Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet cnm kk daki yarışamlardan bahsediyorum...vamp göz makyajı yarışmasını gördüm laelaelaelaelaenerden baktin yarismalara burdaki eski yarismalarimi diyorsunu
huli diger yapilan makyaj yarismalarini demis yani
onceki yarismalari kastetmis :)))
oruc basima vurdu herhalde
evet cnm kk daki yarışamlardan bahsediyorum...vamp göz makyajı yarışmasını gördüm laelaelaelaelae
ben sirami saldim sira sende:roflol:
böyle bir dayanışma var iken ,orası kesin kaydirigubbakcemile5oba bakrsan benim makyajimda berbat :lepi:
bend eiddali degilim bos ver egleniriz iste rüküslügümüzlekötükedihüso
böyle bir dayanışma var iken ,orası kesin kaydirigubbakcemile5
kızlar baştan söylüyorum ki, özellikle bugün diğer yapılan makyaj yarışmalarına bakan biri olaraktan :tomato:hiççççç iddialı değilim...onları görmüş olsam sanırım katılmazdım bile mafoldumbenmuhteşem beceriye sahip arkadaşlarımız var..benim ki nazicane,acayip ezileceğim o kesin ..:icecream:
hepimize bol şans ..ii olan kazansın a.s.
hahah hulinin yorumunu okumadan bende yazmıştımmm amann yaa boşverin kızçelerimm bu hatunların kötü makyaj yapmasını beklersek hiçbi yarşmya katılıp eğlenemeyizki nolcakkk
kızlar baştan söylüyorum ki, özellikle bugün diğer yapılan makyaj yarışmalarına bakan biri olaraktan :tomato:hiççççç iddialı değilim...onları görmüş olsam sanırım katılmazdım bile mafoldumbenmuhteşem beceriye sahip arkadaşlarımız var..benim ki nazicane,acayip ezileceğim o kesin ..:icecream:
hepimize bol şans ..ii olan kazansın a.s.
sen bi yemek yee anacımm en iisiii:):)hahaha moruk demiş çok güldüm yaa deli karııı:):)
azz kalmışş sabırrr.,iftarda ne yiycenn bakimm ne hazırladın kendinee tek yaşıodun di mi evin çok sevimliydii yanlış hatırlamıosammm