- 5 Ocak 2012
- 1.179
- 89
- Konu Sahibi duygu_onur
hisarın kendi sitesinde daha pahalı oluyor illa o model diyorsan daha uygun fiyata bulabilirsin züccaciyelere filan bak istersen hem inceleme şansında olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hisarın kendi sitesinde daha pahalı oluyor illa o model diyorsan daha uygun fiyata bulabilirsin züccaciyelere filan bak istersen hem inceleme şansında olur
uygunsa al o zaman sonuçta hisar bende optima modelini beğeniyorum ama sitesinde yok belki sesimi duyar da uygun bi fiyat ile ekler
Optima tencere modeli mi canım?Küçük tencereler mi yoksa büyük mü?
Bu çay fincanlarını Esse den almıştım.2 li satılıyordu ben 2 kutu aldım ve 4 adet oldu
Eki Görüntüle 375607 Eki Görüntüle 375605
küçük tencere büyük için jumbo var aklımda ama fiyat yüzünden hala düşünme safhasındayım
çok zarif güle güle kullan
Hımm şimdi netten baktım canım dediğin tencereye siyah kulpları var.Bende nedense kulpsuzları seviyorum :))
evimizdekinden gelen bi alışkanlık galiba :26: kulpsuzlara renkli olanlara gönlüm gitmiyor
Biraz önce aldığım Hisar günlük tencerelerim.Çok sevdim onları
Güle güle kullan cnm çok şirinler :) Süpürgeyi almadın sende herhalde...
Eki Görüntüle 376277
Güle güle kullan cnm çok şirinler :) Süpürgeyi almadın sende herhalde...
Teşekkür ederim canımmm.Evet almadım zaten pekte almak için paylasmadım işine yarayan olur diye paylasmıstım.Bende süpürgemi philipsten felan alırım heralde.Hem de daha çok erken elektronik şeyler almam için.
Cnm çok güzeller güle güle kullan, bende mutfağımın büyük eşyalarını bitirdim sayılır yaa, bi tek bardak takımlarımı bulamıorum, aylardır oraya buraya bakıorum ama halaa arayış içindeyim, senin beğendiğin var mı bardak takımı hiç?
Teşekkür ederim canımmm.Evet almadım zaten pekte almak için paylasmadım işine yarayan olur diye paylasmıstım.Bende süpürgemi philipsten felan alırım heralde.Hem de daha çok erken elektronik şeyler almam için.
Bence de daha erken cnm hem almışken biraz daha iyi performanslısını alalım....Eğer kampanya görürsen philips ile ilgili paylaşalım birbirimizle o an almasak bile fiyat araştırmış oluruz.
Teşekkür ederim canım,begenmene sevindim.Ben bir anda çok şey aldım ben bile şaşırdım aldıklarıma ama çok ucuza alıyorum her şeyi.Çay setini felan aldın mı canım misafir için mi bardak arıyorsun,yoksa şu komple sürahili bardaklı olan setlerden mi?
Çay setini aldım cnm hisar ın, 6 kişilik takım fiyatına 12 kişiliğini aldım hem de :)) Ben de kampanyaları falan takip edip uygun ne bulursam ona göre alıyorum. Benim mutfağım nerdeyse bitti, robotlarına varana kadar aldım. Komple sürahili bardaklı olan setlerden bakıorum ama artık bu setler de fazla kalmadı, kalanlar da pek güzel değil açıkçası...
Güral porselen de güzel şeyler olacağını düşünüyorum, bu haftasonu yine arayışa kaldığım yerden devam edeceğim. En kötü ihtimal gidip IKEA'dan takım yapıcam galiba :))