Lise Yorum ve Soruları Düz lise mezunlarının telafi eğitimi alarak meslek lisesi diploması alması

gel canım bize gel aşkolsun okul arkdaşı oluruz gider geliriz beraber ne güzel. bursada varmı tanıdık tatlım sen çıkıyorsun yollara, ne kadar şimdi orada okul 8 ay mı? e,e staj uygulama dersleri nasıl olacak acaba?
NBR CİCEK KUSURA BAKMA YAZI BOYUTUM BUYUK DEGISTIREMEDIM YONETMELIKE GORE BOYLE YAZI HAKARET SAYILIYOMUS :kahve:NEYSE NAPTIN KAYDINI OLDUN MU BEN KAYDIMI YAPTIDIM NIHAYET BURSAYA GITMEME GEREK KALMADI 2YIL COK SEVINDIMkaydirigubbakcemile2hihoyyyt AMA OKUL BANA BAYA UZAK 1SAAT FALAN SURCEK AMA OLSUN İZMİRDE 2OKULDA ACILMIS COCUK GELISIMI DUSUN BURASI BUYUKSEHIR COK SASIRDIMsenağlama HAFTANIN5GUNU SAAT2DEN 7YE KADARMIS AMA O SAATE KALMAZSIN DEDI ERKEN GONDERIRLER DEDI OH BE SABAH KALKMICAM UYKUYU ÇOK SEVIYOMDAsositososito GİTTİGİM HALK EGITIDE KALABALIK DEGILDI HEMEN YAPTIRDIM:dance: BENIM GIBI3KISI FALANDA KAYDINI YAPTIRMIS SIMDI YATICAM 3GUNDUR UYUYAMADIM :bbo:BUGUNDE7DE KALKTIM SENI MERAK ETTIM ONDAN GIRDIM YOKSA DIREK YATAK YAPARDIM KIYMETINI BIL:mymeka: İNŞ SENDE BANA SEVINCLI HABERLER VERIRSINkaydirigubbakcemile5:sm_cool:

ay canım sevindim senin adına hayırlı uğurlu olsun öncelikle inşallah diplomanı alacağın gün çabucak kolaylıkla gelir.

bende gidicem işte birazdan bakalım bizim ders saatlerimiz belli değilmiş henüz kokoş öyle demişti hoca doğum iznindeymiş ya inşallah hafta sonu ve öğleden sonra olur da bende rahat okurum ve bitiririm bakalım allahım yardım eder inşallah.
kayıttan sonra gelişmeleri bildiririm dua et de sorun çıkmasın gül öpütm.a.s.

güll bugün ben de kaydımı yaptırdım :dance: ben hafta içi değil hafta sonu 2 gün saat 7 akşam 5 gidiyorum ve en güzel tarafı hızlandırılmış eğitim alıcam 2 sene sonra diplomam elimde.. darısı en başta çiçeğin sonrada isteyen herkesin başına inşallah a.s.

kızlarr kaydımı yaptırdım sonunda.hihoyyyt.çiçek sen nptın merak ettim bugün yine sordum senin için ders saatlerini program daha gelmedi arada uğrayıp öğrenin dediler ama kasımdan önce başlamazmış:içelim:

ay canım sevindim senin adına hayırlı uğurlu olsun öncelikle inşallah diplomanı alacağın gün çabucak kolaylıkla gelir.

bende gidicem işte birazdan bakalım bizim ders saatlerimiz belli değilmiş henüz kokoş öyle demişti hoca doğum iznindeymiş ya inşallah hafta sonu ve öğleden sonra olur da bende rahat okurum ve bitiririm bakalım allahım yardım eder inşallah.
kayıttan sonra gelişmeleri bildiririm dua et de sorun çıkmasın gül öpütm.a.s.

inş seninkide oldugunda bırlıkte sevınırız hihoyyythihoyyytben dua edıcem hayırlısıyla olur inş çıcekcım bugunde kandıl herkesın kandılı mubarek olsun umarım herkes ıstedıgı hedefe ulasır:Saruboceq:

güll bugün ben de kaydımı yaptırdım :dance: ben hafta içi değil hafta sonu 2 gün saat 7 akşam 5 gidiyorum ve en güzel tarafı hızlandırılmış eğitim alıcam 2 sene sonra diplomam elimde.. darısı en başta çiçeğin sonrada isteyen herkesin başına inşallah a.s.

ne guzel duru ya hepımızın uzerınden buyuk bı yuk kalktı hayırlısı olur inş canım....senınkısı çok ıyıymıs hafta ıcı san kalıcak ama senın bolumun farklı ondan mı boyle acabaCADIARZU

arkadaşım bu acıklise için kayıt tarihi dimi
bugün gidemedim.ek bi tarih varmıdır acaba

evet arkadasım dun son tarıhtı ek bı tarıh yok zaten tarıh uzatılmıstı ama yınede sen içimde kalmasın sorucam dyosan bılmemfisfisfis allah yardımcın olsun

ben meslek lisesi menzunuyum yaşadığım yer küçük bi şehir merkezi mesleğim olduğu halde iş bulamıyorum iş için meslek diploması istiyorsan istediğin mesleğin kurslarına git bence ben 3 yıl okudum adamlar 6 ay kursla bizim işlerimizi yapıyorlar

hayırlı olsun canım çok sğol, bende yaptırdım kaydımı ve umarım benimde derslerim hafta sonu olur henüz belli değil kasımda başlayacakmış dersler. öptüm.

kızlar, bende kaydımı yaptırdım nihayet hihoyyyt ama çok kalabalıktı çok zor oldu koştur koştur ama bitti neyseki ve hedefimize bir adım daha yaklaşmış olduk a.s

bu açık lise bize büyük faydalarında biri de burada ne güzel bir arkadaşlık kurduk, birbirmizi merak ettik, birbirimiz için dua ettik.

İnşallah diplomalarımız alıp össye girdiğimizi, össeyi kazandığımızı da görürüz en önemli minik minik öğrencilerimile inşallah bir gün işimizin başında olduğumuzu da görürüz.

Allahım utandırmasın, hedefime biran önce ulşamamız için yollarımızdaki engelleri kaldırsın inşallah. a.s.

kızlarr kaydımı yaptırdım sonunda.hihoyyyt.çiçek sen nptın merak ettim bugün yine sordum senin için ders saatlerini program daha gelmedi arada uğrayıp öğrenin dediler ama kasımdan önce başlamazmış:içelim:

canım sen saat kaçta yaptırdın belkide aynı zamanlarda açık lisedeydik? kaydirigubbakcemile3

ben saat 2 buçuktan akşam üzeri 42e kadar oradaydım.

evet arkadasım dun son tarıhtı ek bı tarıh yok zaten tarıh uzatılmıstı ama yınede sen içimde kalmasın sorucam dyosan bılmemfisfisfis allah yardımcın olsun

benim bölüm güzellik uzmanlı gülcüğüm... çocuk gelişimi bölümüde haftasonu gidecek sanırım il ve okulla alakalı bu gidilen günler...

hayırlı olsun canım çok sğol, bende yaptırdım kaydımı ve umarım benimde derslerim hafta sonu olur henüz belli değil kasımda başlayacakmış dersler. öptüm.

ayy çok sevindim çiçek senin adına kaydirigubbakcemile5 inşallah senin de haftasonu olur derslerin... bizim dersler 11 ekimde başlıyor hadi hayırlısı a.s.

kızlar, bende kaydımı yaptırdım nihayet hihoyyyt ama çok kalabalıktı çok zor oldu koştur koştur ama bitti neyseki ve hedefimize bir adım daha yaklaşmış olduk a.s

bu açık lise bize büyük faydalarında biri de burada ne güzel bir arkadaşlık kurduk, birbirmizi merak ettik, birbirimiz için dua ettik.

İnşallah diplomalarımız alıp össye girdiğimizi, össeyi kazandığımızı da görürüz en önemli minik minik öğrencilerimile inşallah bir gün işimizin başında olduğumuzu da görürüz.

Allahım utandırmasın, hedefime biran önce ulşamamız için yollarımızdaki engelleri kaldırsın inşallah. a.s.
çicek çok sevındım ya cok sukur oh be süprizzzzzhihoyyytkaydirigubbakcemile2....evet canım burda gercekten guzel bı arkadaslık kurduk birbirimize destek olduk :teselli:çok sukur ya allah bugunlerıde gosterdı ....ay ben bıran once baslamak ıstıyom kaydirigubbakcemile4

benim bölüm güzellik uzmanlı gülcüğüm... çocuk gelişimi bölümüde haftasonu gidecek sanırım il ve okulla alakalı bu gidilen günler...
efendim durucugum:kahve:.....oylemıymıs benı aydınlattıgın çok ıyı oldu bunuda ögrenıs oldum
hep bılgı alış verişi ne güzel ne guzelŞeniza.s.

canım sen saat kaçta yaptırdın belkide aynı zamanlarda açık lisedeydik? kaydirigubbakcemile3

ben saat 2 buçuktan akşam üzeri 42e kadar oradaydım.

canım çok sevindim inşallah hayırlısıylada bitiririz:teytey:.ben 3gibi ordaydım eşimle beraber geldik 2 kişi falan vardı benim gittiğimde erkekti onlarda ben zaten çiçek varmı acaba dedim içimden bi bakındım ama boştu benim gittiğimde inş.h.sonu olur derslerde senin için sorun olmaz beraber gider geliriz artk çok sevindim herkes için hayırlı olur inşallah kaydirigubbakcemile2

Ben ortaokul mezunuyum düz lise okurken meslek lisesi için dilekçe verdim meslek lisesi okuycam insallah, sizlerle aynı durumdayım sanırım bende. Bayramdan sonra gidip kızmeslek lisesine sor dedi halk eğitimdeki görevli ,meslek derslerini ordan alıcaksın kültür derslerinide halk eğitimden alıcaksın dedi.
Bu konuda beni aydınlatırmısınız sizde bilgilerinizi merak ediyorum. Herkese bu yolda sorunsuz ve bol basarılıı günler diliyorum.. Allah hepimizin yolunu açık etsin..

Back