Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya bende gönderdim ama hala bakıorum kararsızım hala eccem affet heran yeni foto gelebilir
b&m sen 1 tanemi gnderdin
yani 1 fotomu gönderdin yoksa 2 tane yi birleştirip flnmı gönderdin onu sormustum cnm
ya bende gönderdim ama hala bakıorum kararsızım hala eccem affet heran yeni foto gelebilir
b&m sen 1 tanemi gnderdin
evt bayanlar haydi katılımlarınızı bekliyorum koskoca sitede 5 tane mi gelin var yani
Tatlım katılacağım da 8. yıl olacak ne gelinlik modelim beğenilir ne saçım :roflol:
Kocadım, kocadım![]()
ya ben de katılmak istiyom ama gelinliğimin ayrıntılarının vs düzgün göründüğü iyi çözünürlükteki fotolarım ablamda halaaaamafoldumben eğer son gönderim tarihine kadar temin edebilirsem ben de varım inşallah
bekliyorum katılımını canım eğer o güne alamazsan ablandakileri sende olanları gönder
yarın gönderebilirim bende belki -tatlicadiarzu-
yarın gönderebilirim bende belki -tatlicadiarzu-
eccem, fıstık bak ne dicem; bu yarışmalardan bir de dekorasyon bölümüyle ilgili olanlardan yapsana.Misal en iyi salon dekorasyonu yapılmıştı, en iyi mutfak ya da en iyi yatak odası dekorasyonu yapabilirsin..Bayılıyorum dekorasyonla ilgili şeylere :asigim: