Duygu'nun Çeyizi :))

Nasıl yani canım anlamadım ?

Yani söyle :)
Dikiş kutusu 59.90 dı ya.Ben onu sepete attım kuponu girdim.12.7 e düştü ödeyecegim tutar.Aslında 19.9 olması lazımdı.
Mesela aldıgım mumluk 29.9 du anneme cüzdan aldım 12.9 a.Toplamı 42.8 oluyor benim 2.8 ödemem lazım ama ödeyecegım tutar 0 tl çıktı bende ücret ödemedim

A hadi ya çok enteresan dikiş kutusundan niye vazgeçtin peki 12.7 tl ye iyi değil mi?

A hadi ya çok enteresan dikiş kutusundan niye vazgeçtin peki 12.7 tl ye iyi değil mi?

Bilmiyorum canım para ödemek istemedim :)))Hem de boyutu yazmıyordu takı kutusu diyor.Küçük bir şey gelebilir belki dedim almadım.Annem de mumlugu al dedi,bende anne sözü dinledim :)
Bu tarz bir şey alırım Chakra dan felan

Son düzenleme:
Gülçincim burdan yazayim inş görürsün,10 dk dolmadıgı için msj atamadım :)Benim aldıgım fincanlar çay fincanı ben onları taa yazın Esse magazasından almıstım,markafonidekiler ise kahve fincanı desenleri de farklı.Ben pek o kampanya da alınacak bir şey bulamadım açıkcası

güle güle ve huzurla kullanın, hepsi çok güzel..

benim mayısta nişanım var, daha hiçbişey almadım ya :)

güle güle ve huzurla kullanın, hepsi çok güzel..

benim mayısta nişanım var, daha hiçbişey almadım ya :)

Çok teşekkür ederim,inş hepimiz mutlulukla kullanırız.
Alırsınız ben de bir ay içinde aldım nerdeyse hepsini.Çok indirimli alıyorum ama her şeyimi.Erken almak bu açıdan iyi oluyor.Hem uygun hem de istedigin gibi alabiliyorsun her şeyi.Siz de yavaş yavaş başlayın artık :)) Ben söz nişan olmadan çoğu şeyimi bitirmek istiyorum inş başarabilirim.Allah hepimize yardım etsin.

O zaman birleşir cnm neden birleşmesin.Begenmediysen alma,çekler rahat vermiyor bize yaa

Of valla ya çek manyağı oldum deli gibi takip ediyorum bu arada sen burayı takip ediyor musun iyi fırsatlar hemen paylaşılıyor. Hemde bir şey alırken buradan araştırıp almada yarar var beyaz eşya falan özellikle.

Canım ben siteyi takip ediyorum ama genelde çek satış takas bölümünü takip ediyorum.Buna da bakarım.Sen söylüyorsun her şeyi bize gerek kalmıyor :)

Canım ben siteyi takip ediyorum ama genelde çek satış takas bölümünü takip ediyorum.Buna da bakarım.Sen söylüyorsun her şeyi bize gerek kalmıyor :)

Valla deliricem bu gidişle alışveriş manyağı oldum bu çekler yüzünden bu arada klavye süpürgesini de aldım 1 tl ye geldi bugün gayet güzel, iyi çekiyor

amin, zor işlermiş valla :) ama değer tabi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…