• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Duygularım mantığım hep karıştı help me!

Bende uzak mesafe nisanliligi yaşıyorum ve seni anlayabiliyorum. Bizde de ekim de isteme oldu kasım da nisan sonra aralık da biz gittik onlara. O gün bugündür gorusemiyoruz. Ben ve ailem anlayışla karşılıyoruz gorusemesek bile gonullerimiz bir biliyoruz o yüzden sıkıntı yapmıyoruz. Bu birazda karşı tarafın tavırlarıyla alakali. Sizinkiler nasıl davranıyor bilmiyorum.
Kayinbabam olsaydı bu kadar zor olmazdı ama kader kV ile annem telefonda görüşüyor arada sıkıntı yok aralarında nisanlim i da sevdi babam

Bizimde nisan uzadı ondan oldu birde babam düğün tarihi için nisanlim tek gelince biraz ona takıldı galiba . Bizimde ekim de oldu söz sonra Kasım da biz gittik ocak sonu nisanlim geldi bu kadar düğün tarihi belli yerler tutuldu ama detay yok nisanlim da bana sürekli telden sorunca babam da bu işler büyüklerle olur dedi onların gelmesini istedi

:) evet baban bu konu da haklı telefonda sizin konusacaginiz konular değil bunlar. Büyükler konuşmalı gelemiyorlarsa arasınlar babanı konussunlar. Allah yardımcın olsun

Hersey olur gider beterin beteri vardir. Ben kendimden ornek vereyim esimi dort sene bekledim 13 ay da nisanli.kaldik evlenmemize 6 ay kala annem vefat etti tabi kp kv zorla yaptirdim emrivakiyle zar zor tabi esim gorevde uzakta dugune bi hafta kala geldi hersryle bn ugrastim gelinligim.kinaligim dugun salonu cerez bindalli ivir zivir hatta gelinligimi kv kp taaa dugunde gorduler daha neler neler dgru duzgun hic bisey almadilar tayinciyiz diye herseye bi kulp buldular o yuzden sukret enazindaj sahip cikacak bi annem baban var

Hersey olur gider beterin beteri vardir. Ben kendimden ornek vereyim esimi dort sene bekledim 13 ay da nisanli.kaldik evlenmemize 6 ay kala annem vefat etti tabi kp kv zorla yaptirdim emrivakiyle zar zor tabi esim gorevde uzakta dugune bi hafta kala geldi hersryle bn ugrastim gelinligim.kinaligim dugun salonu cerez bindalli ivir zivir hatta gelinligimi kv kp taaa dugunde gorduler daha neler neler dgru duzgun hic bisey almadilar tayinciyiz diye herseye bi kulp buldular o yuzden sukret enazindaj sahip cikacak bi annem baban var
Cok sukur Allah eksikliklerini vermesin inşAllah .çok zor olmuş sizin ki ben olsam zorluğu kaldiramazdim bu akıl ie.

Back