Duygu'nun Çeyizi :))

Turquazcıgım burdan yazısalım 10 dk dolmadan yazamıyorum oradan.sinir oluyorum bu duruma da neden böyle bir şey varsa anlamadım gitti.
Bugun gelecek kargolar büyük ihtimal ögleden sonra.Gelince sana haber vericem.Bu resim agacı cok büyük değil cnım sen büyügünden istiyorsan bu ondan degıl ama ben bunu da koyacak güzel yerler bulurum.Gelsinde daha emin konusurm :)
Limango onaylı gelırse bir tane daha kancaevden peçete halkası mı alsak ki karar veremedim ona da

Aynen canım bende sinir oluyorum aslında mailleşebiliriz de. Resim ağacını alsam nereye koyarım diye düşünüyorum bende yere konulacak kadar büyük değil diye tahmin ediyorum, ama çok orjinal bir şey aslında almakta istiyorum seninkiler bir gelsin de bende ona göre çek alacağım. Şu onaylı limango hesaplarndan alsak mı diye bende düşünüyorum ama bence peçete halkaları biraz pahalıya geliyor sanki daha ucuz şeylerde mi kullanılmalı.

Son düzenleme:
Evet canım gördüm onu ama ben yapamadım sonra da zaten alacagım bir şey olmadıgı için salla gitsin dedim.Pçete halkalarına 2 cek kullanırsak çokta pahalıya gelmıyor aslında.20-25 tl arası oluyor.
Daybuyday da 40 tl lik çekim var davet yöntemiyle kazandıgım 40 tl daha bekliyorum onlarda yuklenınce 80 tl olacak ve hepsi de birleşiyor sadece kargo parasıyla 80 tl lık bir şey alabılecegım belkı kargo bedava oldugu gün felan kullanırım

Anladım canım nasıl olduğunu.

Son düzenleme:
Bilmiyorum ki canım aslında peçete halkası çok sonraki iş gibi alacak bir şey de çıkmıyor pek limango da.Ya da ben bulamıyorum.Aslında minderli tepsilerden ya da twigy den begendıgım bir terlik var onları almayı dusunuyorum limangoya gelince

Canım işim vardı yazamadım bence de peçete halkası sonraki işlerden ben almayacağım daha yemek takımı falan bile almadım sonuçta...

Canım işim vardı yazamadım bence de peçete halkası sonraki işlerden ben almayacağım daha yemek takımı falan bile almadım sonuçta...

Bende almadım canım yemek takımı.Peçete halkaları bence de sonra ki iş onu erteliyorum.
Bu arada Tchibo siparişlerimi gidip aldım demin resim ağacı çok küçük değil hoşuma gitti çeliği kaliteli muffin kapları da çok tatlı.

Ay geldi demek güzel yani beğendin ay bende alsam mı ki kararsız kaldım, güle güle kullan canım aldıklarını :)

Ay geldi demek güzel yani beğendin ay bende alsam mı ki kararsız kaldım, güle güle kullan canım aldıklarını :)

Teşekkür ederim canım begendım yani mutfaga bile koyarım not tuttururum resim koyarım ne bilim koyacak yer bulurum ama bekledıgımden daha büyükmüş.Sende begendıysen al canım.Teşekkür ederim güzel dileklerin için.

Canım limango çeklerini alıyorum ben, sanırım tchiboyu da alıcam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…