- 22 Eylül 2022
- 5.636
- 15.935
Kadının içinden geçtik ya daha ne yapacağız. Bizim yüzümüzden millet bdv'ye konu açmıyormuş(!) Önümüze geleni linçliyormuşuz(!) Birde kadın düşmanıyız zaten(!)Olsun biz yine de ezelim benim içim rahat etsin afxghJzkz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kadının içinden geçtik ya daha ne yapacağız. Bizim yüzümüzden millet bdv'ye konu açmıyormuş(!) Önümüze geleni linçliyormuşuz(!) Birde kadın düşmanıyız zaten(!)Olsun biz yine de ezelim benim içim rahat etsin afxghJzkz
İvit ikizler beğenemedin miAdmflfl sen ikizler misin? Bi sorunum yok aşırı tutarlı olurlar sadece
Kırmızı halısız geldimGelmişsin işte sus
İkizlerle sorunum yok terazi olsaydı düşünürdümİvit ikizler beğenemedin mi
Beklediği..... Bekledi ve uyuduYaa öyle mii tamam o zaman uslu uslu geyik yapcaz mecbur
Evet çok oluyor ama değiştireli. Sen de değiştirdin mi çünkü hiç tanışmadım bu isimleAy sen isim falan mı değiştinn
Allah kolaylık versin zor işlerEntrika yok şuan ben ağda yapmaya gidiyom
Eski adım 24agustostu. Heralde 2 ay falan olmuştur değiştireliEvet çok oluyor ama değiştireli. Sen de değiştirdin mi çünkü hiç tanışmadım bu isimle
Ağda mi kaldı bu yüzyılda ...Entrika yok şuan ben ağda yapmaya gidiyom
Sorma çok dertliyim. Allah'ın belası bir epilasyon yapan yer yüzünden batıklı haldeyim. Şimdi ağlayarak ağdamı yapıcam.Allah kolaylık versin zor işler
Kız lazere gittim, sonra hamilelik hormonuyla mahvoldu batık yaptı epilasyonda. İyileşene kadar el kuvvet mecbur yapcam napimAğda mi kaldı bu yüzyılda ...
İşin şakası ama gerçekten artık erkeklerin kolllari bile kılsız
İyiymişsiniz yaaÇok şikayet etmişlerdi açık açık isimde veriyoduk yedikleri haltları da anlatıyoduk
Evet bak sen yazınca benim de hoşuma gittiYa ben şeyi seviyorum hani dalga geçilecek konu bellidir zaten herkes farkında onlar okey ama bir de şey var normal gibi ama deşelersen altından dalga malzemesi çıkar keşke onları konuşabilsek. Ben de ne kötüyüm ya yuh be bana yazıklar olsun
Geçen bir konu okudum yazmış yazmış yazmış en alta da kendini linçleyenlere giydirmis o siz miydiniz ayolKadının içinden geçtik ya daha ne yapacağız. Bizim yüzümüzden millet bdv'ye konu açmıyormuş(!) Önümüze geleni linçliyormuşuz(!) Birde kadın düşmanıyız zaten(!)
Uyumadım şekerimBeklediği..... Bekledi ve uyudu
Hmm yok bir aydınlanma olmadı bende 24agustosken de tanımıyormuşum bence seni l. Ve şu an ben eski kullanıcı adımı hatırlamıyorum iyi miEski adım 24agustostu. Heralde 2 ay falan olmuştur değiştireli
Yok ya banlanmalik konu yok için rahat olsun kolay gelsinSorma çok dertliyim. Allah'ın belası bir epilasyon yapan yer yüzünden batıklı haldeyim. Şimdi ağlayarak ağdamı yapıcam.
Bi geliyomuşum topluca ban yemişsiniz lfhsşdjsp yemeyin he
İyi bir lazere sonra giderim dersen vur jileti geç .ama batık ağda ilemi düzelir aşırı cahilim valla.hamilelik.iyidirKız lazere gittim, sonra hamilelik hormonuyla mahvoldu batık yaptı epilasyonda. İyileşene kadar el kuvvet mecbur yapcam napim
Oğlum teraziİkizlerle sorunum yok terazi olsaydı düşünürdüm
Normal yerler ağda gerisi pıt pıt cımbız. Neysemmmm ben yokken ban yemeyinnİyi bir lazere sonra giderim dersen vur jileti geç .ama batık ağda ilemi düzelir aşırı cahilim valla.hamilelik.iyidir
Kızım ve eşim teraziOğlum terazi
Gel sarılalım calci benim kız da teraziOğlum terazi