- 16 Mart 2025
- 31
- 7
- 1
- Konu Sahibi Elifebrar011
-
Sizi kullanmamış ki siz izin vermişsiniz bu olanlara? Karşıdaki insanın bize davranışlarını biz seçemeyiz değil mi bu yüzden beni kullandı demek çok yersiz. Sınav senen olduğu için hayatına almayacaktın burada senin yanlışın var ama zamanı da geri alamadığına göre bence çok düşünüp de kafa yormaSınav senemdeyim. Aslında geçen yıl da sınav senemdeydim, süreçten bunaldığım için mi duygusal boşluktan mı bilmiyorum hayatımda biri olsun istemiştim. Sonrasında onunla tanıştık.
İlişkimiz 9 ay sürdü. İlk başta eski sevgilisinden bahsediyordu. Sonra hiç bahsetmedi. Bende kurcalamadım, aslında en başta bahsetmesi iyi, onu daha iyi tanırım falan demiştim. Ama zaten anlattığı şeyler de yalanmış. İlişkimiz daha sonra çok güzel devam etti. Benden çok daha fazla çabalıyordu gerçekten sevdiğine inanmıştım. Yanıma gelmesini istemiştim, bunun için yakın şehrimde bir aylık süreçte ağır bir işte çalıştı. Geleceği zaman ben istemedim. Aslında korkularım vardı, bana takıntılı gibi davranıyordu. Aradan 2-3 hafta geçince de ben müsait oldum o gelmek istemedi. Sonrasında benden uzaklaşmaya başladı. Konuştuğumuzda anlamadığım şekilde eski sevgili mevzusu açılıyordu. Benim aklıma da şüphe girmişti haklı olarak. Davranışları değişmişti sakladığını biliyordum yani. Sonra başka başka kızlarla oyun oynamaya, beni yok saymaya başladı. Kabullenemiyordum. Bana çok kötü davranıyordu. Bunları yüzüne söylediğimde benden saçma bahanelerle ayrıldı. Giderken de ben eski sevgilimden sonra kimseyi kıskanmam vs demişti. Her şeyi bu kadar geç farketmek beni çok etkiledi. Aylardır atlatamıyorum. 2 ay geçti aslında bitireli. Ama sürekli başka numaralardan bana ulaşmaya, yanıma gelmeye çalıştığı için kestirip atamadım. Yanıma gelmek için çabaladığını görünce acaba düzelir mi, şüphelerimde haksız mıydım nasıl olsa elimde kanıt yoktu diye düşündüm ve konuştum birkaç gün. Ama hiçbir şekilde özlediğini hissedemiyordum. Geç yazıyordu aramıyordu bile, eski kızın paylaşımlarıyla duygu durumunun değiştiğini düşünüyordum. Bütün bunları kaldıramayıp onu tamamen sildim. Kendisi de ulaşmadı böylesi daha iyi.
Ama her gün bu yaşadıklarımı düşünüp üzülmekten harap oluyorum. Nasıl bu kadar saf olabildim, aklında eskisi varken niye bana ümitler verdi. Eski kızdan kendisine ufak bir dönüş alınca benimle ilişkisini bitirdi. Böyle bir insanı sınav senemde nasıl bir yere koyabildim. Sınavıma çok az kaldı, ben derslere çok zor odaklanıyorum. İçimde çok fazla pişmanlık var, bu şekilde kullanılmak beni çok üzüyor. Kendimi birileriyle kıyaslanacak konuma sokmak özgüvenimi mahvetti. Ayrılmadan önce kendisi de yapmıştı gururum çok kırıldı. Kıza dönse daha fazla acı çekeceğim, zaten sürekli olarak karşılıklı laf sokma içindeler, ben sanki hiç olmamışım, kız dönene kadar piyon gibi tutulmuşum hissediyorum
bütün bunlar bana çok acı veriyor ve insanlara olan güvenimi kaybettim. Bende yaşamaya çalıştığı her şey aslında kızdan kalan şeylermiş, ısrarla okumamı istediği kitap bile. Bana ne öneriyorsunuz, ne kadar sürede ben bunları atlatabilirim
Tamam bu konuda benim boşluğuma gelmiş olabilir ama sizce aklında başkası varken bana kendini farklı biriymiş gibi göstermesi benim mi izin vermem oluyor?Sizi kullanmamış ki siz izin vermişsiniz bu olanlara? Karşıdaki insanın bize davranışlarını biz seçemeyiz değil mi bu yüzden beni kullandı demek çok yersiz. Sınav senen olduğu için hayatına almayacaktın burada senin yanlışın var ama zamanı da geri alamadığına göre bence çok düşünüp de kafa yorma
Evet aklında biri varken bildiğiniz halde neden konuşuyorsunuz ? Demek ki unutamamış der yoluma bakardım. Ama siz tanımak açısından daha iyi olur diye bakmışsınız olaya ki bu çok yanlış görüyorsun zaten yanlış olduğunu daTamam bu konuda benim boşluğuma gelmiş olabilir ama sizce aklında başkası varken bana kendini farklı biriymiş gibi göstermesi benim mi izin vermem oluyor?
Bana 3 buçuk yıl önce bitti demişti. Karşımdaki insan ne söylerse sanırım buna inanmam gerekiyor tanımadığım içinEvet aklında biri varken bildiğiniz halde neden konuşuyorsunuz ? Demek ki unutamamış der yoluma bakardım. Ama siz tanımak açısından daha iyi olur diye bakmışsınız olaya ki bu çok yanlış görüyorsun zaten yanlış olduğunu da
Siz daha once de bu konuyu acmistiniz. O zamanda soylemistik 9 ay boyunca bir kere bile görmediginiz birisiyle iliski icerisinde olamazsiniz. Ne paylastiniz ne duygunuzla oynadılar . Birakin salin gitsin ya gormediginiz hayalet birisi iste . O kiza donse ne donmese ne . Takintili gibi takip etmeyi birakin sinavlariniza bakin kisitlayici bi aileniz vardi diye hatirliyorum o nedenle bu umutsuz vakaya taktığınızı düşünüyorum. Salin gitsin kendinize okulunuza zaman ayirin daha ne guzel gunler olacak sizin icin
Çalışıyorum ama dikkatim çok dağınık, toparlayamıyorum. Süreç bu şekilde geçtiği için onun da stresi var.Sınavlarına çalış.
İki yıl sonra esamesi bile okunmayacak saçma salak tipler için geleceğini yakma. Bir süre zorlanırsın ama alışacaksın. Unutulup gidecek. Ama dikkat et unuttuğunda da fırsatları da kaçırmış olma. O yüzden ne yap et geleceğine odaklan. İpsiz sapsız tiplere değil. Çok kafana takıldığında o herifin en iğrenç halini canlandır kafandaÇalışıyorum ama dikkatim çok dağınık, toparlayamıyorum. Süreç bu şekilde geçtiği için onun da stresi var.
Sana önerim saçma sapan ilişkiler kurmaya ,kafaya takılmayacak şeyleri takmaya devam etmen . Asla kendi hayatına kendine odaklanmaman. Allah korusun es kaza üniversiteye gider kendi hayatını kurarsın falan sakın ha . Böyle toksik toksik devamSınav senemdeyim. Aslında geçen yıl da sınav senemdeydim, süreçten bunaldığım için mi duygusal boşluktan mı bilmiyorum hayatımda biri olsun istemiştim. Sonrasında onunla tanıştık.
İlişkimiz 9 ay sürdü. İlk başta eski sevgilisinden bahsediyordu. Sonra hiç bahsetmedi. Bende kurcalamadım, aslında en başta bahsetmesi iyi, onu daha iyi tanırım falan demiştim. Ama zaten anlattığı şeyler de yalanmış. İlişkimiz daha sonra çok güzel devam etti. Benden çok daha fazla çabalıyordu gerçekten sevdiğine inanmıştım. Yanıma gelmesini istemiştim, bunun için yakın şehrimde bir aylık süreçte ağır bir işte çalıştı. Geleceği zaman ben istemedim. Aslında korkularım vardı, bana takıntılı gibi davranıyordu. Aradan 2-3 hafta geçince de ben müsait oldum o gelmek istemedi. Sonrasında benden uzaklaşmaya başladı. Konuştuğumuzda anlamadığım şekilde eski sevgili mevzusu açılıyordu. Benim aklıma da şüphe girmişti haklı olarak. Davranışları değişmişti sakladığını biliyordum yani. Sonra başka başka kızlarla oyun oynamaya, beni yok saymaya başladı. Kabullenemiyordum. Bana çok kötü davranıyordu. Bunları yüzüne söylediğimde benden saçma bahanelerle ayrıldı. Giderken de ben eski sevgilimden sonra kimseyi kıskanmam vs demişti. Her şeyi bu kadar geç farketmek beni çok etkiledi. Aylardır atlatamıyorum. 2 ay geçti aslında bitireli. Ama sürekli başka numaralardan bana ulaşmaya, yanıma gelmeye çalıştığı için kestirip atamadım. Yanıma gelmek için çabaladığını görünce acaba düzelir mi, şüphelerimde haksız mıydım nasıl olsa elimde kanıt yoktu diye düşündüm ve konuştum birkaç gün. Ama hiçbir şekilde özlediğini hissedemiyordum. Geç yazıyordu aramıyordu bile, eski kızın paylaşımlarıyla duygu durumunun değiştiğini düşünüyordum. Bütün bunları kaldıramayıp onu tamamen sildim. Kendisi de ulaşmadı böylesi daha iyi.
Ama her gün bu yaşadıklarımı düşünüp üzülmekten harap oluyorum. Nasıl bu kadar saf olabildim, aklında eskisi varken niye bana ümitler verdi. Eski kızdan kendisine ufak bir dönüş alınca benimle ilişkisini bitirdi. Böyle bir insanı sınav senemde nasıl bir yere koyabildim. Sınavıma çok az kaldı, ben derslere çok zor odaklanıyorum. İçimde çok fazla pişmanlık var, bu şekilde kullanılmak beni çok üzüyor. Kendimi birileriyle kıyaslanacak konuma sokmak özgüvenimi mahvetti. Ayrılmadan önce kendisi de yapmıştı gururum çok kırıldı. Kıza dönse daha fazla acı çekeceğim, zaten sürekli olarak karşılıklı laf sokma içindeler, ben sanki hiç olmamışım, kız dönene kadar piyon gibi tutulmuşum hissediyorum
bütün bunlar bana çok acı veriyor ve insanlara olan güvenimi kaybettim. Bende yaşamaya çalıştığı her şey aslında kızdan kalan şeylermiş, ısrarla okumamı istediği kitap bile. Bana ne öneriyorsunuz, ne kadar sürede ben bunları atlatabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?