Doğuma Hazırlık Duyulmam kz isimleri aryorum

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
canım allah kucağına almayı nasip etsin.benim kızımın adı LİNA anlamıda cennetdeki hurma ağacının fidesi.

canım mina da almina da şuan çok koyulan bir isim
mina yı küfren çok kullanabilirler yalnız
Nurefşan da hoş bir isim vede duyulmamış

benim henüz bebeğim yok.ama olursa kız da olsa erkek de olsa doruk düşünüyorum.belki biraz megalomanca olabilir ama benim adımın eş anlamlısı:lepi: bir de mihriban,hazar,hazal ve eymen de çok hoşuma gidiyor.

benim henüz bebeğim yok.ama olursa kız da olsa erkek de olsa doruk düşünüyorum.belki biraz megalomanca olabilir ama benim adımın eş anlamlısı:lepi: bir de mihriban,hazar,hazal ve eymen de çok hoşuma gidiyor.[/QUOneyse doruk ismini bi sende birde aşkı memnudaki bebek te duydum..

benim henüz bebeğim yok.ama olursa kız da olsa erkek de olsa doruk düşünüyorum.belki biraz megalomanca olabilir ama benim adımın eş anlamlısı:lepi: bir de mihriban,hazar,hazal ve eymen de çok hoşuma gidiyor.

doruk isminin anlamı bildiğimiz doruk mu hani doruğa tırmandım falan derler ya o doruk dimi??

kızımın adı miray
esila
elif
asel
ala (uzatarak okunuyor)

hepsininde anlamları çok güzel,ala yı ben kızıma koymak istemiştim,babası teleffuzu zor olur diye yok dedi,bende miray koydum ve çok memnunum,bir kaç haftaya kadar beinde kız yiğenim olacak inşallah bu söylediğim isimler bizimde favorilerimiz...

biz de gökçe naz koymayı düşünüyoruz,ecrin,ceylin,derin,azra bunları çok duydum duru istedik ama etrafta o kadar çok duyduk ki ondan vazgeçtik

benimde kizim olacak insallah... bende Ceylin Azra koymayi istiyorumm... internette okudugum kadariyla manalari çok guzel insallah dogrudur tabii ; ondan da birazcik süpheliyim dogrusu.. babamiza bu ismi henüz kabul ettiremedik ama ben baskada bir ismi istemiyorum , bilmiyorum ama sonunda heralde bu olacak:d hayirlisi ve saglicakla gelsinlerde insallahhh .... sevgiler

X