- 15 Kasım 2014
- 1.234
- 1.727
Yazdığınız ilk paragrafı da düşündüm açıkçası. Ben hissedip bir şey demesem, belki de çıkmaz ayın çarşambasında öğrenecektim her şeyi.Ben bu erkeği övemeyeceğim. Siz konuyu açmışsınız da dürüst olmuş. Yoksa Allah bilir bu belirsizlikle daha ne kadar devam ederdi. Sizde duygular iyice artacaktı belki.
Ama konuyu açtığınızda uzatmamış, açık olmuş. Teşekkür edilecek bir davranış o kadar.
Çok emin, pişman olacağı bir şey yok.
Şu saatten sonra pişman olur gibi bir beklentiye girer, dönmesi için teşebbüste bulunur ya da sürekli araştırırsanız geri almanızın çok çok zor olacağı bir psikolojik tahribata yol açarsınız.
Şu an bir adım bile ilerlememeniz gereken bir sınırdasınız. O sınırdan geri dönün sınavınıza odaklanın, gerekirse ağlaya ağlaya ders çalışın. Hayatınızda kendinizi mutlu etmeniz önceliğiniz olsun. İş sahibi olun, para kazanın, gezin, ruhunuzu doyurun. İlla ki güzel kısmetler çıkar karşınıza.
Hiçbir şey yapmıyorum onu geri almak için. Onun hisleriyle oynayarak hırs yapmak bana göre değil. Bugüne kadar mesaj, arama yok. Bundan sonra da olmayacak Ama ilk birkaç wp'de numaramı silmiş mi diye bakardım sürekli. Onun numarasını silmem de çözüm değil; çünkü ezbere biliyorum.
Kısmet istemiyorum artık. Herkesin bir geçmişi var, büyük bir çoğunluğu ya nostalji yapıyor, ya da terk edilmenin acısını atamadığı için kendilerince intikam alıyorlar yeni gelen insanlardan. Sıkıldım bu durumdan. Kimsenin değil duygularına, mantığına bile güvenim kalmadı artık.
Yavaş yavaş kitaplara yönelmeye başladım bu arada. Artarak devam etsin bu durum, kafamı bu şekilde toplarım ancak.