- 14 Eylül 2014
- 4.050
- 12.749
- 208
- 36
- Konu Sahibi Toprakliyagmur
Ailem hiç bir şekilde onlardan altin istemedi dillendirmedi bile babam a sordum bir kere ne getirirlerse güçlerine göre ddi . Sadece bi kere nisan da yapmadık masraflari çok değil altını yaparlar sanki filan dedi onlara şu kadar altın getirin dock bir ailem yok nisanlim bunu biliyor ama şimdiden bunun sıkıntısını yapıp beni geriyor
Gerilmeyin işte çünkü evlilikte sürecinde mobilyası düğünü organizasyonu gelinliği geleni gelmeyeni bilmem nesi gerileceksiniz yeterince.
Nişan yapılmasa bile ne takacaklarını şimdiden düşünmeyin.
Tahminimce babanız varlıklı olduğu için düğünde mahcup olmamak için diyor ama bununla mahcubiyet olmaz. Annem mesela dünya para verdi saat aldı unuttu son dakika da takamadı. Kısmette değilmiş. Belki erkek tarafı da bize ne öküzmüş kız tarafı anası takmadı damada bir şey dedi. Umurumuzda mi hayır... Ama kayınvalide anneme istersen benim bilezikten vereyim sana demiş o yeter bize. İyi niyet önemli.
Çok kişi biliyorum gösteriş için iki kola bilezik doldurup sonra geri alan. Şova dökmeden içlerinden geleni yapsınlar siz de aileniz de gerilmesin. Millet şikayet edip kınayacak şey buluyor her türlü zaten.
Bu tip üç kuruş beş kuruş için tadınız kaçmasın diye diyorum.
Mutluluklar