Duyuru:4. Hayvan Temali Makyaj Yarismasina Sizde Katilin

ayhhhhh ben bii amcamlaraa kdar gttim geldimm dolmuş ayzılarr anam hulim bekleme git yat sahurda bi göz atarsın tadlinin dedği gibi

yatacam birazdan tatlim, ama sahurda bakrsam sabahi ederim artik ise öyle giderim ölü gibikafamçokkarıştı

asil beni tanımaz kimse yaa aptal saptal birşey oldu ama maksat eğlenmek:) hala geri çekilmeyi düşünüyorum ama:)

sen cekilirsen ben haliyle cekilirim :mymeka:

asil beni tanımaz kimse yaa aptal saptal birşey oldu ama maksat eğlenmek:) hala geri çekilmeyi düşünüyorum ama:)
ayy repim yarım kaldı yaa kusura bakma entera basmışım birdenn.yaa nolcak bizimde ii değill kendii adıma konuşursamm.tadli canım bazen fotolarda belli olmuoo gözlerimin rengiii:gitme:mafoldumben

yaaa kızdırmayın benii kimse çekilmioooo:eek:klava: hadi hulimm ii uykular sana öpüyorumm seniiiŞeniz

yaaa kızdırmayın benii kimse çekilmioooo:eek:klava: hadi hulimm ii uykular sana öpüyorumm seniii:Şeniz:

anam kovulduktakafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

iyi bea yatiyom

kiz merakli beni cok elestirrlerse bana özelden mesaj atip ben iuyarda dikkatli gireyim konuya:sm_cool:

hehehe ne geri cekilmesi yahu elini veren kolunu kaptirir bana :roflol:
kizlar o kadar da degil artik seninki kotu onun ki kotu bunun ki kotu iyi olan kim
azcik dik durun yaw hihoyyyt

evt merakli gozlerin kahve gibi gfeldi bana :))

son bir dakka golu daha var ki o da su35'ten gelcek insAllah :)))
hala beklemedeyim hihoyyyt

hehehe ne geri cekilmesi yahu elini veren kolunu kaptirir bana :roflol:
kizlar o kadar da degil artik seninki kotu onun ki kotu bunun ki kotu iyi olan kim
azcik dik durun yaw hihoyyyt

:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
haydi ben yatarrrrrrrrrrrrmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir
iyi geceler
iyi eglenceler simdiden bol elestiri ve sohbetler
iyi oylamalar:lepi::lepi::lepi:

anam kovulduktakafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

iyi bea yatiyom

kiz merakli beni cok elestirrlerse bana özelden mesaj atip ben iuyarda dikkatli gireyim konuya:sm_cool:

temamm kuzummmmmmm haber ederimmm zırhınıı kuşanda gel bacum dedim mi anlaadın sen onuu:roflol::jeyyar:

mafoldumbenyaaff evt yeşil kave arası çıkmışşş.ehh şimdikk suyla beraberr 17 kişi oldukk oy oyy oyy kime oy verecez

kizlar oylama kac gun sursun hepsini konustuk bunu konusmadik :roflol:

yarisma suresi 1 hafta arkidisler,

anti parantez belirtiyim su35 arkadas suan yolda evine gidiyor,
aksilikler oldu zamaninda gonderemedi resmini gunler once
yapmasina ragmen,
saat 12 yi gecsede su'nun resmi gondermesini bekliyecegim,
emek vermis ugrasmis,
emeginin bosa gitmesini istemiyorum,
bilginize sunayim dedim,
anlayisinizdan oturu tesekkur ederim...
buyrunnnnnnnnn

kızzzlar siizn diliniz ne kadar uzun yaww bir bıraktım geldim dolmuşş topikler heryer dolmuş taşmış nereyi okuyacamı şaştım resmen şaşı oldum son 8 dakikakafamçokkarıştı

ay inanmıyoruuuummm

suuuuuuu

çıbık geeeelllll

:))))))))
ben gidem bi nesquik içem madem bekleerkene

nysee mecbur beklicezzz emekk vermişşş ugraşmışşş amaa çabuk gelllllllll çatlıycazzz vallahiiiiiii

X