Lise Yorum ve Soruları Düz lise mezunlarının telafi eğitimi alarak meslek lisesi diploması alması

sakınn ha sakın vazgecmeeee yaşın daha çok küçük 38 yasındakiler okuyor inatla sakın vazgecme çiçek nolur :oklava:

sağol canım ilgin için, ama 3 sene çok uzun esmer melek ya yani bu birde lise bunun daha birde öss derdi üniversite dersi var bir lisede 3 sene zaman kaybı yaşarsak bakalım inşallah hakkımızda hayırlısı olur

çiçekçim günaydınn arıyorum verdikleri numara sürekli meşgul internetten öğrendim telefon numarasını bi kadın çıktı başka num.verdi sende doğru olan num.varsa bana ver ariyim güzelim senin işyerinde fırsatın olmuyodur

aslında fırsat oldu sabah ama inan elim telefona gitmedi ders saatleri bana uymayacak diye ya

şimdi aradım bizden değil kızmeslek lisesinden öğreniceksiniz dedi kadın off yaa herkes başından savıyo sanki kayıt olduğumda bana burdaan öğrenin demişlerdi sinir geldi artk valla ya ben bi kız mesleğin num.bulmaya çalışiim güzelim

hayret ya ne yaptıkları belli olmuyor birde 223-39-94 var ama buradan vermişlerdi önceki verdiğim numarayı da

aradım 1 aralıkta başlıcakmış dersler dedi adam kimsenin haberi yok gibiydi okulda sanki o ona bağlıyo o ona deli oldum böle yanigüzelim

1 aralıktamı başlayacakmış oo delirdimi bunlar ya ne yapmaya çalışıyorlar kokoş kızım bizim bu okul 2 senede filan bitmez böyle giderse bari ders yapmayıp kitaplarını alsakda sınavlarla bitirsek işi böyle her ay bir dahaki ay bir dahaki ay derlerse işimiz var ya

hadi yaa kime geldin gerçi pek daha milleti tanımıyorum ama belki biliyorumdur banada beklerim güzelim şu derler bi başlasa artk

öylesine yürüyüş yaptıkda sizin o tarafa doğru öyle birine gelmedim oturmaya aklıma geldin acaba nerede oturuyor filan dedim :))

evet ya dersler başlasın artık ya ne bu böyle ha bire erteliyorlar bizi ya

valla artk başlaması da değilde bitişi nasl olcak onu merak ediyorum 2 yılda biter inş.yoksa hem çok sıkıcı olur hemde zor olur ondan sonra bide öss var offof

valla artk başlaması da değilde bitişi nasl olcak onu merak ediyorum 2 yılda biter inş.yoksa hem çok sıkıcı olur hemde zor olur ondan sonra bide öss var offof

evet canım ya yani bu son aşama olsa hadi dersin 3 yıl 5 yıl katlanayım ama birde öss var sonra 4 yıl açıköğretim sonra kpss daha çok yolun başındayız ya

ya ben birde bu iş olmazsa eğer açıköğretim işletmeye başlayacaktım (o bile 3 sene de bitecek) kasımın 22sinde son kayıt tarihi ama bu işde belli olmayacak o zaman kadar aman ya tüm planlarım kaldı

kokoş acaba gidip görüşsekmi açıkliseyle ya böyle telefonda olmayacak galiba baksana

sınıf açılması için 8 kişi yeterliymiş 2 yılda yada 3 yılda bitmeside okulun durumuna bakıyomuş canım vazgecmeyin ya sakın ne farkeder ha iki yıl ha üç yıl

cicek bence bı gıdın okulla konusun ısınızı saglama alın detaylıca ogrenın bizimkıde nezaman baslıcak bılmıom daha 2ogretmn eksıkmıs offf ya bılseydım garfıeldın gıttıg ı okula gıderdım çıglıdekı ogretmn eger hıc sınav omadıysalar oraya nakıl ol demuıstı ama garfıeld sınav olmus ya

Back