Duygusal yiyici olanlar

Ben 5 ayda 10 kilodan fazla aldim. Duygusal aclik, mutsuzluk, yalnizlik,pismanlik. Tartilinca o kadar uzuldum ki istahim kesildi. Karbonhidrati abur cuburu kestim. 2.5 ayda 9 kilo verdim, simdi biraz yiyorum yavas yavas gidiyor. Keske tek derdim kilo olsaydi.

Ben 5 ayda 10 kilodan fazla aldim. Duygusal.aclik, mutsuzluk, yalnizlik,pismanlik. Tartilinca o kadar uzuldum ki istahim kesildi. Karbonhidrati abur cuburu kestim. 2.5 ayda 9 kilo verdim, simdi biraz yiyorum yavas yavas gidiyor. Keske tek derdim kilo olsaydi.
İnan aynı durumu yaşadım, birden aldım kiloları. Zaten sıkıntılar yüzünden aldım ben de. Keşke benim de tek derdim kilo olsa da verebilsem . Kilo tek derdin olmayınca zor oluyor vermesi

İnan aynı durumu yaşadım, birden aldım kiloları. Zaten sıkıntılar yüzünden aldım ben de. Keşke benim de tek derdim kilo olsa da verebilsem . Kilo tek derdin olmayınca zor oluyor vermesi
Uzulmeyin. Cabuk alinan kilolar cabuk veriliyor. Ben ilk 7 kiloyu cok cabuk verdim, sonra cok yavas gitmeye basladi, 10 kilo kadar daha var ama 4-5 kilo daha versem kendimi iyi hissederim. Benim kahvalti aliskanligim yoktu, aksam cok acikiyordum, artik her gun az da olsa kahvalti yapiyorum.

Hadi günde 10.000 adimi geçtim ama, bir yazi var gunde 5.000 adim atan biri istese de kilo alamaz diye.
Günde 5.000 adim at. Sonrasinda aksam altidan sonra yeme, bol su ic. Hani nerde kilo? Bu kadar.
Ben 2 ayda 6 kilo vermiştim bu yontemle.

Uzulmeyin. Cabuk alinan kilolar cabuk veriliyor. Ben ilk 7 kiloyu cok cabuk verdim, sonra cok yavas gitmeye basladi, 10 kilo kadar daha var ama 4-5 kilo daha versem kendimi iyi hissederim. Benim kahvalti aliskanligim yoktu, aksam cok acikiyordum, artik her gun az da olsa kahvalti yapiyorum.
İnşallah hemen veirrim bende

Hadi günde 10.000 adimi geçtim ama, bir yazi var gunde 5.000 adim atan biri istese de kilo alamaz diye.
Günde 5.000 adim at. Sonrasinda aksam altidan sonra yeme, bol su ic. Hani nerde kilo? Bu kadar.
Ben 2 ayda 6 kilo vermiştim bu yontemle.
Adım sayar aldım sayacağım adımları mi. Kohnelestim kendimi unuttum. Spor salonuna gidince dank etti . Öncesinde farkındaydim ama kolum kanadım kırıktı sanki çok zor geliyordu hersey

Hiç spor salonuna yazılmadan öyle antin kuntin diyet yiyecekleri yemeden 90 kilodan 70 e düştüm ben tabi kk hakkını yememek lazım burdaki arkadaşlarla baya motive olmuştumEn Büyük KK.. nasıl mı yaptım o her akşam yediğim tatlıları bol yağlı kızartmaları bol bol yediğim ekmekleri yemedim ... yani klasik cevap boğazımı tuttum.. sende kendine gel bikere yapmışsın yine yapabilirsin nefsinle inatlaş giymek istediğin kıyafetini koy gözünün önüne yarından itibaren başla bence..

Hiç spor salonuna yazılmadan öyle antin kuntin diyet yiyecekleri yemeden 90 kilodan 70 e düştüm ben tabi kk hakkını yememek lazım burdaki arkadaşlarla baya motive olmuştumEn Büyük KK.. nasıl mı yaptım o her akşam yediğim tatlıları bol yağlı kızartmaları bol bol yediğim ekmekleri yemedim ... yani klasik cevap boğazımı tuttum.. sende kendine gel bikere yapmışsın yine yapabilirsin nefsinle inatlaş giymek istediğin kıyafetini koy gözünün önüne yarından itibaren başla bence..
Yapacağım, yemeyecegim . Olacak inanmaya basladim

Akşam 6 dan sonra yemeyi bırak gece aç yat canın birşey istedikçe su iç, 1 haftada farkı görürsün ben iki Doğumdan sonra bu yöntemle kilo verdim

Bence yapabilirsin. Hemen sonuç almayacağını bilerek ve kendini çok kasmadan yıpranmadan verebilirsin yine. Çünkü yıpranırsan çabuk pes edersin.
Karatay diyetiyle baya baya veriyor insanlar ben çok umutlu değildim ama baya veren olmuş forumlardan takip ettiğim kadarıyla :) inşallah Doğumdan sonra bende başlayacağım

Başlığı okyunca nedense aklıma ilk olarak ömür törpüsü insanlar geldi hani duygu sömürüleriyle vs insanı tüketip bitiren :KK53: Neyseki değilmiş. Siz zaten zor olanı başarmışsınız tebrik ederim. Diyet öyle maddiyat değil irade ve istikrar isteyen birşey zaten.
Kendinizi motive edin tekrar...

Hep şişman olan ben bi ara gaza gelip yirmi kilo verip çok zayıf olmasam da baya balık et durumuna gelmistim. Evlendik, evliliğin başından beri maddi sorunlar yaşadık. Diyetime devam etmek istedim ama spor ve diyet de maddiyat isteyen şeylerdi, lüks olarak gördüm yapmadım yapamadım. Ve moralim bozuldukça yedim. Sonuç verdiğim kiloyu geri aldım, farkına bile varmadan.
Spora yazıldim zumba dansına. Orda kocaman bir ayna var.
Hiç estetik değildi vücudum, kızlar kuğu gibi dans ederken ben dans hareketlerini yapamadığım gibi, çok da yoruldum.
Kendime vücuduma acidim aynada izlerken. Canım acıdi çok üzüldüm.
Hamile kalmak istiyorum aldığım kilo yüzünden adetim düzensizleşti kist çıktı. Korkuyorum başarabilir miyim diye.
Bebek düşünüyorsan bile en azından bir 5 kilo vermiş ol canım. Çünkü hamilelik zaten kilo demek. En iyi ihtimalle 8-10 kilo alıyorsun.

Ekmeği ve şekeri kes.
Bol su iç. (Yanında sana ait bir şişe bulunsun. Boş bulundukça iç.)
Akşam 7-8 den sonra hiçbir şey yeme.
Yürüyüş yap. Eğer yapamazsan zıpla. Zıplamak aşırı ter attırıyor insana. Hatta zıplarken kollarını ve bacaklarını açarak zıplarsan daha iyi sonuç alırsın.

İstediğin kadar et ve tavuk tüket. (Az yaglı, ya da ızgara şeklinde)
Kahvaltılığı istediğin kadar ye.
Gunde 1 meyve yiyebilirsin.
Karnın kazınırsa form bisküviyle bastır ve tamamdırrr :)

Başlığı okyunca nedense aklıma ilk olarak ömür törpüsü insanlar geldi hani duygu sömürüleriyle vs insanı tüketip bitiren :KK53: Neyseki değilmiş. Siz zaten zor olanı başarmışsınız tebrik ederim. Diyet öyle maddiyat değil irade ve istikrar isteyen birşey zaten.
Kendinizi motive edin tekrar...
Kimseye duygu sömürüsü yapmadım hayatım boyunca. hep bana duygu sömürüsü yapıldı.

Back
X