ya biz zaten okuduk liseyi bana verecekleri meslek dersleri onlarıda isteseler programlarını yapsalar bir sene verirler vallahi 10 tane memur var ama hepsi öbürü yapsın diye bekliyor düzen filan yok

oyy kıyamam :) sözleşmeli öğretmen alabiliyolar valla isterlerse kendileri rahatlıkla bulurlar ama takma bukadar 2 seneyi okuyan 1 sene daha okur yaparsın sne biliyorum ben ;)a.s.:1hug:

valla ben bılemıom 3sene dayanabılcemmı ...sagol canım ...sozlesmelı ogretmn alabılyolarsa bı sorayım kızlar ya aslında hepimiz bi yere toplansak 8 kısı olustururuz hadı sız ızmıre gelınde halledelım su ısısırnaşık şeysositosositonaniknanik

3 sene olurmu ya ne bu ya biz zaten okuduk liseyi bana verecekleri meslek dersleri onlarıda isteseler programlarını yapsalar bir sene verirler vallahi 10 tane memur var ama hepsi öbürü yapsın diye bekliyor düzen filan yok

haklısın çıçekcım....ben basıma gelceklerı bılıyorum zaten sureklı sıze ya 2yıl olmazsa dıye soyleyıp duruyodum cıktı ya offf ben bıran once hayata atılmak hanım hanımcık bır oğretmn olmak ıstıyorum sonra evımın kadını colugumun cocugumun annesı olmak ıstıyom cok mu sey ıstıyom kızlar ya:çok üzgünüm:senağlama

ay canım olacaksın sabret sen daha işin başındasın olur ne yapalım 2 değilde 3 oluversin baksana bizimki bu gidişler 3 değil 4e çıkar her ay bidahaki ay başlayacak dersler diye oyalıyorlar bizi.

canım sen kaç yaşındasın bak ben bile 26 yaşındayım ve evliyim ama çıktım yola.

bende önümüzdeki hafta içi gidip konuşucam ne olacak bu böyle 1,5-2 seneden çok sürecekse ben başlamıyorum hiç diyeceğim o zamanda gidip açıköğretime yazılacağım

o kadar yoğun bir talep varki kızlar bu bölüme.. bizim sınıf 41 kişi oldu bugün bir kişi daha geldi yenii... diğer sınıflar 48 kişi olmuş...

bu arada haftaya da beslenme dersinden sınav var.... biz baya baya başladık..

izmirli arkadaşlar şuan herşey için geçmi diye sormak istiyorum size bide nerelere başvurmalıyım nolur kısacayardım edin bana çok ihtiyacım var yalvarırım

haklısın çıçekcım....ben basıma gelceklerı bılıyorum zaten sureklı sıze ya 2yıl olmazsa dıye soyleyıp duruyodum cıktı ya offf ben bıran once hayata atılmak hanım hanımcık bır oğretmn olmak ıstıyorum sonra evımın kadını colugumun cocugumun annesı olmak ıstıyom cok mu sey ıstıyom kızlar ya:çok üzgünüm:senağlama
gülüşüm bizde çok istiyoruz ama biliyosun devlet dairelerinde işlerin nasıl yürüdüğünü napalım çiçeğinde dediği gibi çıktık bu yola dönmek yok üzülme kıyamam :1hug:

izmirli arkadaşlar şuan herşey için geçmi diye sormak istiyorum size bide nerelere başvurmalıyım nolur kısacayardım edin bana çok ihtiyacım var yalvarırım
hemen halkeğitim merkezine git kaydını yaptırabilirmisin diye bir sor bakalım yada sana en yakın kızmeslek lisesine bi sor inşallah başlarsın arkadasım a.s.

Arkadaşlar benim kafam cok karıştı şu konuda biri beni aydınlatabilirmi? yaa bazıları 2 sene egitim alacaksınız diyor bazıları 3 sene nasıl oluyor? daha kısa sürede alma şansım yokmu üsten felan ders alarak 1.5 yılda yada 2 yılda bitiremezmiyim..Yardımcı olursanız cok sevinirimm...

garfıeld sızın okul ogrencı alıyomu okız baska okulda baslamısda mı gelmıs sızın okula

Back