- 5 Ocak 2012
- 1.179
- 89
-
- Konu Sahibi duygu_onur
çok sinir oldumbari diğerlerini doğru yollasalar gıcıklarr
çok güzeller canım. mavinin tonuda çok güzel insanın içini açar valla:)
Teşekkür ederim canım mavi aldıgım bir şey yoktu annemde kardeşimde begendi bende aldım,hiç pike almamıstım zaten bu ilk oldu.Bir de beyaz mobilya alacagım, güzel olur diye düşündüm.Bir de lastikli çarşaf olunca daha da hoşuma gitti :))
75 tl olması için havluyu da mecburiyetten aldım.İkisine 70 tl ödedim
İyi yapmışsın benimde bi kendime bide misafire aldım 2 tane var şimdilik:) bende mavi bişey istiyorum hiç yok. bu arada nerden aldın bunları
Ceyizevi sitesinden aldım canım 73 tl pike 12 tl de havluydu.15 tl lik çek vermişlerdi onu kullanıp 70 tl ödedim.Kargo da bedavaydı.Bayağı fırsat vardı anlayacagın :)
iyi almışsın valla. bu internetten alış veriş ne kadar gzel bişey bişeyler aldıkçaa çok mutlu oluyorum:))
çiçekli nevresimine bayıldım markası ne onun tatlım
Sarev Rosemary pamuk saten canım
çok beğendim :) fiyatını sorsam çok mu rahatsızlık vermiş olurum:26:
Olur mu öyle şey canım istediğin her şeyi çekinmeden sorabilirsin.Ben onu markafoni çek kampanyasıyla almıstım yanında bir Sarev battaniye aldım ikisine 144 tl ödemiş oldum.Ama normalde tek fiyatı bu civarlarda.Fiyat siteden siteye değişiyor.140-190 tl arası oluyor fiyatları.Sende böyle kampanyalı olarak belli zamanlarda bulabilirsin belki
çok uyguna almışsın ben bulamıyorum bu çekleri ya neden bana vermiyorlar25: bende bekleyeyim markafonideki kampanyasını o zaman
güle güle kullanın canım:)