Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya bende gönderdim ama hala bakıorum kararsızım hala eccem affet heran yeni foto gelebilir
b&m sen 1 tanemi gnderdin
yani 1 fotomu gönderdin yoksa 2 tane yi birleştirip flnmı gönderdin onu sormustum cnm
ya bende gönderdim ama hala bakıorum kararsızım hala eccem affet heran yeni foto gelebilir
b&m sen 1 tanemi gnderdin
evt bayanlar haydi katılımlarınızı bekliyorum koskoca sitede 5 tane mi gelin var yani
Tatlım katılacağım da 8. yıl olacak ne gelinlik modelim beğenilir ne saçım :roflol:
Kocadım, kocadım
ya ben de katılmak istiyom ama gelinliğimin ayrıntılarının vs düzgün göründüğü iyi çözünürlükteki fotolarım ablamda halaaaamafoldumben eğer son gönderim tarihine kadar temin edebilirsem ben de varım inşallah
bekliyorum katılımını canım eğer o güne alamazsan ablandakileri sende olanları gönder
yarın gönderebilirim bende belki -tatlicadiarzu-
yarın gönderebilirim bende belki -tatlicadiarzu-
eccem, fıstık bak ne dicem; bu yarışmalardan bir de dekorasyon bölümüyle ilgili olanlardan yapsana.Misal en iyi salon dekorasyonu yapılmıştı, en iyi mutfak ya da en iyi yatak odası dekorasyonu yapabilirsin..Bayılıyorum dekorasyonla ilgili şeylere :asigim: