Doğuma Hazırlık Duyulmam kz isimleri aryorum

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Maalesef ki canım Ceylin'in anlamı pek iyi değil, burayı okumanı tavsiye ederim:
Bebek Isimleri :: Başlık görüntüleniyor - Ceylin (= Yengeç)

söylenmesi biraz zor geliyor bana ama eltimden duydum '' hira '' anlamı güzel.

ben rana - rüveyda - -süeda- verda isimlerini çok beğeniyorum
rana= güzel,hoş demek
rüveyda= ince,hoş,nazik
süeda: Allahın rızasına erenler
verda= gül
manalarını bunlar canım umarım yardımcı olmuşumdur...
ben kızım olursa inşallah adını eşimle rana düşünüyoruz

armin = özgürlüğüne düşkün barışı isteyen bir arkadaşımın kızı olacakmış ismini armin koyacak değişik geldi bana da sende değişik isim arıyorsun bu da aklında olsun :)

seneler önce herkes farklı diye aleyna dilara isimlerini koydu sende aynı hataya düşme sakın bende sana feray ismini öneriyorum

benim kızımın adı fersu gül asya fersu isminde kızım la birlikte tüm türkiyede 5 kişi falan var.fersu gül asya tek kişi tüm türkiyede

Canım kızım olsaydı adını HİRA koyacaktım ilk başta kulağa garip geliyor ama alışınca çok hoş bir isim. Anlamı da Peygamberimize ilk vahiy indiği dağın adı:)

Kızımın ismi Aza Hira ......çok seviyorum Hira'yı özellikle..bana kalsa sadece Hira olacaktı ama eşimin ısrarıyla Azra 'da eklendi...

Liva var birde kulağa hoş geliyor.

Arkadaşlar ya-neden tuhaf tuhaf isimler arıyosunuz-yada koyuyorsunuz..bizim kendi isimlerimiz vardı--her yıl bir isim moda oluyor-herkes ondan koyuyor...

armin : özgürlüğü isteyen savaş tanrısıydı sanırım bir araştır güzel bi anlamı vardı ama değişik olcak diyede zor söylenen çocuğunda zor benimseyeceği isimler koyma bence tabii senin kararın ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…