- 8 Kasım 2015
- 4.203
- 8.979
- 158
- Konu Sahibi Toprakliyagmur
Kızlar Merhaba sözlüm le bir senedir tanisiyoruz 4 aydır sözlüyuz . Ben Doğunun bir ilindenim oda Akdenizli aile yapılari gelenek Görenekler çok farklı . İlk başta ailem nisan istedi sözlüm bana yaza düğün yapacam nisan olmasın gelip gitmek kısın zor olur dedi bende ailemi ikna ettim olmadı . 4 ay öld ne gelen var ne giden. Sözlüme gelin bir yüzük takalim diyorum geliriz nisan gibi diyor . Sözlüm ocakta geldi tek başına düğün tarihi aldık sadece ama detaylar konusulmadi bizim burda aile büyükleri konuşur diye babam ailesiyle gelsin dedi sözlüm ise biz sürekli oraya mi gelecez diyor ailem de bir istemeye geldiler başka gören duyan yok diyor ve canlari sıkılıyor bizim burda altin çok istenir nisan istenir sürekli kız a hediye alınır babam diyor ben bunları istemiyorum senin için sen öyle dedin diye . Sadece nisan yapmadı bari düğünü iyi altını biraz yapsın. Ama sözlüm buna fazla diyor. Ailem birsey istemedik diyor nisa lim hep çok istiyorsunuz diyor öyle arada kaldım ki ailem haklı nisanlim a bunu anlatinca geriliyoruz ayrılmayı dahi düşünüyorum ( ben ne yapmayalım siz ne düşünurdunuz?