Lise Yorum ve Soruları Düz lise mezunlarının telafi eğitimi alarak meslek lisesi diploması alması

merhaba kızlar nasıl ders programları neler var, öyle normal lise gibi faklı faklı hocalarmı giriyor derslere?

ya bizim kasımda başlayacakmış inşallah haftasonu olur ya hafta içi olursa benim hayeller suya düşer.

birde siz duydunuzmu artık zorunlu eğitim 9 çıkıyor ve 20,000 tane okul öncesi öğretmene ihtiyaç var ve bazı pilot illerde başlanacakmış bu sisteme 2013-2014 yılına kadar tüm türkiye de olacakmış.ya inşallah bizde bu imkandan faydalanabiliriz kızlar ya.

çocuk ruh sağlığı
anne çocuk sağlığı
çocuk beslenmesi
gelişim alanları
müzik
mesleki gelişim

hepsinin öğretmeni aynı.... gelişim alanları ve müzik dersimize aynı öğretmen girecekmiş.

terazi senin bahsettiğin seminerler alınan diplomadan sonramı gidiliyor.yani dersleri ve diplomayı almadan katılınabilirmi????

çocuk ruh sağlığı
anne çocuk sağlığı
çocuk beslenmesi
gelişim alanları
müzik
mesleki gelişim

hepsinin öğretmeni aynı.... gelişim alanları ve müzik dersimize aynı öğretmen girecekmiş.

aynı olması daha iyi bence öğretmenle anlaşırsak sorunsuzca biter okul hadi inşallah. :sm_cool:

derslerde normal hayatta kendi çocuğumuzu büyütürken ihtiyacımız olacak konular dimi?

çocuk ruh sağlığı
anne çocuk sağlığı
çocuk beslenmesi
gelişim alanları
müzik
mesleki gelişim

cok ıyı ya bu kadarmıymıs dersler az ortalamamız yuksek olur boylece derslerde kolaya benzıyo ..bu kadar az derse 2yıl fazla degıl mı ya neyse artık mecbur

banada yardımcı olurmusnz.1987 dogumluyum.ea cıkıslıyım.suan elktrk kuurmnda calısyorum.sozlesmelı olarak..ama kendım bıseyler yapmk ıstıyorum.aılem cok ustume gelıyo..meslekı derslerı alıp bnde okul oncesı okum ıstıorum.nası oluyo pek bı bılgım yok.tek bılmk ıstedgm telafı derslerını alıncaa ek puan gelıcek mıı unw sınavında wee kac puan gelıcek we hangı bolumden tercıh yapıcaz..bırı cewaplayabılırmı..bnde aranıza katılmk ıstıoruum.

mrb canım....acık meslek lısenın cocuk gelısımı bolumune kayıt olucaksın2yıl suruyo malesef ....ek puan gelıyo senın lıse ortalamanla acık lısenın ortalaması alınıyo uzerıne 20 puan eklenıyo...hem meslek lıse dıplaman oluyo hemde kendı lısenın dıploması oluyoıstedıgın dıplomayla unv basvuru yapabılıyosun okulonc ıcın meslek lıse dıplomanı kullanıyosun kı ek puan gelsın yardımcı olduysam sevınırım baska sorun varmı

cok ıyı ya bu kadarmıymıs dersler az ortalamamız yuksek olur boylece derslerde kolaya benzıyo ..bu kadar az derse 2yıl fazla degıl mı ya neyse artık mecbur

evet canım inşallah biran önce biter okul önümüzden kocaman ÖSS var çünkü daha yasakkelime

arkadaşlar bende aöl çocuk gelişimi bölümüne kayıt yaptırdım. ama bizim burda kimsenin bişeyden haberi yok.
1. eğitim ne zaman başlıyo
2. dersler konusunda bilginiz varmı
3. kayıt ücreti ödedim başka ücret ödenecek mi
4. sizin orda gündüz kursu varmı
5.bu eğitimialdıktan sonra 2 yıllık çocuk gelişimi bölümünü bitirmenin nasıl bir getirisi olur

senı verdıklerı okuldan bunların hepsını ogrenebılırsın ayrıca lıseye kayıt olmak ıcın gıttıgnde 30ytl banka dekontuyla gıdıyosun...ilden ile ders gunlerı saatlerı degısıyo...2yıllık cocuk gelısımını bıtırısen sanırsam ozel yerlerde ogretmnlık ypabılırsın bunun harıcınde dıkey gecıs yaparsın 4yıllıga bende yaptım ek kontnjn dan 2yıllık bakalım gelckmı

kızlar ben açıköğretim düzlise okurken meslek lisesine geçiş yaptım ama sizlerle aynı derslere giricem aynı dersleri görücem çarşamba başlıyo benim okulumda benim 4 senemi okumam gerekiyo acaba ?çünkü elimde bi lise diplomam yok benim.

karakedibu.evet canım diplomayı aldıktan sonra katılabiliyorsunuz seminerlere.çiçek64 canım kusura bakma kaç gündür giremedim.yeni gördüm öss ye bikaç defa girdim ama malesef puanları çok yüksek oldugu için kazanamadım.ama bu bizim için yine bir artı çalışabilme şansımız var öss yi kazanamasakta.arkadaşlar hepinize kolay gelsin başarılar diliyorum.ben 2 yıl boyunca devam ettim kursa çok güzel arkadaşlıklar kazandım.bazen çok sıkıyordu ama herşeye rağmen güzeldi..

aynı olması daha iyi bence öğretmenle anlaşırsak sorunsuzca biter okul hadi inşallah. :sm_cool:

derslerde normal hayatta kendi çocuğumuzu büyütürken ihtiyacımız olacak konular dimi?

pardon canım yaa.. yanlış yazmışım.. şimdi farkettim.. hepsinin öğretmeni ayrı... gelişim alanları ve müzik dersine aynı öğretmen girecekmiş sadece...:utangac:

mrb canım....acık meslek lısenın cocuk gelısımı bolumune kayıt olucaksın2yıl suruyo malesef ....ek puan gelıyo senın lıse ortalamanla acık lısenın ortalaması alınıyo uzerıne 20 puan eklenıyo...hem meslek lıse dıplaman oluyo hemde kendı lısenın dıploması oluyoıstedıgın dıplomayla unv basvuru yapabılıyosun okulonc ıcın meslek lıse dıplomanı kullanıyosun kı ek puan gelsın yardımcı olduysam sevınırım baska sorun varmı

cnm açıklamaların için çok teşekkürler bende izmirde herhangi bir meslek lisesine başvurabilirmiyim son başvuru hangi tarihe kadar acaba bilgi verebilirmisin sevinirim teşekkürlera.s.

pardon canım yaa.. yanlış yazmışım.. şimdi farkettim.. hepsinin öğretmeni ayrı... gelişim alanları ve müzik dersine aynı öğretmen girecekmiş sadece...:utangac:[/QUOTE

tamam canım olsun ne yapalım farklı olsun bende tek öğretmen diye düşündüm çünkü bize sizin öğretmeniniz doğum izninde kasım ayında gelecek o zaman başlayacaksınız derslere dediler. CADIARZU

neyse artık çıktık yola ne farkeder allah yardımcımız olsunda okuyalım inşallah.

canım sende benim durumumdasın sanırım evlisin ve önlisans mezunusun?

cnm açıklamaların için çok teşekkürler bende izmirde herhangi bir meslek lisesine başvurabilirmiyim son başvuru hangi tarihe kadar acaba bilgi verebilirmisin sevinirim teşekkürlera.s.

canım maalesef bitti ya geçen ayın 26sında son başvuru tarihi :1no2:
artık sen seneye başvuruyapabilirsin.

bana neden kimse cevap vermiyo:(

canım sen düz lise okuyordun açıktan sonra bölüm değiştirdin öylemi peki ne kadar okudun düz lise eğer yeni başladıysan evet biz liseyi daha önce okuduğumuz için bazı derslerden muaf durumdayız sadece alan derslerini alacağız, ama sen her dersten sorumlu olursun ve böyle durumda da 2 yılda bitmez okul zannetmiyorum ama yine de emin olmak adına sen okuldaki yetkililere bir sor bakalım?

evet canım cıcegın de dedıgı gıbı son basvuru tarıhı 26eyluldu

pardon canım yaa.. yanlış yazmışım.. şimdi farkettim.. hepsinin öğretmeni ayrı... gelişim alanları ve müzik dersine aynı öğretmen girecekmiş sadece...:utangac:[/QUOTE

tamam canım olsun ne yapalım farklı olsun bende tek öğretmen diye düşündüm çünkü bize sizin öğretmeniniz doğum izninde kasım ayında gelecek o zaman başlayacaksınız derslere dediler. CADIARZU

neyse artık çıktık yola ne farkeder allah yardımcımız olsunda okuyalım inşallah.

canım sende benim durumumdasın sanırım evlisin ve önlisans mezunusun?

evet çiçek durumumuz aynı... sınıfta öğretmen dahil herkes şaşırdı neden bir ünv .okuduktan sonra tekrar lise diyorlar.... 36 kişilk sınıf mevcudumuz var.. 3-4 kişi var lise mezunu... ünv hiç yok.... :1shok:

evet çiçek durumumuz aynı... sınıfta öğretmen dahil herkes şaşırdı neden bir ünv .okuduktan sonra tekrar lise diyorlar.... 36 kişilk sınıf mevcudumuz var.. 3-4 kişi var lise mezunu... ünv hiç yok.... :1shok:
garfıeld 3 4 kısı lıse mezunu var demıssın dıgerlerı ne mezunu yanı nasıl oluyo dıgerlerıde lıse mezunu degılse nasıl aynı sınıfta oluyosunuz anlamadım canım ya:uhm:

evet aslında bende zaman zaman doğru yoldamıyım diyorum kendime açıköğretime başvursaydım da 3. sınıftan başlayıp işletmemi okusaydım diyorum ama artık çıktık bir yola bakalım nereye kadar gideceğiz düşünüce tekrar össye çalış sınava gir ooo aynı şeyleri baştan yaşa bilmem bakalım ne yapacağız.

senin çocuğun varmı garfield, :emir_bebek: benim henüz yok ben 1 yıllık evliyim.

Back