- 1 Aralık 2014
- 305
- 301
- 53
- 36
- Konu Sahibi zerdecal_34
-
Haklısin iradesizim benDiyet niye lüks ? Az yiyeceksin oldu bitti. Özel listelere hergün avokadoya,ananasa gerek yok illa diyet için.
Boğazını tutmak parayla değil..
Birkez başarmışsın yine yaparsın..
Hadi görelim seni[/QUOT
Umarım basaririm .
Böyle dersen başka tabi.. diyet lüks kısmına inanmadık :)Haklısin iradesizim ben
İradesiz olsaydın ilkinde de basaramazdin.. diyet forumlari var sitede, onlardan destek alabilirsin.Haklısin iradesizim ben
Tesekkur ederimİradesiz olsaydın ilkinde de basaramazdin.. diyet forumlari var sitede, onlardan destek alabilirsin.
Örnek
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/posts/55544331/
Kolay gelsin, başarılar..
spor diyet maddiyat istiyor da sürekli yemek istemiyor mu? Kırıcı olursam kusura bakmayın ama illa spor salonuna gidip hocaya programa göre diyet yapmak zorunda değilsiniz özel olarak şu gün h şunu ye bu gün bunu ye diyeti de olmak zorunda değil 1 , 1,5 ayda 15 kilo vermiş biri olarak söylüyorum bunu size iki günde bir kebaplar köfteler tatlılar fast foodlarla spor da yapmadım kilo vermek için de hiç uğraşmadım diyet de yapmadım zayıf olmak görüntüden ziyade sağlık için inanın çok gerekli azmedin biraz hamile kalırsanız zaten kilo alacaksınız vücudunuza bunu yapmayın ileride zayıflarsanız hamilelikten sonra yani vücudunuz çatlak dolu olur bu sefer. Öncelikli olarak yavaş ve az yemeyi öğretin kendinize canınızın her istediğini yiyin ama tadımlık ve uzun uzun sürsün çiğnemeniz yarım yarım yiyin bir süre sonra buna alışacaksınız isteseniz de yiyemeyeceksiniz.Hep şişman olan ben bi ara gaza gelip yirmi kilo verip çok zayıf olmasam da baya balık et durumuna gelmistim. Evlendik, evliliğin başından beri maddi sorunlar yaşadık. Diyetime devam etmek istedim ama spor ve diyet de maddiyat isteyen şeylerdi, lüks olarak gördüm yapmadım yapamadım. Ve moralim bozuldukça yedim. Sonuç verdiğim kiloyu geri aldım, farkına bile varmadan.
Spora yazıldim zumba dansına. Orda kocaman bir ayna var.
Hiç estetik değildi vücudum, kızlar kuğu gibi dans ederken ben dans hareketlerini yapamadığım gibi, çok da yoruldum.
Kendime vücuduma acidim aynada izlerken. Canım acıdi çok üzüldüm.
Hamile kalmak istiyorum aldığım kilo yüzünden adetim düzensizleşti kist çıktı. Korkuyorum başarabilir miyim diye.
Haklısiniz nasıl oldu anlamadım bir süreçti kendime gelmem uzun sürdü.spor diyet maddiyat istiyor da sürekli yemek istemiyor mu? Kırıcı olursam kusura bakmayın ama illa spor salonuna gidip hocaya programa göre diyet yapmak zorunda değilsiniz özel olarak şu gün h şunu ye bu gün bunu ye diyeti de olmak zorunda değil 1 , 1,5 ayda 15 kilo vermiş biri olarak söylüyorum bunu size iki günde bir kebaplar köfteler tatlılar fast foodlarla spor da yapmadım kilo vermek için de hiç uğraşmadım diyet de yapmadım zayıf olmak görüntüden ziyade sağlık için inanın çok gerekli azmedin biraz hamile kalırsanız zaten kilo alacaksınız vücudunuza bunu yapmayın ileride zayıflarsanız hamilelikten sonra yani vücudunuz çatlak dolu olur bu sefer. Öncelikli olarak yavaş ve az yemeyi öğretin kendinize canınızın her istediğini yiyin ama tadımlık ve uzun uzun sürsün çiğnemeniz yarım yarım yiyin bir süre sonra buna alışacaksınız isteseniz de yiyemeyeceksiniz.
Hangi takım katılırim ben deGel bizim takımabak ben tesadüfen buldum bu siteyi sonra bi baktim zayiflama yarismalari. Hemen atladim... 2 aya yaklaştı başlayali. 7 kilo gitti bilee... koş sende gel
buraya takıl acıktığını hissettiğin an herhangi birimize yaz sohbet edelim unutursun açlığını zaten bir kere vücudunu fit görmeye başladın mı kimse seni tutamaz kendin daha fazla çaba gösterirsinHaklısiniz nasıl oldu anlamadım bir süreçti kendime gelmem uzun sürdü.
Sorun o zaten aç olmadığımda bile yedim. Karar verdim bugün umarım ki basaririmburaya takıl acıktığını hissettiğin an herhangi birimize yaz sohbet edelim unutursun açlığını zaten bir kere vücudunu fit görmeye başladın mı kimse seni tutamaz kendin daha fazla çaba gösterirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?