- 18 Şubat 2018
- 1.640
- 3.021
- 133
- Konu Sahibi zerdecal_34
-
Umarım başarırsınSorun o zaten aç olmadığımda bile yedim. Karar verdim bugün umarım ki basaririm
İnan aynı durumu yaşadım, birden aldım kiloları. Zaten sıkıntılar yüzünden aldım ben de. Keşke benim de tek derdim kilo olsa da verebilsem . Kilo tek derdin olmayınca zor oluyor vermesiBen 5 ayda 10 kilodan fazla aldim. Duygusal.aclik, mutsuzluk, yalnizlik,pismanlik. Tartilinca o kadar uzuldum ki istahim kesildi. Karbonhidrati abur cuburu kestim. 2.5 ayda 9 kilo verdim, simdi biraz yiyorum yavas yavas gidiyor. Keske tek derdim kilo olsaydi.
Uzulmeyin. Cabuk alinan kilolar cabuk veriliyor. Ben ilk 7 kiloyu cok cabuk verdim, sonra cok yavas gitmeye basladi, 10 kilo kadar daha var ama 4-5 kilo daha versem kendimi iyi hissederim. Benim kahvalti aliskanligim yoktu, aksam cok acikiyordum, artik her gun az da olsa kahvalti yapiyorum.İnan aynı durumu yaşadım, birden aldım kiloları. Zaten sıkıntılar yüzünden aldım ben de. Keşke benim de tek derdim kilo olsa da verebilsem . Kilo tek derdin olmayınca zor oluyor vermesi
İnşallah hemen veirrim bendeUzulmeyin. Cabuk alinan kilolar cabuk veriliyor. Ben ilk 7 kiloyu cok cabuk verdim, sonra cok yavas gitmeye basladi, 10 kilo kadar daha var ama 4-5 kilo daha versem kendimi iyi hissederim. Benim kahvalti aliskanligim yoktu, aksam cok acikiyordum, artik her gun az da olsa kahvalti yapiyorum.
Adım sayar aldım sayacağım adımları mi. Kohnelestim kendimi unuttum. Spor salonuna gidince dank etti . Öncesinde farkındaydim ama kolum kanadım kırıktı sanki çok zor geliyordu herseyHadi günde 10.000 adimi geçtim ama, bir yazi var gunde 5.000 adim atan biri istese de kilo alamaz diye.
Günde 5.000 adim at. Sonrasinda aksam altidan sonra yeme, bol su ic. Hani nerde kilo? Bu kadar.
Ben 2 ayda 6 kilo vermiştim bu yontemle.
Yapacağım, yemeyecegim . Olacak inanmaya basladimHiç spor salonuna yazılmadan öyle antin kuntin diyet yiyecekleri yemeden 90 kilodan 70 e düştüm ben tabi kk hakkını yememek lazım burdaki arkadaşlarla baya motive olmuştum.. nasıl mı yaptım o her akşam yediğim tatlıları bol yağlı kızartmaları bol bol yediğim ekmekleri yemedim ... yani klasik cevap boğazımı tuttum.. sende kendine gel bikere yapmışsın yine yapabilirsin nefsinle inatlaş giymek istediğin kıyafetini koy gözünün önüne yarından itibaren başla bence..
Gel bacım gellll 12. TakımHangi takım katılırim ben de
Bebek düşünüyorsan bile en azından bir 5 kilo vermiş ol canım. Çünkü hamilelik zaten kilo demek. En iyi ihtimalle 8-10 kilo alıyorsun.Hep şişman olan ben bi ara gaza gelip yirmi kilo verip çok zayıf olmasam da baya balık et durumuna gelmistim. Evlendik, evliliğin başından beri maddi sorunlar yaşadık. Diyetime devam etmek istedim ama spor ve diyet de maddiyat isteyen şeylerdi, lüks olarak gördüm yapmadım yapamadım. Ve moralim bozuldukça yedim. Sonuç verdiğim kiloyu geri aldım, farkına bile varmadan.
Spora yazıldim zumba dansına. Orda kocaman bir ayna var.
Hiç estetik değildi vücudum, kızlar kuğu gibi dans ederken ben dans hareketlerini yapamadığım gibi, çok da yoruldum.
Kendime vücuduma acidim aynada izlerken. Canım acıdi çok üzüldüm.
Hamile kalmak istiyorum aldığım kilo yüzünden adetim düzensizleşti kist çıktı. Korkuyorum başarabilir miyim diye.
Kimseye duygu sömürüsü yapmadım hayatım boyunca. hep bana duygu sömürüsü yapıldı.Başlığı okyunca nedense aklıma ilk olarak ömür törpüsü insanlar geldi hani duygu sömürüleriyle vs insanı tüketip bitirenNeyseki değilmiş. Siz zaten zor olanı başarmışsınız tebrik ederim. Diyet öyle maddiyat değil irade ve istikrar isteyen birşey zaten.
Kendinizi motive edin tekrar...
Başlığı diyorum henüz konuyu okumadan öyle anladım :)) Konuyu okuyunca o anlamda duygusal yiyiyci olduğu anlaşılıyorKimseye duygu sömürüsü yapmadım hayatım boyunca. hep bana duygu sömürüsü yapıldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?