DUYGUSAL BİRLİKTELİK Mİ?

shapee

Nirvana
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2015
7.358
25.438
Esimle 9 yildir birlikteyiz. Son 5 yildir da evliyiz. Bu 9 yıl içinde hic bir kişisel hesabini karıştırıp merak etmedim yada bakmadim. 2 hafta once ise telefonu bendeyken Benimde oynadigim bi oyundan bildirim geldi telefonuna. Onemsemedim. 5 dakika sonra sms sadece oyna yaziyor. Yazan kiside bi bayan. Sasirdim ve oyuna baktim hemen. 10 tane oyun aciksa 10 uda ayni bayan. Sadece ikisi oyunuyor. Hemen sohbet kismina baktim ve uzunca sohbet ettiklerini gördüm. Bir hisimla okumaya başladım ve inanılmaz rahatsiz oldum. Takİ esimin aldigi yüksek puandan sonra bu kiza Mck yazdigini gorene kadar. Tek kelimeyle cildirdim ve telefonu deli gibi karistirmaya basladim. Watsap dahil tüm hesaplar silik. tek bir konusma bulamadim. Kizin oyundaki fotosunu hafizama kaydedip faceden tek tek baktim. Onun arkadas listesinde yoktu. Eşimin is arkadasi bi bayan var onun arkadaş listesine baktigimda bu oynadigi kizi buldum ve anladim ki buda ayni sirkette calisiyor. kizin profilinde her fotoda benim esimde nerdeyse etiketli ama arkadas degiller enterasan bi bicimde. 2 ay once esim gsm operatorunu degistirdi. Oyna diye sms attigi icin kizin numarasina baktim. Ayni gsm.
konustuk yada sordum demek cok isterdim ama ilk şokla bi kiyametin ortasinda buldum kendimi. Inkar ediyor ve kesinlikle arkadaslik disinda bi iliskilerinin olmadigini söylüyor.
Cok uzatmak da istemiyorum ama kesinlikle birbirlerine yürüdüklerine inanıyorum. Çünkü konusmalarinin içeriği hani ilk flört ederken tatli tatli konusursun ya tamam hadi gi uyu. Bugun cok yoruldun cik artık gibi.
Aradan gecen gunler icinde defalarca konustuk. Sakin yada kaygılı. Bi sekilde dusuncelerim değişmedi. Siz olsaniz bu olayi nasıl yorumlarsiniz. Disaridan bakinca normal bir is arkadaşligi gibi gorunuyor mu bu durum?

Bu arada bosanma karari aldim kendisine de soyledim çünkü baska türlü degerlendiremiyorum.
Kabul etmiyor ve zaman diye diretiyor. Istedigi zamani verdim ama dusuncelerim pek degisecek gibi durmuyor.

Ayy çok kötü bi durum ya ben olsam napardim bilmiyorum ama kocamin bütün saçlarını tek tek yolardim sanırım.

istedigimiz zaman nasilda ajan kesiliyoruz
keske biraz daha bekleyip izleseydiniz..
bilemedim ..
Allah yardimciniz olsun

bence de biraz daha bekleyip suç üstü falan yapsaydınız daha iyi olurdu, çünkü inkar edemezdi... belli ki eşiniz bu kızla tatlı tatlı flörte başlamış...

hemen söylememeliydin biraz bekleyip iyice gözlemleseydin keşke. tabbiki sadece iş arkadaşlığı değil bu. Ne diyeceğimi şaşırdım ama senin hissettiklerin yönünde benim düşüncelerimde

cok uzuldum
haklisin her turlu apacik ortada
ben olsam cirkeflesirdim o yuzden pek yorum yapmak istemiyorum

cok uzuldum
haklisin her turlu apacik ortada
ben olsam cirkeflesirdim o yuzden pek yorum yapmak istemiyorum

Çirkefleşseniz ne olacak ki, bu adamın başka birinden hoşlandığı, kafasında başka birini taşıdığı gerçeğini değiştirecek mi ki?

Kavgayla dövüşle insanların kafalarına kalplerine söz geçiremezsiniz.

Hay ben bu...

Neyse bildiğin birbirlerine yürüyorlarmışta sen taş koymuşsun, bıraksaydın da önce bi koşsalardi...

Öyle bir durumda ne varsa kafasına yerdi.

ben zaten ayrilmaya karar verdigim taktirde dedim
o bayan arkadasida cok kotu rezil ederdim cunku, iliskileri olmasina gerek yok, asla erkegi savunmuyorum ama bir Kadinda evli erkekle samimi olmamali

belli ki kocanız sizi ikna edememiş,geçenlerde bir tanıdıım kocasının internetten bayanlarla sohbet ettiğini ve konuşmalara baktığını ama zararsız olduğunu anladığını söyledi..siz çok eminseniz birbirlerine yürüdüklerinden kocanızla daha açık konuşmalısınız..boşanma sözünü de sürekli ağıza almak çok tehlikeli.

Sonuc itibariyle basi sonu yada ortası bi şekilde yanilmiyorum demek ki. Ölümüne inkar etmesi ortada olan seyi degistirmiyor zaten.
Bosanmayida aldatma üzerinden gerceklestirmeyi pek düşünmüyorum. Maddi manevi bi beklentim yok.
Sonucta bi cocugumuz var. Herseye ragmen kötü ayrilmak istemiyorum.

Sanırım sadece yanilmadigimi birilerinin soylemesine ihtiyacim vardi.
Cok teşekkür ediyorum yyorumlariniza.

Cok konustuk. Sakinlestik. kendisine söyledim. 10 kadina sorsak 10 uda evet yanlis anlamiyorsun boyle gorunuyor der diye de belirttim. Kendisi evet böyle gorunmus olabilir bunun icin boyle dusundurdugum icin cok ozur dilerim ama kiz ole bi kiz degil bende oyle bi insan degilim. Sevdigim bi insan sadece deyip duruyor. Tanımadığım icin yanlis anlamisim sadece.

İnandini buna peki?

Konu sahibi arkadaşım geldiğiniz duruma çok üzüldüm ama forumda konu içeriğini silmek yasaktır ve ceza sebebidir.

Konu içeriğini silmemeliydiniz. Zaten alıntılayan arkadaşlar var. Bu yüzden ceza alacaksınız.

Alıntıladığın için teşekkürler yelda_teacher

Eşiniz neden zaman istiyor ne için zaman ? ya aldattı ya aldatmadı. bir de zaman verdim değişecek gibi değil demişsiniz. Demek ki eşiniz size bana zaman ver değişeceğim demiş,bunu demiş olması bile aldattığını gösterir,eğer öyle olmasaydı sizden gizli olmazdı bu oyunlar fotoğraflar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…