- 13 Nisan 2011
- 2.277
- 4
- 36
- Konu Sahibi duygu_onur
Saol cnm benim teşekkürler bende bunu beğenmiştim kargo parası vermedin demi kodu girince...
Yok canım kargo parası da yok hem fiyatlar orada yazanlardan da daha düşüğe geliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saol cnm benim teşekkürler bende bunu beğenmiştim kargo parası vermedin demi kodu girince...
Yok canım kargo parası da yok hem fiyatlar orada yazanlardan da daha düşüğe geliyor
Nasıl yani canım anlamadım ?
Yani söyle :)
Dikiş kutusu 59.90 dı ya.Ben onu sepete attım kuponu girdim.12.7 e düştü ödeyecegim tutar.Aslında 19.9 olması lazımdı.
Mesela aldıgım mumluk 29.9 du anneme cüzdan aldım 12.9 a.Toplamı 42.8 oluyor benim 2.8 ödemem lazım ama ödeyecegım tutar 0 tl çıktı bende ücret ödemedim
A hadi ya çok enteresan dikiş kutusundan niye vazgeçtin peki 12.7 tl ye iyi değil mi?
Şu şekerlik sence aldığımız pasta takımına uyar mı? Biraz abartılı gibi ama?
Biraz süslü felan ama uyabilir de cnm.Bilemedim :)) Yine iki kararsız baş başa kaldık
güle güle ve huzurla kullanın, hepsi çok güzel..
benim mayısta nişanım var, daha hiçbişey almadım ya :)
Valla ya ama pek içime sinen bir şey olmadı acaba markmosttan kargo bedava alsm birleşir mi ki bir kere öyle almıştım
O zaman birleşir cnm neden birleşmesin.Begenmediysen alma,çekler rahat vermiyor bize yaa
Of valla ya çek manyağı oldum deli gibi takip ediyorum bu arada sen burayı takip ediyor musun iyi fırsatlar hemen paylaşılıyor. Hemde bir şey alırken buradan araştırıp almada yarar var beyaz eşya falan özellikle.
Canım ben siteyi takip ediyorum ama genelde çek satış takas bölümünü takip ediyorum.Buna da bakarım.Sen söylüyorsun her şeyi bize gerek kalmıyor :)
Çok teşekkür ederim,inş hepimiz mutlulukla kullanırız.
Alırsınız ben de bir ay içinde aldım nerdeyse hepsini.Çok indirimli alıyorum ama her şeyimi.Erken almak bu açıdan iyi oluyor.Hem uygun hem de istedigin gibi alabiliyorsun her şeyi.Siz de yavaş yavaş başlayın artık :)) Ben söz nişan olmadan çoğu şeyimi bitirmek istiyorum inş başarabilirim.Allah hepimize yardım etsin.
amin, zor işlermiş valla :) ama değer tabi :)