kaydirigubbakcemile5
inanın bana terapi oluyor bu yarışma....en azından bu yeter ....çok eğleniyorum ...sonlarda olduğum içinde eşim hep dalga geçio benle.....bende ona ''hadi leynnnnnn '' diyorum ...o da alıştı artık benim hatun çatlak diyo,kızım da ''anne şimdi ne olacaksın'' diye soruyo garibim, bana da yap diyohihoyyyt
saat 12 yi vurunca buradayız...yerimseniben
tşk ederim canım .... o çıtır 31. yaşını yaşıyor:kedi::1hug:diger topikde kizinla seni gördüm sok oldum yahuu gencecik citira benziyon sen bide kocaman güzeller güzeli kizi var ohooooooooooo :)
tşk ederim canım .... o çıtır 31. yaşını yaşıyor:kedi::1hug:
ya arkadaşlar fotoğraf gönderemiyorum.. adayım ama gönderemiyorum işte mafoldumben
çektiğim foğrafı internet ortamına gönderme olanağım yok malesef
benim laptopun bozulacağı tuttu bir haftadır bekliyorum gelmiyor..
gelir diye tahmin etmiştim ama olmadı..
bu desktopun ise kartokuyucusu yok blutootu yok öylece kaldım ortada.. çok üzgünümmafoldumben
katılan ve gönderen arkadaşlara başarılar diliyorum artık başka bir makyaj yarışmasına katılacağım.. inşallah..
ya arkadaşlar fotoğraf gönderemiyorum.. adayım ama gönderemiyorum işte mafoldumben
çektiğim foğrafı internet ortamına gönderme olanağım yok malesef
benim laptopun bozulacağı tuttu bir haftadır bekliyorum gelmiyor..
gelir diye tahmin etmiştim ama olmadı..
bu desktopun ise kartokuyucusu yok blutootu yok öylece kaldım ortada.. çok üzgünümmafoldumben
katılan ve gönderen arkadaşlara başarılar diliyorum artık başka bir makyaj yarışmasına katılacağım.. inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?