Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burada entrika çevirirsek hapse düşeriz gibi geldiMesela nasıl entrikalar tam olarak
Etiket yapaydın yaDiğer başlığı beğenmeyen bazı üyeler mutludur umarım
Biz kimseyi etiket yapmayız arayan bizi bulur neden havalara girdim hiçbir fikrim yok asmdlflglgEtiket yapaydın ya
Tutarlılıkta oydar gibi olunBiz kimseyi etiket yapmayız arayan bizi bulur neden havalara girdim hiçbir fikrim yok asmdlflglg
Cemoos gel burada istediğin kadar ohh çek nah çek naparsan yap
Yap yap kavga çıksın ldldldPeki şey yapabiliyor muyuz bdv deki üyelerle gelip burda gizli gizli dalga geçebiliyor muyuz
Aaa ben hiç kavga insanı değilimdir asla bir insana onmilyon kelimelik mesajlar hazırlamam savaşa gider gibi hiç tarzım değilYap yap kavga çıksın ldldld
Bilemem siz yine de kendinizi tehlikeye atmayınAdını geçirmeden dalga geçince bizi şikayet edebiliyorlar mi yine de mesela
İkizler burcu da değilim ama niye böyle olduTutarlılıkta oydar gibi olun
İkizlerle sorunum ne dostumİkizler burcu da değilim ama niye böyle oldu
En son yapışımızda toplu ban geldi pek önermemPeki şey yapabiliyor muyuz bdv deki üyelerle gelip burda gizli gizli dalga geçebiliyor muyuz
Şifreli şekilde dalga geçerim ben anlarsaniz anlarsiniz yoksa da bir şey olmazBilemem siz yine de kendinizi tehlikeye atmayın
Admflfl sen ikizler misin? Bi sorunum yok aşırı tutarlı olurlar sadeceİkizlerle sorunum ne dostum
İlla yapacam diyorsunŞifreli şekilde dalga geçerim ben anlarsaniz anlarsiniz yoksa da bir şey olmaz
Yaa öyle mii tamam o zaman uslu uslu geyik yapcaz mecburEn son yapışımızda toplu ban geldi pek önermem