- 24 Mart 2020
- 9.888
- 35.543
- 31
Nasıl tutabilirim ki kendimi bazı üyelerin konuları efsoİlla yapacam diyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl tutabilirim ki kendimi bazı üyelerin konuları efsoİlla yapacam diyorsun
Çok şikayet etmişlerdi açık açık isimde veriyoduk yedikleri haltları da anlatıyodukYaa öyle mii tamam o zaman uslu uslu geyik yapcaz mecbur
Gelmişsin işte susEtiket yapaydın ya
Ya ben şeyi seviyorum hani dalga geçilecek konu bellidir zaten herkes farkında onlar okey ama bir de şey var normal gibi ama deşelersen altından dalga malzemesi çıkar keşke onları konuşabilsek. Ben de ne kötüyüm ya yuh be bana yazıklar olsunNasıl tutabilirim ki kendimi bazı üyelerin konuları efso
Olur senin içini rahatlatacaksa hiç farketmez şu da oluroydarcim nah yokmuş bu olur mu
Ay sen isim falan mı değiştinnNasıl tutabilirim ki kendimi bazı üyelerin konuları efso
Siz de ama gel beni banla demişsiniz yaniÇok şikayet etmişlerdi açık açık isimde veriyoduk yedikleri haltları da anlatıyoduk
Hah yani demi. Bir de davetiye atsaydıkGelmişsin işte sus
Offff oydarrrrr. Sen o an gündemdeki konuları görseydin. Katılmamak imkansızdı. Bi 10 15 kişi tüm sitenin dedikodusunu yapmıştık, metresinden tut görümce kavgalarına kadarSiz de ama gel beni banla demişsiniz yani
Nasıl canım çekti şuaanOffff oydarrrrr. Sen o an gündemdeki konuları görseydin. Katılmamak imkansızdı. Bi 10 15 kişi tüm sitenin dedikodusunu yapmıştık, metresinden tut görümce kavgalarına kadar
Yok ki şuan öyle polemikli bi konuNasıl canım çekti şuaan
Aman olmadığı da iyi ban man gelmesin zaten aramızda bedduacılar varYok ki şuan öyle polemikli bi konu
Bensiz linç konusuna koşanda banlanır inş bu arada konusu açılmışken djhslshdjdAman olmadığı da iyi ban man gelmesin zaten aramızda bedduacılar var
Ponçik var yaYok ki şuan öyle polemikli bi konu
Ponçik eskidi, gram polemik yaratmıyor. Ha duvara konuşuyorsun ha ponçiğe hiç karşı çıkması yok onunnnPonçik var ya
O o kadar sarmadı beni asldlfşgşig yorumlara beş kaplan gücünde saldırmıyor falan ı ıhPonçik var ya
Olsun biz yine de ezelim benim içim rahat etsin afxghJzkzPoncik eskidi, gram polemik yaratmıyor. Ha duvara konuşuyorsun ha ponçiğe hiç karşı çıkması yok onunnn
Modası geçmiş şeyleri sevmem bebeyimOlsun biz yine de ezelim benim içim rahat etsin afxghJzkz