Duygu'nun Çeyizi :))

canım güle güle sağlıkla mutlulukla kullan hepsini çok beğendim köpekli nevresim takımına bayıldım
çok zevkliymişsin Allah sağlıkla kullanmak nasip etsin

yolladım canım :)

Canım şu an güncelleme yapılıyormus o yüzden kaldırmıslar bırazdan yüklenecekmiş davet et linki sana davet gönderecegım sen üye olma tamam mı :))

canım güle güle sağlıkla mutlulukla kullan hepsini çok beğendim köpekli nevresim takımına bayıldım
çok zevkliymişsin Allah sağlıkla kullanmak nasip etsin

Canım benim begenmene çok sevindim.Güzel temennilerin için ayrıca teşekkür ediyorum,hepimiz için geçerli olsun söylediklerin.İnşallah hepimiz sağlıkla mutlulukla kullanırız aldıklarımızı.

bende senden görerek almıştım zaten. pembe olanı bi de vizon rengini aldım 10 gündür bekliyorum merakımdan sordum beklettiklerine değcek mi nasıl bişey diye :KK51: mail attım şimdide tükendi o yüzden siparişin geçikti isterseniz diğerlerini yollayalım bir daha da üretim olmıcak diyorlar ama sitelerinde çok yakında stoklarda yazıyor sinir oldum :KK47::KK47::KK47: napsam ki bilemedim:KK51:

Son düzenleme:
bende senden görerek almıştım zaten. pembe olanı bi de vizon rengini aldım 10 gündür bekliyorum merakımdan sordum beklettiklerine değcek mi nasıl bişey diye :KK51: mail attım şimdide tükendi o yüzden siparişin geçikti isterseniz diğerlerini yollayalım bir daha da üretim olmıcak diyorlar ama sitelerinde çok yakında stoklarda yazıyor sinir oldum :KK47::KK47::KK47: napsam ki bilemedim:KK51:

Diğerlerini yollayalım dedikleri ne canım?Hangisinden gönderecekler ki?Valla yumusaklık olarak beyaz çok güzel ama model olarakta pembeyi begendım.Bana hemen gelmişti senin sansına demek ki

kendimi tutamadım 2 tane yüz 2 tane de ayak havlusu almıştım :KK51: onları yollayalım isterseniz dediler benim asıl kızdığım mail atmasam bilgi vercekleri yok :KK47:

kendimi tutamadım 2 tane yüz 2 tane de ayak havlusu almıştım :KK51: onları yollayalım isterseniz dediler benim asıl kızdığım mail atmasam bilgi vercekleri yok :KK47:

Hımm anladım canım ama diğeri gelmeyecekse bari elinde olanları göndersinler boşuna beklememiş olursun sende

X