Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bilmıyorum kı dedıgım gıbı okul demedı halk egıtım dedı belkı yanı ins yanılıyolardır keske bızımde hafta sonu olsapeki bu saatler içinde (2 den 7 e kadar) okulda normal öğrenciler olmayacakmıymış..
canım cicek bende bugun gırdım bayram falan olunca mısafır falan senın ve herkesın gecmıs bayramı mubarek olsun daha nıce bayramlar goruruz ıns saglıkla :Saruboceqyle bı grup varsa olabılr yanı ben varım süprizzzzzbu arada benı verdıklerı lıseye gıttım bana cok uzak ya 1saate yakın surucek ve saate bır otobus varmıs benım bulundugum yere bıraz sıkıntı cekıcem artık ama deger ya kayıt olurken okula ne gerekıo bı 30 mılyon verılcek onu bılıyom :uhm:...bıde seneye staj yapıcaz ya kendımız mı ayarlıcaz ıns oyle olur ben ablamın yanında yaparım onu bırak evıme yakın yanıyerimseniben..ıns oyledır sızın ne zaman bellı olcaktı çıçek:1rolleyes:
kızlar ALLAH rızası için ALLAH rızası için diyorum şu kursla ilgili bir cevap yazın ne olur. bu kurs çocuk gelişim kursu mu kimler kayıt olabiliyo kayıt tarihi ne zaman bitti hiç bir şansımız yokmu lütfen bir cevap yazın yukarıda yardım işaretiyle hepinizden yardım istedim ne olur bir cevap yazsanız
kasım yazmışım çok pardonnaniknanikgüzelim 26 eylül kayıtlar bitti bende son ggün yaptırdım kaydımı geç öğrendim çünkü halk eğitim merkezinden yaptırılıyo kayıtlar bi sor bakalım bir dahaki ne zaman diye
guzelım nerdeydın sen bu zamana kadar bıldıgım kadarıyla bıttı ama yıne bı sor halk egıtıme falan ama sanırsam senın ıs seneye kaldı ....buna herkes kayıt olabılıyo...ama sana soyle bısey dıyım eger bu sene gıtmen sart ve maddı durumunda ıyıyse bursada pratık kız sanat var ben gıdemedım bursada olması bıde 1.5 yıl suruyo burdaı2yıl 1donem ıcın gıtmeye okadar para vermeye degmez dıye dusundum donem bası 800 ytl eger gıtmek ıstersen tel verebılırım oraya kayıt devam edıyo aslında ders baslamıs ama para olunca kayıt tarıhı uzyıverıyo aklında soru varsa yardımcı olurum canım senı cok ıyı anlıyabılıyorum a.s.kızlar ALLAH rızası için ALLAH rızası için diyorum şu kursla ilgili bir cevap yazın ne olur. bu kurs çocuk gelişim kursu mu kimler kayıt olabiliyo kayıt tarihi ne zaman bitti hiç bir şansımız yokmu lütfen bir cevap yazın yukarıda yardım işaretiyle hepinizden yardım istedim ne olur bir cevap yazsanız
cicekcım ablam devlette 10yıldır ogrtmn bıde o cok sanslıymıs onun zamanında kpss yokmus belkı bız unvrstyı bıtırene kadar kpss kalkar bellı mı olur ...stajıda sımdıden arastırmak ıstıyorum cunku gıdıcegım yer baya uzak kendımı bu sekılde yanı stajı yakında yapıcam seneye dıyerek avutmaya calısıyorum cıcekcım a.s
herkese iyi akşamlar.... gül nasılsın...
iyiyim canım sen nasılsın a.s.denk gelemedık bı turlu
Kızlar nerelere kayboldunuz, gülcüm derslerin başladımı senin nasıl kolaymı?
Kokoş nerelerdesin?
bılyorduk ama sagol terazıcım :içelimarkadaşlar ben normal lise mezunuydum.daha sonra kız meslek lisesisinin açmış olduğu yaklaşık 2 yıl sürdü kursa katıldım ve kız meslek lisesi diploması aldım.benim bölüm çocuk gelişimiydi.ve usta öğretici olarak çalışabiliyorsunuz.umarım faydam dokunmuştur.