çocuk ruh sağlığı
anne çocuk sağlığı
çocuk beslenmesi
gelişim alanları
müzik
mesleki gelişim
hepsinin öğretmeni aynı.... gelişim alanları ve müzik dersimize aynı öğretmen girecekmiş.
cok ıyı ya bu kadarmıymıs dersler az ortalamamız yuksek olur boylece derslerde kolaya benzıyo ..bu kadar az derse 2yıl fazla degıl mı ya neyse artık mecburçocuk ruh sağlığı
anne çocuk sağlığı
çocuk beslenmesi
gelişim alanları
müzik
mesleki gelişim
hepsinin öğretmeni aynı.... gelişim alanları ve müzik dersimize aynı öğretmen girecekmiş.
banada yardımcı olurmusnz.1987 dogumluyum.ea cıkıslıyım.suan elktrk kuurmnda calısyorum.sozlesmelı olarak..ama kendım bıseyler yapmk ıstıyorum.aılem cok ustume gelıyo..meslekı derslerı alıp bnde okul oncesı okum ıstıorum.nası oluyo pek bı bılgım yok.tek bılmk ıstedgm telafı derslerını alıncaa ek puan gelıcek mıı unw sınavında wee kac puan gelıcek we hangı bolumden tercıh yapıcaz..bırı cewaplayabılırmı..bnde aranıza katılmk ıstıoruum.
cok ıyı ya bu kadarmıymıs dersler az ortalamamız yuksek olur boylece derslerde kolaya benzıyo ..bu kadar az derse 2yıl fazla degıl mı ya neyse artık mecbur
arkadaşlar bende aöl çocuk gelişimi bölümüne kayıt yaptırdım. ama bizim burda kimsenin bişeyden haberi yok.
1. eğitim ne zaman başlıyo
2. dersler konusunda bilginiz varmı
3. kayıt ücreti ödedim başka ücret ödenecek mi
4. sizin orda gündüz kursu varmı
5.bu eğitimialdıktan sonra 2 yıllık çocuk gelişimi bölümünü bitirmenin nasıl bir getirisi olur
aynı olması daha iyi bence öğretmenle anlaşırsak sorunsuzca biter okul hadi inşallah. :sm_cool:
derslerde normal hayatta kendi çocuğumuzu büyütürken ihtiyacımız olacak konular dimi?
mrb canım....acık meslek lısenın cocuk gelısımı bolumune kayıt olucaksın2yıl suruyo malesef ....ek puan gelıyo senın lıse ortalamanla acık lısenın ortalaması alınıyo uzerıne 20 puan eklenıyo...hem meslek lıse dıplaman oluyo hemde kendı lısenın dıploması oluyoıstedıgın dıplomayla unv basvuru yapabılıyosun okulonc ıcın meslek lıse dıplomanı kullanıyosun kı ek puan gelsın yardımcı olduysam sevınırım baska sorun varmı
pardon canım yaa.. yanlış yazmışım.. şimdi farkettim.. hepsinin öğretmeni ayrı... gelişim alanları ve müzik dersine aynı öğretmen girecekmiş sadece...[/QUOTE
tamam canım olsun ne yapalım farklı olsun bende tek öğretmen diye düşündüm çünkü bize sizin öğretmeniniz doğum izninde kasım ayında gelecek o zaman başlayacaksınız derslere dediler. CADIARZU
neyse artık çıktık yola ne farkeder allah yardımcımız olsunda okuyalım inşallah.
canım sende benim durumumdasın sanırım evlisin ve önlisans mezunusun?
cnm açıklamaların için çok teşekkürler bende izmirde herhangi bir meslek lisesine başvurabilirmiyim son başvuru hangi tarihe kadar acaba bilgi verebilirmisin sevinirim teşekkürlera.s.
bana neden kimse cevap vermiyo
evet canım cıcegın de dedıgı gıbı son basvuru tarıhı 26eylulducnm açıklamaların için çok teşekkürler bende izmirde herhangi bir meslek lisesine başvurabilirmiyim son başvuru hangi tarihe kadar acaba bilgi verebilirmisin sevinirim teşekkürlera.s.
pardon canım yaa.. yanlış yazmışım.. şimdi farkettim.. hepsinin öğretmeni ayrı... gelişim alanları ve müzik dersine aynı öğretmen girecekmiş sadece...[/QUOTE
tamam canım olsun ne yapalım farklı olsun bende tek öğretmen diye düşündüm çünkü bize sizin öğretmeniniz doğum izninde kasım ayında gelecek o zaman başlayacaksınız derslere dediler. CADIARZU
neyse artık çıktık yola ne farkeder allah yardımcımız olsunda okuyalım inşallah.
canım sende benim durumumdasın sanırım evlisin ve önlisans mezunusun?
evet çiçek durumumuz aynı... sınıfta öğretmen dahil herkes şaşırdı neden bir ünv .okuduktan sonra tekrar lise diyorlar.... 36 kişilk sınıf mevcudumuz var.. 3-4 kişi var lise mezunu... ünv hiç yok.... :1shok:
garfıeld 3 4 kısı lıse mezunu var demıssın dıgerlerı ne mezunu yanı nasıl oluyo dıgerlerıde lıse mezunu degılse nasıl aynı sınıfta oluyosunuz anlamadım canım ya:uhm:evet çiçek durumumuz aynı... sınıfta öğretmen dahil herkes şaşırdı neden bir ünv .okuduktan sonra tekrar lise diyorlar.... 36 kişilk sınıf mevcudumuz var.. 3-4 kişi var lise mezunu... ünv hiç yok.... :1shok:
evet çiçek durumumuz aynı... sınıfta öğretmen dahil herkes şaşırdı neden bir ünv .okuduktan sonra tekrar lise diyorlar.... 36 kişilk sınıf mevcudumuz var.. 3-4 kişi var lise mezunu... ünv hiç yok.... :1shok:
evet aslında bende zaman zaman doğru yoldamıyım diyorum kendime açıköğretime başvursaydım da 3. sınıftan başlayıp işletmemi okusaydım diyorum ama artık çıktık bir yola bakalım nereye kadar gideceğiz düşünüce tekrar össye çalış sınava gir ooo aynı şeyleri baştan yaşa bilmem bakalım ne yapacağız.
senin çocuğun varmı garfield,benim henüz yok ben 1 yıllık evliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?