- 20 Ağustos 2011
- 160
- 0
- Konu Sahibi duygu_onur
güle güle kullan hepsi çok güzel.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
güle güle kullan hepsi çok güzel.
Teşekkür ederim,bende seviyorum onu.Tek tek herkese yumurta yapmak için idealFavorim kalpli tava oldu. Güle güle kullan
çeyizlerin demirbaşı bende çok seviyorum en kısa zamanda bende alıcam eksik kalmıyım
Beğenmene sevindim,çok teşekkür ederim.hepsi birbirinden güzel. mutlu günlerde kullan canım :)
Elimden geldiğince kaliteli almaya çalışıyorum.Beğenmen çok güzel,çok mutlu oldum...çeyizin çok şık ve çok kaliteli canım. mutlu günlerde kullanmanı dilerim çok beğendim
çok guzellerrr
Çokk teşekkür ederim canım.Ben düzenli olmayı çok severim ilk önce resimler küçük çıktı diye ne yaptım ne ettim değiştirdim :))çok güzel canım her şeyin güle güle kullan. çok da düzenli bir topik olmuş :)) benimki nebçim karışık karışık oldu ya :/
evinin fotolarını da görürüz inşallah aldıklarınla
İnşallah canım çok teşekkür ederim.güzel çeyizlerini huzurla mutlulukla kullan canım :)
Tatlımm Çeyizlerin ne kadar güzel öyle.. Çok şık sade ve zevkli ürünler var; Mutlulukla kullan inşallah
Bugün de bunları aldım.
Korkmaz Natura kesme tahtası ve 12 adet hisar ay çay bardakları
Çay bardakları Hisar ın sitesinde 6 adet 69 tl idi.Ben 12 tanesini 55 tl ye aldım :)
Sade ve kaliteliler
Çok teşekkür ederim canım.Çoook sağolcanım çok şık ve kaliteli aldıkların güle güle kullan
Teşekkür ederim canm inş Aldıgım yerde indirim vardı.Yakından daha hoş,resimde pek belli olmuyor.Ortasında beyaz bir şerit var.Beğendim ve bayagı uyguna aldım :)aa nası becerdin öyle cidden sade ve şık görünüyolar güle güle kullan
Bugün de bunları aldım.
Korkmaz Natura kesme tahtası ve 12 adet hisar ay çay bardakları
Çay bardakları Hisar ın sitesinde 6 adet 69 tl idi.Ben 12 tanesini 55 tl ye aldım :)
Sade ve kaliteliler
Eki Görüntüle 370122 Eki Görüntüle 370123