Duygu'nun Çeyizi :))

Bunları kargo hariç 14.95 e aldım pahalı mı bilmiyorum.Vee ilk tupperlarım :))

$cache_500_1__i_2870272_AJP.jpg

canım eko tabakları güle güle kullan uyguna almışssın

bu arada 5 10 dakka önce birkaç farklı hesaptan daybudaya davett yaptım ama hediye kuponu gelmedi hemen yüklüyorlarmıydı canım

canım eko tabakları güle güle kullan uyguna almışssın

bu arada 5 10 dakka önce birkaç farklı hesaptan daybudaya davett yaptım ama hediye kuponu gelmedi hemen yüklüyorlarmıydı canım

Teşekkür ederim Giz'im.

Canım davet ettiğin üyeliklerden alısverıs yapcaksın ve 1 ay sonra yuklenecek eger dediğin gibi olsaydı oooo site iflas ederdi :)) Giz güldürdün beni sabah sabah :)))

Teşekkür ederim Giz'im.

Canım davet ettiğin üyeliklerden alısverıs yapcaksın ve 1 ay sonra yuklenecek eger dediğin gibi olsaydı oooo site iflas ederdi :)) Giz güldürdün beni sabah sabah :)))

ama westing öyleydi bende onuda öyle sevdim pofff üzüldüm şimdi neyse zaten ıvır zıvırda dahil herşeyi bıraktım kendime harcıycam uzun süre :KK1::KK1::KK1:

Gülçin canım yaa ben hangisini almak istediğime karar veremedim.Beni en çok düşündüren nedense blender oldu ya ne yapsam ne etsem kararsızım.çok parçalı olmasını bende istemiyorum açıkcası zaten mikseri ayrı alacagım.Kabloluda ayrıyetten buz kırma özelliği var ve dograyıcısı 1000 ml kapasiteli diğeri 500.ne yapsam kullanan biri bir şey dese yaa

Gülçin canım yaa ben hangisini almak istediğime karar veremedim.Beni en çok düşündüren nedense blender oldu ya ne yapsam ne etsem kararsızım.çok parçalı olmasını bende istemiyorum açıkcası zaten mikseri ayrı alacagım.Kabloluda ayrıyetten buz kırma özelliği var ve dograyıcısı 1000 ml kapasiteli diğeri 500.ne yapsam kullanan biri bir şey dese yaa

İki kararsız yine kaldık mı başbaşa :KK9::KK9::KK9::KK9:

Canım bir haberim var hemen facebooktan fyonk adlı sayfayı beğenin tabi bir arkadaşınızın da beğenmiş olması gerekiyor sonra uygulamaya git seçeneğini tıklayın sonra beğenen arkadaşlarınıza ücretsiz hediye çeki gönderebiliyorsunuz. Şuan tchibo hediye çeki var 20 TL lik.

Canım bir haberim var hemen facebooktan fyonk adlı sayfayı beğenin tabi bir arkadaşınızın da beğenmiş olması gerekiyor sonra uygulamaya git seçeneğini tıklayın sonra beğenen arkadaşlarınıza ücretsiz hediye çeki gönderebiliyorsunuz. Şuan tchibo hediye çeki var 20 TL lik.

Günnurcugum günaydın canım.haftasonu giremedim yazdıklarını da yeni gördüm o yüzden.Çoktan geldiler siparişlerim not tutucu güzel canım bekledigimden daha büyük ama çokta büyük değil tabi.Bu arada o fyonk işini ben bir kere yapabildim sonra da yapamadım ama aldıgım çekler zaten fyonk çekleriydi.ben nasıl becerdiğimi anlamadıgım için de paylasmak istemedim soru sorulsa ne cevap verecegımı bile bilmiyordum çünkü :S Çekini güle güle kullan canım

Duygummm nihayet tchibo kodu buldum ve foto tutucudan sipariş verdim çok sevinçliyim :)) bu arada morhipodan aldığım fırın kabım gelmiş bile morhipo çok hızlı :)))

X