Lise Yorum ve Soruları Düz lise mezunlarının telafi eğitimi alarak meslek lisesi diploması alması

ben biraz iznini istiyorum arkadaşım... yemekten sonra müsait olursan tekrar görüşürüz olur mu? şimdilik iyi akşamlar...

canım benimde gruplarla ilgili bir bilgim yok ama öyle gruplar var sanırım sitede.

canım bizim dersler kasım başında başlayacak yani bana kasımın ilk haftasında gelin ders saatleri o zaman belli olur dediler ve umarım haftasonu olur onun için dua ediyorum bakalım artık hayırlısı. stajda seneye gül dur bakalım ilk senemiz bitsinde sonra ayarlarız staj yerinide bende özel bir kreşde yaparım yani haftasonları açık olan bir yer olması gerek okullar kapalı olur hafta sonu.

nasıl kayıt olurken okula 30 milyon verilecek olduk ya kayıt yani dersler başlayıncamı verilecek bilmiyordum olsun veririz ne yapalım benim dersler hafta sonu olsun da.

biliyormusunuz okullarda zorunlu eğitim 9 yıla çıkıyor yani anaokulu zorunlu oluyor ve bu sayede de okul öncsi öğretmenlerde çok sayıda atama yapılacak keşke bizde mezun durumda olsaydık şimdi.
ablan devlettemi özel bir kreşdemi çalışıyor canım girdimi kpssye?

ay ne çok konuştum ya :icecream: neyse öptüm çok a.s.

kızlar ALLAH rızası için ALLAH rızası için diyorum şu kursla ilgili bir cevap yazın ne olur. bu kurs çocuk gelişim kursu mu kimler kayıt olabiliyo kayıt tarihi ne zaman bitti hiç bir şansımız yokmu lütfen bir cevap yazın yukarıda yardım işaretiyle hepinizden yardım istedim ne olur bir cevap yazsanız

güzelim 26 kasımda kayıtlar bitti bende son ggün yaptırdım kaydımı geç öğrendim çünkü halk eğitim merkezinden yaptırılıyo kayıtlar bi sor bakalım bir dahaki ne zaman diye

sevgili potasyum, bu kurs değil düz lise mezunları için fark derslerini alarak 4 senelik meslek lisesini 2 senede bitirme imkanı.açık öğretim fakültesi gibi, bu da açık lise. öğretmenlik için en uygun ve kısa yol.. meslek lisesi çocuk gelişimini bitirip, istersen örgün eğitim, istersen aöf den okul öncesi öğretmenliğini bitirip öğretmen olabilirsin. halk eğitim merkezlerine kayıt yaptırılıyor. ama maalesef son kayıt tarihi 26 eylül idi. sana en yakın halk eğitim merkezinden ayrıntılı bilgi alabilirsin. sormak istediğin bir şey olursa yardımcı olmaya çalışırım.

cicekcım ablam devlette 10yıldır ogrtmn bıde o cok sanslıymıs onun zamanında kpss yokmus belkı bız unvrstyı bıtırene kadar kpss kalkar bellı mı olur ...stajıda sımdıden arastırmak ıstıyorum cunku gıdıcegım yer baya uzak kendımı bu sekılde yanı stajı yakında yapıcam seneye dıyerek avutmaya calısıyorum cıcekcım a.s

guzelım nerdeydın sen bu zamana kadar bıldıgım kadarıyla bıttı ama yıne bı sor halk egıtıme falan ama sanırsam senın ıs seneye kaldı ....buna herkes kayıt olabılıyo...ama sana soyle bısey dıyım eger bu sene gıtmen sart ve maddı durumunda ıyıyse bursada pratık kız sanat var ben gıdemedım bursada olması bıde 1.5 yıl suruyo burdaı2yıl 1donem ıcın gıtmeye okadar para vermeye degmez dıye dusundum donem bası 800 ytl eger gıtmek ıstersen tel verebılırım oraya kayıt devam edıyo aslında ders baslamıs ama para olunca kayıt tarıhı uzyıverıyo aklında soru varsa yardımcı olurum canım senı cok ıyı anlıyabılıyorum a.s.

evet canım ya ne güzel gerçekten ablan şanslı kişilerden bakalım allah belki bizde nasip eder, sanmam kps kalkmaz çünkü o kadar çok öğretmen varki mecburen bir şekilde eleme yapacaklar benim korkum biz bitirene kadar açıköğretimden alımlar kalkmasında ben özelde yada devlette ücretli sözleşmeli çalışmaya razıyım ya yeterki olsun allahım inşallah yardımcımız olur.

potasyum naptın kafandakı sorular gıttımı dedıgım sey hakkında ne dıyosun

Kızlar nerelere kayboldunuz, gülcüm derslerin başladımı senin nasıl kolaymı?
Kokoş nerelerdesin?

Kızlar nerelere kayboldunuz, gülcüm derslerin başladımı senin nasıl kolaymı?
Kokoş nerelerdesin?

sakın ol cıck bn buralardayım:teytey: sen nerdesınyerimseniben cok ozledım ya konusmayı kayıtlar bıttı bızım konusmalarda bıttı benım daha derslr baslamadı bende sabah okula gıttım kayıtlar 13ekımde baslıyo dedılr ytkılıler yoktu bu konu hakkında toplantıvarmıs acaba benı baska okula verıcekler ıns baska okul olur bıde ablamın anasınıf ogretmnı ark var orda onada ugradım dersıne gırdım cok tatlı ogrncıler varya bızde ogunlrı bı gorsek yanında stajer kızlar var acık lıseden bı kızda vardı hatta evlıymıs daha yenı geldım ordan pzt bı daha gıdıcem...

arkadaşlar ben normal lise mezunuydum.daha sonra kız meslek lisesisinin açmış olduğu yaklaşık 2 yıl sürdü kursa katıldım ve kız meslek lisesi diploması aldım.benim bölüm çocuk gelişimiydi.ve usta öğretici olarak çalışabiliyorsunuz.umarım faydam dokunmuştur.

bılyorduk ama sagol terazıcım :içelimuan ortalaman kac geldı oss ye gırdın mı staj yaptın mı kendınız mı ayarladınız stajı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…