Lise Yorum ve Soruları Düz lise mezunlarının telafi eğitimi alarak meslek lisesi diploması alması

valla stajı okul ayarlamıştı biz değil.öss ye girdim ama kazanamadım ama seminerler oluyor her sene ordaki puana göre usta öğrt yapabiliyorsun.benim atamam oldu ama uzak diye gitmedim bu sene.

selam kızlar bende geldim... neler oldu neler...
a.ö.l. sitesinde 6 ekimde yüzyüze eğitim başlıyor diyordu...
halk eğitimi araıyorum arıyorum ama nafile... en son bugün gittim...
ne zaman başlıyor bu yüzyüze eğitim dedim...ooo sen geç bile kalmışsın,
çabuk git okula kaydını yaptır dedi... yahu ben kaydımı ağustosta yaptırdım
bana 15 ekimde gel kitaplarını al dediler tamam.. kimse okula da ayrıca kayıt yaptır demedi...
neyse bugün koştura koştura hallettim, bankaya ayrıca 30 ytl daha yatırdım, birde önlük istiyorlar, 18 ytl hihihi cumartesi ders başlıyor sabah 8 de gidicem... arayıp sormasam dersler başlıycak kimsenin umrunda değil..

sakın ol cıck bn buralardayım:teytey: sen nerdesınyerimseniben cok ozledım ya konusmayı kayıtlar bıttı bızım konusmalarda bıttı benım daha derslr baslamadı bende sabah okula gıttım kayıtlar 13ekımde baslıyo dedılr ytkılıler yoktu bu konu hakkında toplantıvarmıs acaba benı baska okula verıcekler ıns baska okul olur bıde ablamın anasınıf ogretmnı ark var orda onada ugradım dersıne gırdım cok tatlı ogrncıler varya bızde ogunlrı bı gorsek yanında stajer kızlar var acık lıseden bı kızda vardı hatta evlıymıs daha yenı geldım ordan pzt bı daha gıdıcem:delphin:...

iyi bari benim gibiler var yani a.s yalnız değilim.
ay canım bizde bir bitirsek şu liseyi de rahatlasak sonra bakarız duruma göre artık öss ve atanma işine.

selam kızlar bende geldim... neler oldu neler...
a.ö.l. sitesinde 6 ekimde yüzyüze eğitim başlıyor diyordu...
halk eğitimi araıyorum arıyorum ama nafile... en son bugün gittim...
ne zaman başlıyor bu yüzyüze eğitim dedim...ooo sen geç bile kalmışsın,
çabuk git okula kaydını yaptır dedi... yahu ben kaydımı ağustosta yaptırdım
bana 15 ekimde gel kitaplarını al dediler tamam.. kimse okula da ayrıca kayıt yaptır demedi...
neyse bugün koştura koştura hallettim, bankaya ayrıca 30 ytl daha yatırdım, birde önlük istiyorlar, 18 ytl hihihi cumartesi ders başlıyor sabah 8 de gidicem... arayıp sormasam dersler başlıycak kimsenin umrunda değil..

kız ne önlüğü, forma giyip gelin demiyorlardır umarım? fisfisfis

valla stajı okul ayarlamıştı biz değil.öss ye girdim ama kazanamadım ama seminerler oluyor her sene ordaki puana göre usta öğrt yapabiliyorsun.benim atamam oldu ama uzak diye gitmedim bu sene.

ay canım sevindim bu işe umarım bizimde olur hemen liseden sonra ya hem okur hem çalışırız.

peki kps'ye girmek gerekiyormu yoksa o usta öğreticilik belgesini aldıktan sonra sadece meb'e başvurumu yapıyorsun? birde gitseydin maaşaları nasıl olurdu?

korkmayın kızlar korkmayın, beyaz doktor önlüğü tarzında olanlardanmış, öğrendim... diğer öğretmenlerinde üzerinde vardı... hihoyyytgördüm... kaydirigubbakcemile5

çiçek64 canım kpss ye girersen artın olur ama seminere gittikten sonra milli eğt başvuryorsun.ve aldığınn seminer puana göre atama yapıyorlar.ücretler ek ders hesbı yani kaç saat derse girersen okadar maaş.genelde 500 ile 600 arası oynuyor

çiçek64 canım kpss ye girersen artın olur ama seminere gittikten sonra milli eğt başvuryorsun.ve aldığınn seminer puana göre atama yapıyorlar.ücretler ek ders hesbı yani kaç saat derse girersen okadar maaş.genelde 500 ile 600 arası oynuyor

çok iyi canım ya vallahi yani büyük konuşmayayım da asgari ücrete razıyım yeter ki öğretmenlik yapma hakkım olsun allahım hepimize nasip etsin. :Saruboceq:

canım ya çok soru sorduk ama sana, bu seminer ne kadar sürüyor ve neler yapılıyor yani sınavlı filan herhalde ki aldığın punan göre demişsin zormu peki sen katıldın herhalde ataman yapıldığına göre ?

cevapların için çoook sağol canım vallahi içime su serptin kaydirigubbakcemile5 boşa kürek çekmiyoruzdur umarım.

banada yardımcı olurmusnz.1987 dogumluyum.ea cıkıslıyım.suan elktrk kuurmnda calısyorum.sozlesmelı olarak..ama kendım bıseyler yapmk ıstıyorum.aılem cok ustume gelıyo..meslekı derslerı alıp bnde okul oncesı okum ıstıorum.nası oluyo pek bı bılgım yok.tek bılmk ıstedgm telafı derslerını alıncaa ek puan gelıcek mıı unw sınavında wee kac puan gelıcek we hangı bolumden tercıh yapıcaz..bırı cewaplayabılırmı..bnde aranıza katılmk ıstıoruum.

banada yardımcı olurmusnz.1987 dogumluyum.ea cıkıslıyım.suan elktrk kuurmnda calısyorum.sozlesmelı olarak..ama kendım bıseyler yapmk ıstıyorum.aılem cok ustume gelıyo..meslekı derslerı alıp bnde okul oncesı okum ıstıorum.nası oluyo pek bı bılgım yok.tek bılmk ıstedgm telafı derslerını alıncaa ek puan gelıcek mıı unw sınavında wee kac puan gelıcek we hangı bolumden tercıh yapıcaz..bırı cewaplayabılırmı..bnde aranıza katılmk ıstıoruum.

arkadaşlar bende aöl çocuk gelişimi bölümüne kayıt yaptırdım. ama bizim burda kimsenin bişeyden haberi yok.
1. eğitim ne zaman başlıyo
2. dersler konusunda bilginiz varmı
3. kayıt ücreti ödedim başka ücret ödenecek mi
4. sizin orda gündüz kursu varmı
5.bu eğitimialdıktan sonra 2 yıllık çocuk gelişimi bölümünü bitirmenin nasıl bir getirisi olur

eğitim semineri 15 gün sürüyor.aldığın puana göre atıyorlar.çiçek64 sınav zordeğil.sana anlattıkları seminerdeki sorular ben geçen yıl 87 puan almıştım.ondan önceki sene 92puan çok zor diil.bide katıldıgımız seminer eğer çalışmazsak 2yıl geçerli.çalışırsan problem yok.2yıl hiç çalışamazsan tekrar seminere gidiyosun.

herkese hayırlı akşamlar...seminerler için nereye başvuruyoruz terazi...

canım seminerler okullar kapandımı oluyor.milli eğt sorarsınız haziranda felan.

çok sağol terazicim, sen ne yapmayı düşünyorsun peki şimdi össye girdinmi açık öğretimden çocuk gelişimi filan düşünmedinmi?

teşekkürler terazi.... ben bugün sabah 8 de yüzyüze eğitim alacağım okula gittim.. sabah sınıflarımızı falan öğrendik... bugün dersim 14.00 de başlayacakmış.. eve geldim ... öğleden sonra tekrar gittim... ders programını verdiler... pazartesi ve cuma boş sadece... diğer bütün günler ders var... hani hafta içi olmaycaktı dedik... ayarlayamamışlar... yarın ise tam gün sabah 8 den akşam 5 e kadar... hadi bakalım kolay gelsin....

teşekkürler terazi.... ben bugün sabah 8 de yüzyüze eğitim alacağım okula gittim.. sabah sınıflarımızı falan öğrendik... bugün dersim 14.00 de başlayacakmış.. eve geldim ... öğleden sonra tekrar gittim... ders programını verdiler... pazartesi ve cuma boş sadece... diğer bütün günler ders var... hani hafta içi olmaycaktı dedik... ayarlayamamışlar... yarın ise tam gün sabah 8 den akşam 5 e kadar... hadi bakalım kolay gelsin....

nbr kızlar 3gundur falan grmdm memlekettn mısafırler vardı buugu yarısı gıttı neyse garfıeld hayırlı olsun canım ne guzel sen basladın benım daha yarın bellı olcak :delphin:hafta sonuydu senın degıstırmısler ıns benımkıde degısır

Back