Duygu'nun Çeyizi :))

Bunu da bugün annemle gezerken aldım Tantitoninin.Yuvarlak tepsim yoktu bir de yuvarlak olsun dedım.Yakından çok daha güzel

Çok ucuza almışsın ya hepsini çok beğendim, resimlik çok güzel :)) Ama bize de çek bul ya nasıl buluyorsun ((

Canım ben satan birinden aldım çekleri fakat çok ucuza verdi bana.Beğenmene de sevindim cnm inş gelince de begenırım.Ben ona küçük resimler tutturacagım bnmde çok hosuma gidiyordu

canım resimlik tutucuyu tema satışındanmı fırsat reyonundanmı aldın ben bakıyorum iki saatir ama bulamadım

çok çok güzeller her zamanki gibi güzel şeler almışsın

şu sarev battaniyeden bende alsam diyorum gözüm var onda

Günaydın canım , resimlik tutucuyu fırsat reyonunda ofis kısmından aldım.Sarev battaniyeyi bende begenmıstım canım valla hoş gözüküyor biraz ince ama malı felan çok güzel begendıysen al canım.Ben çok uyguna almıstım.Sarev çiçekli nevresimimle birlikte 144 tl ye aldım

Canim benim onerilerimi almissin cok cok guzeller gule gule kullan madallah diyorum

Evet canım bende begenmıstım dedıklerını sende guzel deyınce daha bir emin oldum.Zevklerimiz uyuyor,fikir verdiğin için tşk ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…