• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

duygularımı kontrol edemiyorum

murmur1312

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2025
7
1
1
33
Merhabalar. Eskiden sakin bir insandım, kolay kolay sinirlenmezdim, Türkiye’ye yerleşeli 11 yıl oldu ve ben bambaşka bi kişi oldum, artık bir özelliğimden rahatsız olmaya başladım - biri beni üzdü zamanlarda çıldırıyorum ve çok kolay kendimden geçiyorum, sakin kişiden asabi ve sinirli kişiye kadar 1 saniye sürüyor ve tabiki bu aşırı sinirlenme duygular bana zarar veriyor, çünkü sonra uzun zaman kendime gelemiyorum. Tabiki sebebsiz sinirlenmiyorum, ama eskiden duygularımı kontrol edebiliyordum , ama o özelliği kaybettim. Sakin kalmaya çalışsam bile olmuyor illaki kötü bir şey yaşandı zaman kendimden geçiyorum. Anidepresan denedim ama sakşbleşmek yerine tedergin ve agresif oldum.

Mutsuz musunuz? Hayatımdan mutsuz olduğum herşeyin kötü gittigi dönemlerde dokunsalar patlayacak tahammülsüzlükteydim.Yasam kalitemi arttırıp dilegimce yasayacağım bir düzene geçtiğimde sakinlestim ben.

Düşünüyorum ki bunda sevgilimin suçu da var - yıllarca beraberiz, ve konuşturmuyor, hep haklı. Önceden sakin bir şeyler anlatmaya çalışırdım - dinlemezdi asla yada üste çıkardı, ve son çare olarak sinirlenip konuluyordum. Şimdi iştemdişi kolay sinirleniyorum ve o aşırı içimde yaşadığım duygular beni mahvediyor, kendime gelmem günler sürüyor

Mutsuz musunuz? Hayatımdan mutsuz olduğum herşeyin kötü gittigi dönemlerde dokunsalar patlayacak tahammülsüzlükteydim.Yasam kalitemi arttırıp dilegimce yasayacağım bir düzene geçtiğimde sakinlestim ben.
aslında mutsuz değilim, genelde hep mutlu olmaya çalışıyorum küçğk basit şeylerden dolayı bile. Eskiden ne kadar kötü bir şey yaşasam da duygularımı yönetebiliyordum, ama artık çocuk gibi oldum - kendime sinirlenme, sakin kal diyorum resmen ama olmuyor.. Kimaeye zarar vermiyorum tabiki, ama içimde kendimi mahvediyorum sinirimden çoğu zamanlarda

aslında mutsuz değilim, genelde hep mutlu olmaya çalışıyorum küçğk basit şeylerden dolayı bile. Eskiden ne kadar kötü bir şey yaşasam da duygularımı yönetebiliyordum, ama artık çocuk gibi oldum - kendime sinirlenme, sakin kal diyorum resmen ama olmuyor.. Kimaeye zarar vermiyorum tabiki, ama içimde kendimi mahvediyorum sinirimden çoğu zamanlarda
Bu sinirin bir nedeni var ama bana kalırsa.Yorulmussunuz belki de sürekli baskılayarak kendinizi.Bünyeniz artik susmak istemiyor demek ki.Duygularımıza hakim olabilmek tabiki güzel birşey fakat yanlıs zamanlarda bastıra bastıra belki de artik bunu kaldıramıyorsunuz.Belki de bünyenizin istedigi tepki vermek.Konuları tabi bilemem ama siz bu sekilde düsünün bence.Tetikleyici bir durum muhakkak vardır.

merhaba öncelikle șeker ölçümü ve kan değerlerinize baktırmanızı tavsiye ederim. sonrasında da lütfen bașka bir psikiyatrist önerisi daha alın daha önce kullandığınız ilaç size iyi gelmemiș olabilir bașka bir yadımcı ilaçla devam edebilirsiniz.

bastırılmıș ve ötelenmiș duygular içimizi kemiren kurtlar gibi bizi hasta edebilirler zaman içerisinde.
geçmiș olsun.

peki türk erkeği ile nasıl başa çıkılır? 6 yıldır beraberiz ben biliyorum onun hoşuna ne gidip gitmeyeceğimi ve ona göre davranıyorum, o da biliyor benim neye üzüleceğimi ama önemseniyor çoğu zamanda

Bu ülkede yaşayıp sağlıklı kalan var mı ? Hepimiz sinir hastası olduk artık

peki türk erkeği ile nasıl başa çıkılır? 6 yıldır beraberiz ben biliyorum onun hoşuna ne gidip gitmeyeceğimi ve ona göre davranıyorum, o da biliyor benim neye üzüleceğimi ama önemseniyor çoğu zamanda

Neden başa çikmak zorundasin peki, olmuyorsa olmuyr bırak gitsin sağlığından daha mı degerli?? Sinir hastasi olma yolundasın

Neden başa çikmak zorundasin peki, olmuyorsa olmuyr bırak gitsin sağlığından daha mı degerli?? Sinir hastasi olma yolundasın
yok, genelde her şey iyi, ama ufak hoşuna gitmeyen şeylerden vazgeçemiyor, ben mesela onun hoşuna gitmedi bir şey yaptığım zamanda çoku yükleniyor ve haftalarca konuşuyor naz yapıyor, ama kendisi yapınca benim bir şey demeye bile izin vermiyor - uzatma direk. yapmasa uzatmazdım ki zaten.

siz de gayet Türk kadınısınız bana kalırsa. Başka ülkelerde kadınlar sevgililerini nikahlı kocası, üç çocuğunun babası gibi sırtında taşıyor mu gerçekten merak ediyorum. Bizim kızlarda böylesi bir adanmışlık var maalesef

siz de gayet Türk kadınısınız bana kalırsa. Başka ülkelerde kadınlar sevgililerini nikahlı kocası, üç çocuğunun babası gibi sırtında taşıyor mu gerçekten merak ediyorum. Bizim kızlarda böylesi bir adanmışlık var maalesef
yok bana kalırsa başka ülkelerde erkekler daha çok ilgi veriyor kadına, Türkiye’de türk kadınlar gerçekten ilgileniyorlar, önemsiyorlar, her şey yapıyorlar ama erkekler şımarık sanki bana böyle geliyor. Sevgilim kötü olsa tabiki onunla olmazdım ama o da şımarık bence.. Kadınlar daha masum ve temiz niyetli

yok bana kalırsa başka ülkelerde erkekler daha çok ilgi veriyor kadına, Türkiye’de türk kadınlar gerçekten ilgileniyorlar, önemsiyorlar, her şey yapıyorlar ama erkekler şımarık sanki bana böyle geliyor. Sevgilim kötü olsa tabiki onunla olmazdım ama o da şımarık bence.. Kadınlar daha masum ve temiz niyetli
Siz va başka kadınlar şımartıyor olmayasınız… Rusya Romanya taraflarında erkeklerin ilgisiz olduğu söyleniyor, konuya hakim olan varsa bilgi verebilir.

Merhabalar. Eskiden sakin bir insandım, kolay kolay sinirlenmezdim, Türkiye’ye yerleşeli 11 yıl oldu ve ben bambaşka bi kişi oldum, artık bir özelliğimden rahatsız olmaya başladım - biri beni üzdü zamanlarda çıldırıyorum ve çok kolay kendimden geçiyorum, sakin kişiden asabi ve sinirli kişiye kadar 1 saniye sürüyor ve tabiki bu aşırı sinirlenme duygular bana zarar veriyor, çünkü sonra uzun zaman kendime gelemiyorum. Tabiki sebebsiz sinirlenmiyorum, ama eskiden duygularımı kontrol edebiliyordum , ama o özelliği kaybettim. Sakin kalmaya çalışsam bile olmuyor illaki kötü bir şey yaşandı zaman kendimden geçiyorum. Anidepresan denedim ama sakşbleşmek yerine tedergin ve agresif oldum.
doktora git kardeş. biz burdan sana nasıl yardımcı olalım? antidepresanını değiştirir, dozunu arttırır ya da azaltır. bence tıbba bilime güven.

Nefes egzersizleri ve meditasyon deneyebilirsiniz.

Önemsemiyorsa sevmiyor bu kadar net.

Kimin için niçin böyle oldunuz gökten vahiy inmediyse iyi gelmeyen birseydir iş se değiştirin arkadaş sa yol verin sevgili ise terk edin yada böyle devam edin

Siz va başka kadınlar şımartıyor olmayasınız… Rusya Romanya taraflarında erkeklerin ilgisiz olduğu söyleniyor, konuya hakim olan varsa bilgi verebilir.
bence böyle değil- bizimkiler çiçek, çikolata, hediyeler, sürprizler yapıyorlar, burada pek görmedim bunu) o yüzden yalan bence 😁

Back