Duyuru:4. Hayvan Temali Makyaj Yarismasina Sizde Katilin

huli diger yapilan makyaj yarismalarini demis yani
onceki yarismalari kastetmis :)))

kızlar baştan söylüyorum ki, özellikle bugün diğer yapılan makyaj yarışmalarına bakan biri olaraktan :tomato:hiççççç iddialı değilim...onları görmüş olsam sanırım katılmazdım bile mafoldumbenmuhteşem beceriye sahip arkadaşlarımız var..benim ki nazicane,acayip ezileceğim o kesin ..:icecream:
hepimize bol şans ..ii olan kazansın a.s.:nazar:

merak etme bu düşüncelerinde yalnız değilsinn ben ve hulimde ölee düşünüoo olsun maksat eğlenmek napalımmmkaydirigubbakcemile5:teselli:

hahah hulinin yorumunu okumadan bende yazmıştımmm amann yaa boşverin kızçelerimm bu hatunların kötü makyaj yapmasını beklersek hiçbi yarşmya katılıp eğlenemeyizki nolcakkk

hahah hulinin yorumunu okumadan bende yazmıştımmm amann yaa boşverin kızçelerimm bu hatunların kötü makyaj yapmasını beklersek hiçbi yarşmya katılıp eğlenemeyizki nolcakkk

valla dogru söylüyorsun moruk:lepi:
ay pardon naniknaniknaniknaniknaniknanik
hihoyyythihoyyythihoyyyt
anam durdurun beni costum:eek:

kızlar baştan söylüyorum ki, özellikle bugün diğer yapılan makyaj yarışmalarına bakan biri olaraktan :tomato:hiççççç iddialı değilim...onları görmüş olsam sanırım katılmazdım bile mafoldumbenmuhteşem beceriye sahip arkadaşlarımız var..benim ki nazicane,acayip ezileceğim o kesin ..:icecream:
hepimize bol şans ..ii olan kazansın a.s.:nazar:

bu soyledigine katılmıyorum cnm bunun el berecisi ile pek bir ilgisi yok eger oyle olsa benim guzel sanatlar mezunu olarak harikalar yatarmam lazım ...kızma ama tatlım kesinlikle soyledigine katılmıyorum

sen bi yemek yee anacımm en iisiii:):)hahaha moruk demiş çok güldüm yaa deli karııı:):)

azz kalmışş sabırrr.,iftarda ne yiycenn bakimm ne hazırladın kendinee tek yaşıodun di mi evin çok sevimliydii yanlış hatırlamıosammm

azz kalmışş sabırrr.,iftarda ne yiycenn bakimm ne hazırladın kendinee tek yaşıodun di mi evin çok sevimliydii yanlış hatırlamıosammm

evet öyle canim cok tesekkkür ederim begenmene sevindim
dün misafirlerim vardi iftara kalan yemekler var onlari yicem
yayla corbasi
dalyon köfte
pilav
brokoli patatesli graten

ohhhh afiyet olsunnn vallaa çorba en sevdiğimdennn:)dalyan kötfeyide severimmmm.brokoliyee bol limon sıkıp bi de yoğurt koydun mu tamamdırrcokacimcoook

X